PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2015 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=265200)

Drift_King 24.10.2015. 17:58

Malo škicnio na FP3, zanimljive ce bit kvalifikacije :) (ako ih bude)

draksa 24.10.2015. 18:01

Nemoj previse gledat vremena jer su takva da ako je netko naso krug u kojem je padala kisa malo slabije postavio je bolje vrijeme. Npr Vettel je svoje postavio 20min prije Hamiltona i vecine ostatka, Raikkonen je postavio u isto vrijeme kad i Vettel.

Nezna se jos hoce li se voziti kvale ili ce se odgodit/otkazat

draksa 24.10.2015. 20:23

Mogu po poretku iz zadnjeg treninga, poretku u prvenstvu i po brojevima da.

Cini mi se da bi mogli po poretku u prvenstvu ako ce ic na otkazivanje kvala

Lewis 24.10.2015. 20:29

Jos uvijek odgadjaju i izgleda da ce jos 2 sata ukupno pokusati odgadjati (po 30 minuta) i nakon toga ce otkazati za sutra ujutro ili jedno od vec navedenih kombinacija.

aski 25.10.2015. 09:17

Danas kao kvale i race. Prognoziram pobjedu Vettela. On je ove nestasne trenutke u citavoj sezoni najbolje koristio :)

alen.s 25.10.2015. 10:19

kad bi kvale tribale bit ?

Lewis 25.10.2015. 10:20

Citiraj:

Autor alen.s (Post 2845004)
kad bi kvale tribale bit ?

http://whenisf1on.com/

Drift_King 25.10.2015. 10:44

Citiraj:

Autor aski (Post 2844979)
Danas kao kvale i race. Prognoziram pobjedu Vettela. On je ove nestasne trenutke u citavoj sezoni najbolje koristio :)

Da da. Mozda da je gradska staza :D

Neces Singapura mi :D

Drift_King 25.10.2015. 20:46

Raikkonen najveci bog

bigAdvance 25.10.2015. 20:49

Tko se predumislja dal gledat ili ne...svakako upalite stream :)

Daleko najzanimljivija utrka ove godine

draksa 25.10.2015. 20:58

Evo SC, sad ce opet Rosberg sjebat restart i Ham ce mu uletit u prvom zavoju i izgurat ga opet

Bit ce zanimljivo sta će Vettel napravit

Samo se nadam da nece drugi dio utrke bit ko prijasnje

draksa 25.10.2015. 21:26

Sad kad krenu teorije zavjere da su namjerno isli sjebat Hamiltona :D

EDIT: evo jos jedan SC, mozda spasi Hamiltona

EDIT2: da spasio Hamiltona , steta

draksa 25.10.2015. 21:43

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2845292)
Hejter si... i rasist.

Tako izgleda :D

Koji smjesak Tota i Laude kad je njihov favorit preuzeo vodstvo, izgleda da je Rosberg u istoj situaciji ko Webber

rendula 25.10.2015. 21:43

Button fantasticno preticanje, dvoje odjednom :)

D1viry 25.10.2015. 21:49

Predobra utrka.

Drift_King 25.10.2015. 21:58

#Team44 :)

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...de9cb62fb2.jpg

Nikky 25.10.2015. 22:00

Šteta šta nije bilo kiše, i ovako 4 SC ...

Uuu, trebalo je vidit reakciju sada Ros zada u sobi, najradije bi prokinia Ham, gađao ga je kapom ...

partwish 25.10.2015. 22:05

Sjajna utrka, zabavna do samog kraja. Da ih je barem više takvih...

Drift_King 25.10.2015. 22:07

bigAdvance 25.10.2015. 22:23

https://streamable.com/yy6n

:D

SRV 25.10.2015. 22:29

Odlicna utrka, medju boljima u zadnjih 5-6 sezona.

Dobra je ona Bernijeva ideja da postave prskalice oko staze. Bilo bi uvijek spektakularno.

aski 25.10.2015. 22:47

https://www.facebook.com/Loosewheeln...type=2&theater :roller:

Drift_King 26.10.2015. 17:50

Da se ne zaboravi :)

http://c.files.bbci.co.uk/1CA4/produ..._f1history.jpg

aski 30.10.2015. 23:02

Kako je ono išlo?

Jordan, Midland, Spyker, Force India :D
Ako ih i kupi Aston Martin, neće dugo potrajati :)

Drift_King 31.10.2015. 20:06

Bicharke Q je na programu. Ham prvi zasad :)

vorda22 31.10.2015. 22:05

kaje opet neka utrka?

draksa 01.11.2015. 15:25

Pa McLaren zna da ako im da Honda motore da ce vjerovatno bit brzi Red Bull od njih.

A to neide sigurno na ruku McLarenu jer ipak su oni 2. najbolja šasija na gridu :D (Ron Dennis) i njihov jedini problem je Honda :D

Kada bi dali motor Red Bullu vidjelo bi se stvarno stanje McLarena i Honda bi mogla isto malo pocet srat po njima da nije sve krivo sa njihove strane vec je obostrano

Lewis 01.11.2015. 16:54

Citiraj:

Autor draksa (Post 2847790)
Kada bi dali motor Red Bullu vidjelo bi se stvarno stanje McLarena i Honda bi mogla isto malo pocet srat po njima da nije sve krivo sa njihove strane vec je obostrano

Cekaj malo, 'ajde pogledaj koji Honda po redu korisit motor (BTW Buttonov je opet prdnuo jucer na 3cem treningu pa nije vozio ni Qualy a vec je trebo imato 50 mjest akazne, da 50) ? Mislim niko ne kae da bi McLaren bio najbrzi da je motor dobar ali kenjati po sasiji kad imas deficit of 50-100 KS (20 km su sporiji u speed trapu od Mercedesa) stvarno nema smisla.

Zar ima netko ko vjeruje da bi RedBull sa OVIM (ovogodinsjim) Hondinim motorom bio brz ??

draksa 01.11.2015. 17:11

Citiraj:

Autor Lewis (Post 2847813)
Cekaj malo, 'ajde pogledaj koji Honda po redu korisit motor (BTW Buttonov je opet prdnuo jucer na 3cem treningu pa nije vozio ni Qualy a vec je trebo imato 50 mjest akazne, da 50) ? Mislim niko ne kae da bi McLaren bio najbrzi da je motor dobar ali kenjati po sasiji kad imas deficit of 50-100 KS (20 km su sporiji u speed trapu od Mercedesa) stvarno nema smisla.

Zar ima netko ko vjeruje da bi RedBull sa OVIM (ovogodinsjim) Hondinim motorom bio brz ??

Pa oni su sami sebe hajpali i govorili kako su presli na hondu kako bi pobjedjivali prvenstva, pa su govorili nakon testiranja da nece pobjedivati na startu vec ce sigurno na kraju sezone, onda je krenula prica sredinom sezone da ce biti pobjeda iduce godine, i sada se vec prica da nece ni iduce bit pobjeda vec borba za podije :D

McLaren i Honda su partneri i znali su u sto se upustaju prije sezone. Cim je krenulo malo lose McLaren je poceo srat sto vise moze po Hondi i govoriti kako su oni napravili svoj dio posla a Honda je sjebala sve, ako ste partneri onda ste i kad je dobro i kad je lose.

Nisam ni rekao da bi Red Bull bio brz vec bi bio brzi od McLarena i to je ono cega se boje. Vidjeli smo na par staza gdje nije tako bitna snaga kao na Monzi npr da nije bas McLarenova sasija predobra kao sto su govorili i isto se moglo vidjeti odma jer je auto bio dosta tezak za vozit.

Naravno ne branim Hondu jer im je motor koma , tj najveci problem je ERS jer ne mogu dovoljno napunit bateriju i onda vjerovatno previse motor koriste i tako ga trose vise nego sto bi trebali (moje misljenje nije neko strucno).

Isto tako prosle godine je McLaren imao najbolji motor pa se nisu previse iskazali sa njim i pred kraj v8 ere nisu se iskazali sa sasijama dok su one bile najbitnije (pod sasiju smatram meh. grip i aero)

EDIT:
Isto tako McLaren je pojeo toliko govana ove sezone i da iduce god daju Red Bullu motor koji su razvijali cijele ove sezone ,tesko

Lewis 01.11.2015. 17:34

Citiraj:

Autor draksa (Post 2847821)
McLaren i Honda su partneri i znali su u sto se upustaju prije sezone. Cim je krenulo malo lose McLaren je poceo srat sto vise moze po Hondi i govoriti kako su oni napravili svoj dio posla a Honda je sjebala sve, ako ste partneri onda ste i kad je dobro i kad je lose.

Ako je to sto McLaren govori "sranje po Hondi" onda ja neznam jel mi gledamo istu formulu/sezonu ?? Svi odreda pa caki Alonso i Button kojima je najgore/najteze govore 99% vremena da su tu na duge staze i da su u ovome ZAJEDNO. Da, spomenu da im motor nije bas najbolji/najjaci i da imaju problem sa pouzdanoscu (sto se vidi i iz aviona) ali nikavo sranje po Hondi se ne dogadja. Tu si debelo zabrijao.

Ako McLaren "sere" po Hondi sta onda Radi RedBull po Renualtu ??
Pa zamisli molim te da RedBull ima ovakav motor kao McLaren Hondu ove godine ? Pa Red Bull biu nakon trece utrke ih se odreko preko novina, pa oni su najveci seratori i stalno nesto kukaju cim nije po njihovom i stalno se prijete nekim gubitkom interesa za forumlu i voo i ono. Pa odite vise van F1, ko vam brani, samo nek vise prestanu kenjat i prijetit se :).

Sad kad su ih svi odj.. za motore sad je dobra i Honda ? ha ? Pa sto se nisu prvo javili Hondi za motore nego nakon sto su posrali Reno, Merc ih odbio, Ferrari ih odbio, Audi nema planova , e sad je i Honda dobra ? Ma super. Pa ja da sam na Hondinom mjestu ja im iz principa nebi (pro)dao motore a kamo li McLaren koji trpi i gubi sponzore zbog uzasno loseg motora a i dalje ih podrzava i pokusava spasit sto se spasit moze.

Osim toga McLaren Honda imaju takvu klauzulu da McLaren ima pravo VETOa i to su znali iz Honde kad su kretali u suradnju gdje McLarne nije samo kupac nego su partneri. Znaci nema tu sad ljutnje ako McLaren odbije tj. zabrani. Ja bi iskreno im reko nemoze i to ne iz nekog straha da ce biti brzi od McLarena (Newy je i dalje najbolji dizajner shasije tako da nebi ni bilo cudno da budu brzi od McLarena ali svjedno je jesi 16 ili 14ti) nego cisto zato sto je takav dogovor bio od pocetka i sto su RB ispali seronje koji pljuju po svemu cim im nije po volji. E pa sad lagnao nek s eidu vozit u GP2 pa nek drugi put misle oce srat po Renaultu koji ima je osvojo 4 naslova i cim vise nisu najbrzi odma sranje i pljuvacina.

draksa 01.11.2015. 17:59

Citiraj:

Autor Lewis (Post 2847828)
Ako je to sto McLaren govori "sranje po Hondi" onda ja neznam jel mi gledamo istu formulu/sezonu ?? Svi odreda pa caki Alonso i Button kojima je najgore/najteze govore 99% vremena da su tu na duge staze i da su u ovome ZAJEDNO. Da, spomenu da im motor nije bas najbolji/najjaci i da imaju problem sa pouzdanoscu (sto se vidi i iz aviona) ali nikavo sranje po Hondi se ne dogadja. Tu si debelo zabrijao.

Ako McLaren "sere" po Hondi sta onda Radi RedBull po Renualtu ??
Pa zamisli molim te da RedBull ima ovakav motor kao McLaren Hondu ove godine ? Pa Red Bull biu nakon trece utrke ih se odreko preko novina, pa oni su najveci seratori i stalno nesto kukaju cim nije po njihovom i stalno se prijete nekim gubitkom interesa za forumlu i voo i ono. Pa odite vise van F1, ko vam brani, samo nek vise prestanu kenjat i prijetit se :).

Sad kad su ih svi odj.. za motore sad je dobra i Honda ? ha ? Pa sto se nisu prvo javili Hondi za motore nego nakon sto su posrali Reno, Merc ih odbio, Ferrari ih odbio, Audi nema planova , e sad je i Honda dobra ? Ma super. Pa ja da sam na Hondinom mjestu ja im iz principa nebi (pro)dao motore a kamo li McLaren koji trpi i gubi sponzore zbog uzasno loseg motora a i dalje ih podrzava i pokusava spasit sto se spasit moze.

Osim toga McLaren Honda imaju takvu klauzulu da McLaren ima pravo VETOa i to su znali iz Honde kad su kretali u suradnju gdje McLarne nije samo kupac nego su partneri. Znaci nema tu sad ljutnje ako McLaren odbije tj. zabrani. Ja bi iskreno im reko nemoze i to ne iz nekog straha da ce biti brzi od McLarena (Newy je i dalje najbolji dizajner shasije tako da nebi ni bilo cudno da budu brzi od McLarena ali svjedno je jesi 16 ili 14ti) nego cisto zato sto je takav dogovor bio od pocetka i sto su RB ispali seronje koji pljuju po svemu cim im nije po volji. E pa sad lagnao nek s eidu vozit u GP2 pa nek drugi put misle oce srat po Renaultu koji ima je osvojo 4 naslova i cim vise nisu najbrzi odma sranje i pljuvacina.

Problem je sto je PR u F1 velik i tesko je izvuc iz nekog iskreno misljenje.

U par navrata se nisu mogli kontrolirat u McLarenu pa su srali po Hondi, isto tako bila je ona jedna press konferencija dok su trazili od Araia da se isprica McLarenu jer su napravili los motor sto je ovaj odbio

Iskreno ne zalim za Red Bullom, zao bi mi bilo Ricciarda i Kvyata ok su decki

Oni su zabrijali da su sa ona 4 naslova na razini Ferrarija i sl ekipa da se moge prijetit da ce izac iz F1 ,na sto se pokazalo ,da ih niko osim Bernija kojem je problem izgubit 2 momcadi u F1, ne voli

Vidim da sam naletio na tesku temu :D , blago McLarenu sa takvim fanovima :chears:

SRV 01.11.2015. 18:53

Spot on Brko! :D

aski 01.11.2015. 19:34

Sinko, kad god dođem u temu, uvijek se koplja lome oko nebitnog Red Bulla :D
Ja više volim Monster Energy. Da vidiš kakvo je bamusanje kad ga mrknes... :D

Nego, back on topic. Molio bih neki link za kvalitetan stream, bas sam u moodu za gledanje utrke. Drift??

Drift_King 01.11.2015. 19:37

Citiraj:

Autor aski (Post 2847884)
Sinko, kad god dođem u temu, uvijek se koplja lome oko nebitnog Red Bulla :D
Ja više volim Monster Energy. Da vidiš kakvo je bamusanje kad ga mrknes... :D

Nego, back on topic. Molio bih neki link za kvalitetan stream, bas sam u moodu za gledanje utrke. Drift??

Kasnije sasijem link. Kvaliteta jako dobra. Wait for it :D

Nikky 01.11.2015. 19:38

Radi onaj čuveni

Drift_King 01.11.2015. 19:54

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2847891)
Dodže mi vas žavo :( da ste bliže, pozvao bi vas sve da dođete k meni. Imam F1 na 3 kanala, a imam običnu kabelsku televiziju za 50 kuna mjesečno.
Jasno, upad vam je limenka pive po glavi :D

Ako nije Sky HD ne vridi ti :p

aski 01.11.2015. 20:04

Pimepek :(

Bas krenuo pisati da ce ovo Vettel uzeti jer su uvjeti ekstremni na stazi i onda pankčr :( Nista od slavlja Ferrarija....

freddie 01.11.2015. 21:49

Ajd neka Hamiltonu netreba tak da konačno Rosberg smije pobijediti.

draksa 01.11.2015. 21:55

Mislim da je Vettel danas imao probleme slicne Raikkonenu u Q jucer, nevjerujem da bi u tom zavoju sam tako izletio

Inace dosadna utrka, moro sam se tjerat da pogledam do kraja

Lewis 01.11.2015. 23:20

Kaze lojzek da je uzivao u utrci SVA 3 kruga :).

'Bemti, ovo je 11ti motor i prdnuo i taj, pa dokle vise :(.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:45.