![]() |
Dobar tekst Maky...mislim znam da si napravio copy/paste,ali je tekst ok...drago mi je da se ne spominje Rijeka...
|
nego;) :beer:
|
Evo malo mi je trialo dok nađen ovaj topick ali ipak je tu nije nigdi zaluta............
Dakle 11.07.2004. na poljudu je oproštajna utakmica Deana Računice svi su pozvani na nju naravno karta nije skupa sjever=10kn , istok=20kn , zapad=30 i zarada ide u humanitarne svrhe, ali i to nije sve jer će igrati i Goran Ivanišević kojemi je također oproštaj u tenisu ali samo na drugi naćin;) će nama pokazati to na poljudu............................. A i prvenstvo se bliži još malo pa je tu....!!!!!!:beer: p.s. zaboravija san napisati da je utakmica u 20:30 h ovo malo slovo h šta znači kako sati meni znači kao HAJDUK!!!;) |
Bas bi volio vidjet Gorna u nogometu,steta predaleko mi je...
Ali mozda bude nesto od Davis cupa.Ako budemo vodili uskociti ce GOGO.... |
Citiraj:
|
17.07.2004 ti je superkup hajduk dinamo
|
Mal aglasina iz HNS-a
Novi trener repke Strecko Katanec a sigurno je da ce liga u slijedec dve godien imat 16 klubova : baad : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A onda ti je 24.07.2004 prva prvenstvena utakmica!!!!
|
HAJDUK:DINAMO 1:0
Dali je uopće bilo sumnje tko će bit pobjednik!!!!!!!!!!!! |
Narvno da nije bilo sumnje ali , DINAMO se hvalija kako oni sada imaju europsku momčad , pa su došli na poljud po porciju!!!!!
|
Malo ste se prebrzo veselili,ovo Vas je spustilo na zemlju...
znate o cemu pricam... 1-1 |
Citiraj:
A mogli su i popušiti nasred Poljuda:) Samo kaj bi onda bilo...joj...ne sjećam se da je i JEDNU JEDINU tekmu Katalinić izgubio a da je rekao: loše smo igrali i zato popušili, nego je uvjek bio neko drugi kriv:confused: Dinamo, Mamić, država, sudac....vanjski i unutarnji neprijatelji...:clap: |
Nema veze radi pule !!!!! Nama je glavni dinamo;)
|
Brzo ste se spustili na zemlju. hehehe
Opet će bit da su vam svi krivi ak ijednu spušite, a DINAMO ak krene pobjeđivat opet je prvenstvo kupljeno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
SPLIT= malo selo tri kafića.:D :D :D
|
Citiraj:
|
60. minuta
3:1 za Pulu :clap: :clap: |
83. minuta
3:3 argh... : sweating |
Jebem ti Dinamo...u dvije tekme popili šest komada:confused:
Koliko su kreteni novaca potrošili na "pojačanja" mogli su bar platiti Sedloskom da ostane. U obrani je bio solidan a bogme se i golova nadavao. Ni prošle godine nam obrana nije bila nešto-ali je ovo sad za popizdit... Bemti-tak sam se poveselil kad je Zagreb poveo 2:0:) I odmah 2:1...pih... |
No dobro...mi smo popili tri komada:)
A netko bogme ČETRI:D :D :D I to na Poljudu...jaooooo...:clap: |
ha opet se svadjaju tovari i purgeri :D
ja sretan osijeku 3 boda :) |
Citiraj:
To su činjenice:D :D :D Kaj sljedeću dolazite u Maksimir?:) |
Citiraj:
|
inker ovaj INTER je osvojil tri boda.:)
A za ovu bandu iz Maksimira treba otvorit Istarske ugljenokope.:fuming: |
Citiraj:
A o Dinamovoj obrani mi je već muka pričat :( , treba im masno odbit od plaće:fuming: Pa kak igraju-tak bu i plaćeni:) Joj...na zadnjoj tekmi su na Poljudu šajbe polupali-sad bu im pak prerovali igralište:D |
Uzeli ste nam Milinovica i jos niste zadovoljni,da je nama Mlinka vjerojatno bi daleko dogurali ovako,tko zna.....A Mijatovic je specijalac kada treba igrati 1 na 1 u sustavu 4-4-2 on je ok kada se igra sa tri igraca u obrani i kada on igra zadnjeg...
Sve u svemu samo kupujete a nis od toga(Ljubojevic,Milinovic,Zekic).Da je rijeka to kupila mozda bi bili prvaci,ali vama ni to nece biti dovoljno.I bilo bi vam pametno se rijesiti Jurcevica mislim da je on daleko najslabija karika... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:15. |