![]() |
Moram vidjeti da li imam pravo na drugi mob po povoljnoj tarifi, a cijena bude kao u plavom oglasniku.
|
da li netko mozda zna gdje jos ima iphone-a 4 u t centrima? obilazim zadnjih dana tcentre po zagrebu i nemam bas srece pa ako netko zna da li ima negdje u okolici bio bi zahvalan za info
|
Citiraj:
Rezerviraj pa cekaj. |
rezerviran je i cekam, ali mi se ne da cekati :)
|
Citiraj:
|
sve mi se cini da cu onda zaista morati cekati poziv iz t-mobile-a :(
4k kn mi se ne daje ekipi u oglasnicima kada ga ovako dobivam za 1400 |
provjeravaj na tmobile korisnickom portalu u webshopu kad ce se moc narucit opet. ja sam kupio tako, inace nebi dobio ko zna do kad. sigurno u sljedece 2 posiljke nebi dobio, makar sam rezerviro prije vise od mjesec dana.
|
Po nekim pricama su rasprodali sve kaj su imali i sada se ceka druga tura
|
trebao sam ga kupit ovo ljeto u Kanadi :) 500tinjak dolara
|
Evo uskoro i u VIP-u http://mob.hr/iphone-4-uskoro-u-vipnet-ponudi/
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sad napokon budu dosle cijene na svoje :)
|
Odlična vijest! Nadam se nešto povoljnijim opcijama, mada se ni T-mobile ne može kriviti što je 'elita' stavila paprenu cijenu još ovi malo za sebe i eto 8k.
|
dobio danas poziv da me iphone 4 ceka :)
nazalost danas ga nisam stigao pokupiti radi poslovnih obveza ali sutra idem po njega pa cu napisati neku pametnu i napraviti malu usporedbu sa 3G |
Šteta kaj nemaš 3Gs, jer i 3Gs naspram 3G je puno poboljšan, ovako to bude nebo i zemlja :P
Sve u svemu dobar prijelaz...jer oni koji imaju 3Gs i nemaju niš pametnog za dobit prelaskom na 4orku, osim boljeg kučišta i kilave antene :D |
ZAnima me sam jedna stvar u vezi ovoga da bi ga i VIP mogo dobit. Kak to funkcionira u svijetu? Kaj nije da isto sam jedan operator ima exkluzivu za iP4?
|
ne, to je samo u americi i jos par drzava.. u UK npr ima 3-4 operatera.
|
Mi smo jedna od rijetkih država gdje jedan operater ima ekskluzivu na određeni mobitel. U Njemačkoj će ga dilati i T-Mobile i O2 i Vodafone.
Sad kad je t-mobile tu ispušio, bio bi red da u svoju ponudu uvedu HTC-e. |
Citiraj:
To ovisi da li ce se boljoj polovici svidjeti 3G, ako ce joj biti OK napraviti cu joj odmah upgrade na 3GS posto su cijene rabljenih prilicno pale |
Citiraj:
|
Navodno u West Gateu nije toliki red za rezervacije. Usporedbe radi, tamo sam 20., u Avenue Mallu 22x. i u Savskoj 24x.
|
Citiraj:
rezervacija napravljena u tcentru u westgate-u |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ja ću propišat od smijeha. Izgleda da buš ti zadnji dobil svoj ajfon. :D |
Citiraj:
Citiraj:
Imam kupca za 3G, jedan vec odustao jer mu se vise nije dalo cekat, za cijenu koju ja hocu (malo bolja), tak da mi se zapravo i isplati uzet cetvorku. Neam drugi mobitel za koristenje u međuvremenu. To su mi napravili i prosle godine, pronadji post dal sam se bunio prosle godine? Nisam. Al zato me sad uzasno zivcira. Oni na vrijeme šalju ogromne račune, očekivano je da se oni plate, oni se plate kak se spada. Ja na vrijeme nešto njih trebam, dobijem 1000 dezinformacija, muljanja i sranja. I nikom niš. |
Ili pričekaj i to je to. Pa naći ćeš uvijek kupca za ajfon. Ipak je to ajfon. :p
|
Citiraj:
|
Iebeš ajfon kojeg platiš više od 100kn. I to u t-centru. :no2drug:
|
Citiraj:
Možda budu neke bolje tarife kod vipovaca, ali... Uređaj ovog cjenovnog ranga na našem tržištu i to kod dva operatera. A ktomu ovaj "prvi" ima exkluzivu već 3 godine. Sumnjam da vipovci budu imali bolje cijene, uostalom nije operater jedini koji diktira cijenu. ;) |
jer uvijek je tako... sto vise ponude to prihvatljivije nama kupcima/korisnicima..
|
Citiraj:
http://www1.sunrise.ch/Handys/Apple-...de_CH-CHF.html (odaberi opciju 'Ohne Abo' tj. bez pretplate) |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.ithinkdiff.com/how-to-dis...e-guide-96212/ |
Citiraj:
A zašto taj isti model u jamerke košta troduplo manje? A zašto novi bemblje M3 u jamerke košta manje nego ovdje? Nema smisla uspoređivati cijene vani i ovdje, to bi ti trebalo biti jasno. Uostalom, tu je i nabavna cijena uređaja+davanja lipoj našoj (i strvinarima u državno preduzeće zvano hakom)+nešto za u džep i dobiješ tu cijenu gore. Preostaje vam čekanje i nadati se boljim cijenama, ja u vipovce neću:D |
Do kraja godine će biti samo u T-mobile ponudi, a dalje ćemo vidjet...
|
Citiraj:
iOS 4xx radi losije nego 3xx na 3Gu isto ko sto je 3xx radio malo losije od 2xx na 3Gu.. jebiga, hardver je preslab za sve to novo. |
imao sam prilike igrat se sa 4-orkom i prije nego je dosla u tcom. onako nabrzaka; mob je stvarno brz, kamera super, display mrak, ali mi ne lezi u ruci kao normalni iphone 2g/3g/3gs. nekako mi ne odgovaraju ti "ostri" rubovi.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:10. |