![]() |
meni je fora kako 90% ti rupa u vremenu vodi do zemlje u ovo "sadasnje" vrijeme ili par stotina prije... :D
|
današnja epizoda .....
Radnja Jake - Nog - dosadno , blabla ba , zzzzzzz ....: finger : : baad : : boxers :
Radnja Odo - Quark - odlično , zabavno , smešno : goood : |
Šta će HRT prikazivati nakon DS9-a?
Isto tako,koliko još epizoda ima do kraja? |
Rekli su da poslje DS9 ide celi Voyger . Kaj se mene tiče to je dobro jer su ga zadnji put prikazali u više godina u više komada :rolleyes:
A DS9 je za sad još uvek u 5 sezoni i do kraja ima točno 68 epizoda:) |
Citiraj:
Voyager i je najbolja ST serija, jer je svaka epizoda različita te nema monotonosti. |
Citiraj:
|
Cijeli Voyager? Jupiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! Najbolja ST serija. Jedva čekam. :beer:
|
Achung achun , zvaj švaben in kuruza ...
22.40 Zvjezdane staze VI: Neotkrivena zemlja, američki film :)
|
Eto, zadnji film s kaptanom Kirkom. Od slijedeće nedjelje nam dolazi dobri stari Čelavac.
|
Citiraj:
|
Imašprav, to sam zaboravil. :rolleyes:
|
BTW u tom nastavku kirk pogine. jel ga ona neka stvar usisa. tj poslije kad se bori protiv onog nekog munjenog znanstvenika.
|
POčelo je , počelo , jeeeeeeeeee , uvodna muzika mi nekak ko horoh zvuči , ala tipa Bubimir:rolleyes:
|
evo cim je radnja pocela odmah sam se sjetio tog nastavka kojeg sam zadnji put gledal pred podosta godina. naime to je definitivno najbolji nastavak kompletnog ST serijala (bilo fimovi ili serije, opcenito svih) i moram priznati da ga je tesko nadmasii. sad ce te svi pa voyagerov zadnji je bil najbolji. ja ne mislim tako jel je tamo samo nabacano mnostvo efekata i naravno onaj efekt nepobjedivosti i to je to.
mislim da necemo jos dugovidjeti takav dobar nastavak ST-a |
Voyager je znao mit jako dosadan. Sad tek počinje zabava u DS9.
Kaj se tiče filam po običaju genijalan. Najžešći citat od spocka: If I would be human, I'd answer, GO to Hell! If i would be human.:D : goood : I vid vraga i prije DS9 su nam s epojavili mjenolici. |
I Voyager je znao imat svojim dosadnih epizoda, ali zanemarivo malo naspram DS9 koji je veća sapunjara od nekih meksičkih.
@ Isus - to je definitivno najbolji citat iz filma. :D : lol2 : |
Pa kak sad mroete uspoređivati epizofe i filmove :confused:
A kaj se tiče Voyagerove nepobjedivosti , kolko se meni čini svi brodovi su takvi u serijama. ustvari Voyager je bil uništen barem 100 put samo kaj su se uvek vrnuli pomoču nekakvih vremenskih anomalija ili j e Q imal u tome prste. |
Da mjenjaolici su i bili prije,a jeste li skužili da je u zadnjem filmu glumio glumac(admiral na Cnešto,crnac) koji inaće glumi Jakovog dedu u ST:ds9:rambo:
|
Good film: goood :
Mislim da je to bio prvi ST film kojeg sam pogledao, u videoteci nemaju starije od njega. |
..
pa bio je i worf neki nabrijani odvjetnik...
|
Neznam kak vama ali ovi nastavci DS9 su totalna katastrofa. pa ja ne kuzim kaj su oni napuseni kad rade takve nastavke, iako mislim da jesu onda bi bili jos i bolji neg ovi, ali svejedno.
pa onog kaj zmislja treba u zatvor poslati. |
Istina , da neznam da na kraju ima borbe i odličnih epizoda ja ih opče nebi gledal.:mad:
|
pa i meni prevladavaju takve emocije. cak i kaj znam svejedno su ubili u meni sve kaj sam prije zvao ST-om a sada mi je postao sinonim za meksicke sapunjare
|
Citiraj:
23,8percent" Drugi put ispale na njih sva fotonska torpeda koja imaju i odgovor je " Shields hold Si","Hail them"! Koji kurac ih zoveš ak te napadjau ziher ne žele časkat o vremenu, ak već imaš brod Galaxy klase pucaj smrvi ih.! BTW. Jel netko gledao Turski STar trek prošli ponedeljak u Močvari? |
To je i meni glupo.
U jednoj epizodi puknu na njih jedan je*eni torpedo i već štitovi odlaze, a onda u npr. Nemesisu Enterprise je izdržal udarac od 1000 torpeda i još se sudarila pa je bio "čitav". A DS9 je gori neg meksičke sapunice. :rambo: |
Danas je bilo zabavno i ODO nam je opet onaj stari. :clap: :clap:
|
,Jeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssss he is a čejnđling agejn : goood : : goood :
|
Nisam danas vidio, zašto je onaj mali mjenjolik umro?
Ali opet je dijalog Quark-Odo bio dobar. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Str 392. pogledaj. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:48. |