![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Platio sam ga 24 eura s Amazona, plus još poštarina do mene i za uslugu dao jer Amazon ne isporučuje u HR proizvod. Ima ih i na Ebayu ali kolko sam skužio tamo su mahom korejski koji imaju rupicu u gornjem kutu. |
Čekaj 24 Eura si platio Spigena ili ovaj LG ??
|
Citiraj:
|
A koliko si
Spigena platio i gdje ? E-bay ? |
Citiraj:
|
Hvala na pomoći dečki :)
|
Kontaktirao sam agram servis u vezi nexusa 4,kazu da je potreban pravilno ispunjeni originalni LG jamstveni list i da se s tim ostvaruje garancija
Znaci treba kontaktirati prodavaca da ispuni jamstveni list s pravilnim IMEI kodom |
Bio s frendicom u Vipu uzela G3.
Prilično je loše čujem na normalnim pozivima i to ne samo ja. U postavkama nema opcije enhance call quality ili šta već. Ima netko ideju? |
Meni se cura zali da me losije cuje od kad imam G3, s ostalima ne pricam toliko pa ne znam :D. Isto je bilo dok sam imao G3 iz Tele 2 i sad ovaj iz Vipa. Ne znam do cega bi moglo biti. Opcenito ima malo slabiji signal nego XZ ali na XZ mi se dogadjalo da ne mogu nazvati i sl., tako da cu ja prvo karticu zamijeniti kod Tmobilea.
|
Ameri ga naravno vraćaju dok ne nalete na dobar koliko sam vidio...
Imam ja neki noviji SIM pa ću probat s njim kako radi. Moj G2 korejski je imao opciju za bolju kvalitetu poziva ali mislim da je s update-om to nestalo. |
Ja za sad nemam problema sa time na G3. Kupljen je u Tele 2 ali je HT kartica unutra.
|
Malo sam se zeznuo, imam i dalje tu opciju na G2 kao i ona na G3.
HR meni kod nje,te se zove poboljšivač glasa koji je bio uključen te ga je isključila i možda je malo bolje. Čitam drugdje da treba isključit "Voice privacy" ali to ću kad budem mob imao u ruci pa javim kako je prošlo. |
Čekaj nisam skontao sad, jel to treba uključiti ili isključiti, taj poboljšivač glasa ??
|
Koliko sam ja skuzio treba se iskljucit
:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prve koje su stigle nisu nešto, loše su, no ove druge su standardno dobre. Njih sam i ranije koristio. Radi se od folija naziva FoneM8. Uvijek su mi se pokazale dobrim. |
Imas viska jednu da prodas ?
|
Mogu ti dat.
Samo, ti si u Osijeku? Više se isplati naručit :D |
Planiram možda preći sa G2 na G3, ali me prvenstveno zanima kakva jer razlika u bateriji, vidim da na G3 kraće traje, pošto mi je baterija bitna, nebi baš s konja na magarca u tom pogledu. Iskustva tko je imao oba uređaja?
|
Nema ti razlike. Bilo je prije kad nisu ispeglali soft, ali sad i nije neka razlika bas. Mrvica mozda, no neznatno.
Ali ako prelazis samo zato tek tolko da predjes ne isplati se. Ak je bitan ekran onda da. |
Kad smo kod konja i magaraca, kolega Magarac ima iskustva s oba mobitela ako me sjecanje sluzi :)...
|
G2 ima bolji SOT, mozda sat vremena. Ispod 4h se ne dobije skoro nikad, kak god zahtjevan dan bez igranja. G3 kod zna bit i ispod 3 i pol sata za zahtjevne dane. WIFI, standbuy i ostalo je slicno i jako dobro na oba. Oba mogu trajat i drugi dan ak ih se ne kuri..
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Imao sam g2 32gb i g3 32gb, nakon par dana usporednog koristenja g3 sam prodao. Meni je baterija trajala osjetno krace nego na g2. Neku razliku u samim performansama nisam oajetio, jedino na g3 je ekran "zivlji" i fotic nesto bolji tj. brzi.
|
Mene lagano poceo zivcirat recent apps bug. Pojavio se nadavno nakon zadnjeg updatea. G3 je prezivio i prvi pad u Ultra fitu na plocice u svalcioni. Ultra fit se odvojio al mob je super sletio nakon stoga je u prvom udaru zastitio ultra fit tak da mu nije nis. Zastitno staklo je isto citavo. Ima samo jednu ogrebotinu na srednjoj tipki od prije i nis drugo nakon dosta mjeseci..
|
Na koji bug misliš za recent apps?
|
Kad pokazuje da nema nis otvoreno a ima tonu toga. Pa onda trebam izac pa ponovo, nekad i treci pokusaj. Koristim to dosta i smeta. Jedva cekam update ili nes vrijedno instaliranja..
|
Nemam taj bug.
Koristio zadnjih par dana stock i nisam primjetio a danas sam se prebacio na AndroidNow HD 4.0 i savršeno radi. |
Ja isto nemam poblema
|
Citiraj:
|
Me i na g3 baterija traje poprilicno duge. I do 3 dana a fakat ga koristim. Jedino ne igram nikakce igrice.
|
Baterija je sasvim solidna i po meni nije minus za G3. Inace, Adreno 330 i 80x pozedru 3mah bateriju za oko 3 i pol sata sa nekom zescom igrom. To je bar jako slicno kod svih tih telefona ukljucujuci i G3..
|
Ja sam takodjer prezadovoljan baterijom, bez problema mi je uvijek SOT 4h uz koristenje mobitela 2 dana(danas ujutro ga skinem s punjaca i sutra navecer stavim na punjac sa nekih 15% baterije). A bas sam bio sumnjicav za to zbog qHD ekrana :D
|
Ma g3 baterija je dobra. Menu u prosjeku traje 50ak sati uz intenzivno koristenje samo ponavljam da ne igram igrice. Za vrjeme godisnjeg zna doci do 80 sati.
|
Kod mene najdulje radi vikednom kad sam vecinom doma, preko 40 sati i oko 4 sata sot, manje vise. Zato ponedjeljkom kad ima najvise posla i puno se vozim izdrzi od pol sedam do negdje 22 sa 3 i pol sata sot. Koristim fotic jako puno, stalno slikam hehe i to mi isto uzme. Ima 24gb slika i videa na telefonu..
Kamera i SD kartica su meni ogromni plusevi u odn. na G2 a i gledanje slika i videa na qHD ekranu zna bit dozivljaj. Budem mu stavio neku zvijersku 64gb karticu za Bozic. Jos da i taj upgrade dode i jos malo "podigne" telefon uz malo srece. |
Kod mene je također microSD unutra unatoč 32GB interne. Baš zbog videa i fotografije, da ne moram mislit koliko mi je ostalo mjesta i jel mogu nešto snimit :D
Ma ispeglali su ga već dobro, mobitel sada super radi, iako sam ja još na KK. Čekam da malo dotjeraju taj Lollipop. |
Danas pustili za Vijetnam v20D. Ocekujem da bi i za D855 mogli ubrzo novi update pustit.
|
Citiraj:
Imam vise craheva na Z Ultra u mjesec i pol dana nego kaj sam imao na G3 od kad ga imam, ne znam ni sam kolko je sad. No Ultri sve oprastam cim je vidim ili pogotovo stavim u ruke. Ona ce uskoro dobit root i nes novo je im je Ui dosta los sa puno blootware no to ce u drugu temu. 9.12. mi je poslano i Hong KOnga, dva stakla i dva jedan wallet i uzeo sam neki metalni bumper da vidim kaj to je. Jos ni traga ni glasa tom paketu.. |
Citiraj:
A ovo metalno je samo okvir koji ode oko moba. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:22. |