![]() |
Stari ima iPhone 3G, stavio je gore soft 4.1 i sada mi se zali kak nemre nac JB koji mu ostavi Cydiu nakon procesa, ja sam imao iPhone prije ali sam ga se rijesio pa nisam vise u toku, pa moze pomoc malo, hvala :chears:
|
Kad napravi JB, samo neka ga restartira i pojavit ce se cydia
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Limera1n
|
Onda ljudi, koji je zaključak? Da li JB smanjuje vijek baterije ili ne?
|
Ja cim sam ga kupio sam ga JB tak da nznam. baterija mi traje oko 3 dana sa nekih 13h uporabe
|
Iphone 3gs unlock
Hm trebam malu pomoć ...imam iphone 3gs 3.1.2 05.11.07 od 12.mjeseca prošle godine. Onda nije bilo potpunog unlocka za njega tako da uglavnom jebem ježa ako mi se zgasi mobitel a komp nemam u blizini. Jel izašao potpuni unlock za ovaj model. Nisam ni htio updateat na novi software da ne se ne zahebem pa više neću moć vratit i onda jebem ježa opet jer sam bez moba :D. Ja sam se već zgubio u svim tim silnim brojevima i softwareima :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
mogu li se na jednim itunes-ima koristiti dva iphona ako je na jednom napravljen JB a na drugom nije ili mora svaki imati svoe itunse i dali je to izvedivo na istom računalu.
Molio bi da netko pojasni ovo ili bar da linka na takvu temu. |
pokušavam napravit update sa 3.1.2 na 4.0 ali mi svaki put itunes vele device not eligible.Idem na rstore tako da držim shift . Instalirao sam i stariju 9.03 verziju itunesa ali ne pomaže.
Kao što sam gore napisao uređaj je 3gs 05.11.07. Dal trebam prvo ić na 3.1.3 pa onda na 4.0 pa na 4.1 ili mogu automatski 4.1. I nemojte mi reć da čitam opet jer sam pročitao sve i zgubio cijeli dan. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
3gs stari bootrom, iOS 4.0.1 (pomocu jailbreakme.com) ultrasnow, baseband 05.13.04.
Kako da zadrzim baseband i jailbreakam na 4.1? OK, evo sto sam napravio: 1. custom firmware u PwnageTool 4.1.2 na mac-u da ne promijeni baseband 2. na windowsima u redsnow browse do org. firmwarea 4.1 i onda opcija just enter pwned dfu mode 3. itunes shit click i odabrao prvotno napravljen custom firmware 4. restore iphone from backup Mislim da sve radi. |
Evo @Bruno_Rv izašao novi redsn0w (0.9.6b2) sa DFU buttonom :-))) tako da možeš skinuti cusom FW napravljen na macu i restoreati ga na winsima:
http://blog.iphone-dev.org/post/1452...w-limera1n-fun P.S. Ili samo JBati sa redsn0w - kako ti više odgovara ;-) |
Citiraj:
Samo ga treba satvit u DFU mod... |
@flajpan
pa to sam i ja napisao i napravio i sve radi :) ..samo treba ponovno sa cydie instalirat ultrasnow |
@japa Nisam vidio, sorry. Uskoro će i 4.2 FW, a JB isto tako i za tu verziju :-)
|
Izašao GM za developere http://www.macrumors.com/2010/11/01/...to-developers/ zadnji put je kroz tjedan dana izašla full verzija pa bi već oko pon. mogli dočekat 4.2 :)
|
Samo da ne bude tethered jb, s obzirom na trajanje baterije na 4.1 fw bit ce problema ako se ugasi usred dana. Osim ako su sredili problem baterije u verziji fw-a 4.2
|
Citiraj:
|
Citiraj:
4.2 se već može JB sa redsn0wom koji sam gore linkao - ali ne preporučuju jer nije još updateana cydia za 4.2. Citiraj:
Odsad će brzo nakon izlaska novog FW izlazit i JB za taj FW (već par sati nakon ili dan-dva ako im se neda :-) |
Citiraj:
|
Ako jos nisi dobio 4-ku iz T-mobilea, vrlo vjerojatno ces je dobit sa 4.1 :)
|
jer zna ko kad ce unlock za 4.1
|
Kad izade 4.2 (ovaj ili sljedeci tjedan)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Double post
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajde super. Cini mi se da je sada apple pwnan na sve strane, zainatili se malo useri :) |
A kak se je to molim te apple borio protiv jailbrejka?
Standardno bug fixanje već 3 godine i eto JB je još tu. |
Citiraj:
|
Je, upravo to.
Apple-ova borba protiv JB je čista nula, kak sam gore napisal izdali su par fixeva i to je to. Ja sam prvi u redu kad treba popljuvat JB i kak to sve radi.Od cydie do muke isusove kad treba updejtati na neki testni seed.:) |
Ja ne bih uzeo iphone da nema JB-a. Jednostavno njegova software ne nudi ono sto ja zelim. Zato moram instaliratu par patcheva i aplikacija koje zahtjevaju JB. I kad i ako se desi da se iphone vise ne moze jb-at , u roku keks ide u prodaju.
Ali pustimo sad OT , cekamo da izadje unlock pa da rijesimo muke kod nekih ljudi. I da, zaboravih, bez JB-a nema ni unlocka ;) |
Citiraj:
Jer sam ja na pocetku ludio za tim JB i aplikacijama (prije 2 godine), a sad sam se našao samo sa Installousom, Clutchom, AppSyncom i to je to. I k tome sam jos kupio 90% aplikacija koje imam na iPhoneu. |
Ovako imam jedno pitanje. Imam 3g 16gb najviše mi služi za igranje na njemu je sada 3.1.3 ali sa BB od 4.1. prije sam imao 4.1 i mob mi je bio jako spor pa sam ga vratio na 3.1.3 pa me zanima hoće li 4.2 biti poboljšan i brži od 4.1
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:58. |