![]() |
evo krenula je 3 sezona Leverage, ekipa se vratila :P...odlicna serija lopovluka pritom pracena odlicnim humorom :D
|
|
....
|
Opet vampiri/vukodlaci :S
|
odgledali ja i brat true blood 1 sezonu onak preko K...krenuo sam 2 sezonu gledat izgubio sam totalno volju...the vampire diaries mi je daleko bolji od true blood-a...sad bumo vidili kak ce zavrsiti ova "THE GATES"...a za koji dan dolaze i nastavce Warehous-a 13 :D
|
Pratim The Pacific. Svakako treba pogledat :)
|
Citiraj:
|
Zavrsila 5. sezona serije "Doctor Who". Nekako nisam zadovoljan krajem, finale prijasnjih sezona su bili bolji.
|
odgledah jericho do kraja, daleko mi je bila bolja 1 sezona gdje su se sami snalazili, ali nije ni druga nimalo losa, ali mi krivo u svakom slucaju sto nema dalje :(
|
Citiraj:
Ja sam počeo gledati Jericho, nisam ga do sada pogledao...dobra serija. Inače razmišljam i o seriji Eureka koju sam nešto malo gledao na htvu, sad mi se čini da nije loša za pogledati ispočetka |
ja cu krenuti s 4400 vidim da je neko preporucio
@pogi a serija W13 ti nije losa, onak interesantna je dosta, otkrivaju stvari koje su ljudi stvarali i svaka ima svoje znacenje, pa se tu zakomplicira da ih ljudi traze itd itd, za koji dan krece sezona 2 (ili nastavlju di su stali...nije bitno samo da krene :D)...pilot im je stvarno dosadan ja sam ga 2 puta krenio gledat i jedva zavrsio i onda mi se svidila kasnije :D, ali opet zavisi kakve serije tko voli :) BTW jel netko cuo kad se nastavlja NCIS Sezona 8 (ako ce se i nastaviti), pricalo se da ce se ukinuti, ali ja mislim da nece,moglo bi biti bar jos 2 sezone prije kraja, jel pun K ljudi je to pratilo,a ostavili su kraj napet do jaja :D... EDIT: koliko je za vjerovat wikipediji Citiraj:
|
....
|
Ovo mi se cini predobro. :D
|
Ove ljetne serije uopće nisu loše,preporuka za mephis beat i the gates.. :)
|
....
|
Ja uredno pratim Red Dwarf:)
|
....
|
ITcrowd je prezakon, evo baš odgledah prvu epizodu druge sezone - koja komedija :D
|
curb your enthusiasm gutam ko kokice... epic, jednostavno epic.
kako je netko komentirao "it's rated r seinfeld" :D it crowd poslovično odličan. |
Jel gleda netko Defying Gravity? Valja li stogod...?
|
malo mi je booring ovaj memphis beat, odgledat cu 2 epizodu, pa mi se mozda svidi, no jel o ukusima se nerespravlja :D
ljubitelji "rescue me" krenula vam je prije koji dan 6 sezona ;) |
Citiraj:
|
http://www.serijala.com/komedija/eas...-down-u-rujnu/
vise od ovoga mi ne treba, dobro novi californication,jedino sto sam s obzirom na dosadasnju zaokruzzenost price skeptican ka tome kako ce nove sezone obje seije izgledati :) |
Kad stignem, CSI season 10.
|
@Pixidar
Ja sam gleda Defying Gravity ali mislim da je ukinut.. Izaslo je cca 10 nastavaka prve sezone ako se ne varam.. |
Citiraj:
|
od "ljetnih" Persons unknown i Rookies blue (valjda se tako zove, nisam jos poceo gledati)
|
Malo upadam.
Jel ima netko popis serija(može i link) koje će se prikazivati ovo ljeto, bilo nove ili se nastavljaju. |
Citiraj:
eureka warehouse 13 top gear :D to je što pratim a izlazi preko ljeta |
Weeds - 6-a sezona pocinje 16.8.
|
Red Dwarf:)..........najača!!!!!!!!!
|
Better off Ted - odlicna, lagana komedija
|
Pogledao Lie To Me
Fora serija, jest da inače ne volim proceduralne serije, ali ova me dojmila. I da sva ta znanost o laganju oko koje se serija vrti je postojeća, nikakvi bulšitovi to nisu :) |
....
|
Pogledao sam pilot serije Pionner One, ima potencijala, jedva čekam nastavke.
Radi se o novoj koncepciji, serija se neprikazuje na tv-u već je osnovno sredstvo za distribuciju torrent te je legalno da nebude zabune. Citiraj:
@Fre@k Navodno je Sean Murray potpisao novi ugovor za još x sezona tako da neznam, vjerojatno će i ostali a i nebi potpisivo da nema novih epizoda. |
Počeo gledat Dragon Ball Kai, ufff što me hvata nostalgija za vremena kad sam ko klinac prvi put gledao DBZ.
|
Citiraj:
|
evo dosao je i warehouse 13 :zdero:
ne da je dobar, nego odlican :-D taman sad ce i ovaj white collar doci (i eto mi veselog ljeta)...jucer sam pogledao rubicon i The gates izgledaju mi obecavajuce, pogotovo rubicon :goood: @pupo vidio sam da su potpisali ugovore, cak je vecina ekipe potpisala za daljnji nastavak...nebi bili normalni da ju ukinu, jel mi jedino taj NCIS pase od svih tih silnih (cis NY, cis LA, bones...itd itd) |
Od ponedjeljka krecu "Mucke", HRT 2 @ 20:15 h :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:21. |