![]() |
patch je vani
|
Evo,skidam baš :D
Nego, jedno pitanjce: Jel' postoji način (preko nekog zajedničkog servera ili šta već) da ekipa sa PS3-cama igra online sa nama koji smo (normalno&naravno :D) na PC-evima? |
po nekoj zdravoj logici ne :)
btw. preporučam onima koji vole igrat svaki dan da ne patchaju još igru jel skoro nijedan server još nije updejtan, sutra bi več trebalo biti ok |
Free Multiplayer Map! The tide is out and the sun is high – this daytime version of Makin sheds new light on the battle!
Fixed exploits that allowed for power ranking servers. Fixed router related server authentication errors. Fixed HTTP Redirect functionality for downloading mods Fixed sound device crashes stemming from Emulated Sound Devices Fixed exploit which allowed players to color their name tag. Size: 496.95MB |
btw ak imate vistu i realtekove drivere za zvuk,pozdravite se sa zvukom ingame :D :D
kakav smijeh taj treyarch,a /record funkciju su uspjesno najavili za 1.3 patch :D |
Reinstalirao sam igru(naravno original) i stavio ponovo patch 1.1 te ovaj novi 1.2 kod brisanja igre nisam obrisao profil,save game spojim se na net uđem u multyplayer i sve mi je ostalo settings,oružije,prestige rankovi,challanges i u desnom kutu piše novi patch.Igrao sam na dosta servera i nemam nikakvih problema.:)
|
Citiraj:
|
Ja još nisam patchao, čekam da serveri na kojima igram pređu.
Eh.... Evo opet... stvarno rasturam :D , ovo je bio lov na kempere :p http://pce.hostili.com/images/3kemp17j_thumb.jpg http://pce.hostili.com/images/4kemp5zrs_thumb.jpg Na kraju završilo ovako: http://pce.hostili.com/images/65uy_thumb.jpg :D Zasad često igram na ovome serveru jer je to Seelow 24/7 :care: Meni uz Cliffside i Outskirts najdraža mapa |
ja večinom riješavam frustracije na ffa :D
btw se može kak ime promijenit, ak ne samo ime onda ime profila? |
Citiraj:
Zamijećeno & zapamćeno ;) |
Hehe, da... ja sem _Narsil_
Jesmo se fragali gdje? :D Možda na gameboxu.hr? :) |
Jel se uspiješno popravili bug zbog kojeg se ne MPu ne vidi broj FPSa? Ili je i to ostavljeno za kasnije :D
|
popravljeno je
|
Ja upravo skidam patch
Na 62% je -.-'' +400 MB a fixlist im nije baš impresivan :rolleyes: Gledam - mapa Makin po danu :kafa: Bolje da su napravili koju novu mapu ili recimo stavili postoječu mapu već - u noć Recimo Outskirts - Night ili slično, to bi bila ludnica od mape :) ============================================================= EDIT: Citiraj:
Instalirah... naravno na Vistu i Realtek... :kafa: Nema mi zvuka. Jel ima kakav fix za to!? :hitthewal::nono: ====================================================================== EDIT 2: Citiraj:
Sheeeshhhhh :D Proradio zvuk. Samo treba ovo gore napraviti. :) |
e jedno pitanje.zasto se vise nemogu spojit ni na jedan server?isto kad u konzolu upisem reconnect ili connect ip,nista se ne dogodi!WTF?
|
a prek xfirea ti radi?
|
ma nikak se nemrem spojit!nisam njubara,igram cod od prvog djela!do jucer je sve bilo super,i instaliram patch jutros i nemrem se spojit!normalno klik na server na xf i pokrene i dodje mi do onog djela kao "create online profile" kao i obicno i onda kad probam reconnect u konzoli nista!samo izadje van iz konzole...pa nemrem vjerovat!probam sa connect 195.190.136.163:28962 isto nista,imam i onaj batch file koji je izasao dok jos nije bilo na xf podrske za cod5 i prek njega isto nista....
onda sam se sjetio necega,probao sam kreirat svoj server i normalno startam server,sve super i onda utipkam connect 195.190.136.163:28962 i zabrejka igra!!na google nemrem nista naci o tome....pa kak cu bez kolice sad???:lol2: |
a gusarska je igra jel ;)
|
a da....mislim cija nije u hrvatskoj :D rijetki su sa originalom!
a nadao sam se da nije zbog toga.... a bum pricekao par dana,vjerojatno bude nesto izaslo :D |
Patch je valjda onemogučio spajanje vas sa piratskim ključem :p
Nisu rijetki sa originalom, 100 kn dati za key da si bez brige stvarno nije puno. :) |
kaj samo 100kn?pa to nisam znao....ja sam mislio da je 300-400kn igrica i bok,nisam ni razmisljao da samo key mozes kupiti....pa da 100kn i nije neka lova...a gdje ima samo key za kupit?
|
100 kn samo key. Ima par ljudi na forumu koji ih prodaju, originalne i nekorištene.
Dakle dobiješ samo key, SMSom ili mailom nakon sto mu uplatiš na račun. Sad kako ko, neko daje za 100, 120 ii 140 kn... Kontaktiraj PMom članove ovoga foruma: Destructo i O_D_E_Z, ja sam poslovao sa obojicom (od Destructa sam kupio za COD4 a od ODEZa za COD 5) dečki su krajnje korektni. |
tnx lega!budem se javio deckima na placi,sad sam kratak :lol2:
|
No problem ;)
Enivej... Citiraj:
Nove mape :) Nightfire In "Nightfire," players take to the streets of a war-ravaged Berlin with only the flames of the burning city to expose the enemy. Station "Station" offers a bombed out underground train station littered with hidden passageways and destroyed subway cars. Knee Deep "Knee Deep" takes place on the island of Peleliu in a once tranquil village turned chaotic Japanese command center. Verrückt (Zombie Asylum) The fan favorite 4-player co-op Nazi Zombies Bonus Mode returns with "Verrückt," a terrifying Zombie asylum featuring more weapons, perks via the addition of Perks-a-Cola machines, electroshock defenses and the endless zombie horde. Ova Nightfire mi se čini predobra :care: |
jel to najava ili se može negdje skinut
|
pa kaj nisu to odmah dali u patchu?ne kuzim....
valjda da patch nebude 1GB!:lol2: |
To je najava za sada.
Piše u 3. mjesecu da će biti dostupno. A ovo mi je tek sad upalo u oko: Citiraj:
Što nam da naslutiti da će ih biti još :) |
Jel mi može netko objasniti u čemu se očituje:'Fine tuned Bolt-Action Rifles for balance.' na patchu 1.2, igrao sam na nekom serveru koji je trebao biti hc, ali mi je trebalo oko 2 pogotka iz bolta za kill. Doduše nisam baš siguran da je bio pravi hc jer nisam prije igrao na tom serveru.
|
odlična vijest samo nek tak i dalje rade na igri :)
|
odigrao i prešao, odličan je bio! :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel možda naćuo tko riješenje za onaj problem šta HUZO gore ima
da se nemožeš više spojit kad imaš novi patch( i to valjda ovi šta imaju gusarske igre) jer i ja se nemogu spojit:D pa nije valjda da je patch blokiro sve blacklisted kljućeve:stoopid: edit:ahh malo se potrudio i našo riješenje mp fix.....:fiju: |
http://pce.hostili.com/images/boltp130_thumb.jpg
Yea 8-) Bolt-Action Rifle only server :) Prije sam na tim bolt action serverima igrao sa Kar98, a sad sam se malo prebacio na Arisaku. |
jel bi radilo ovo čudo od igre na x800xl grafulji, budući da vidim da se spominje samo sm 3.0?????????????????????
|
Citiraj:
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest |
Jel se moze igrat to cudo bez origigi keya?
|
ako mislis multiplayer,vise ne...moglo se do patcha,sad vise ne...ali naci ce nacin...mozda vec i ima,ali sumnjam,na xf su ovi serveri crackani prazni stalno....
|
Jednom sam upao na server gdje su igrači mogli letjeti XD pa me zanima kako se mijenja gravity u konzoli?
|
console(tilde),ljevo od broja jedan iznad tab-a,obrisi zarez i onda g_gravity 1 +tab+enter i to je to.default ti je 800 ak pozelis vratit na normalno...
ak ti slucajno nije upaljen console,odi u multiplayer options i enable console! kaj hostas server ili sam sebi doma za zahebanciju letis? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:51. |