![]() |
MIslim da je.......
brijem da mi je mob crko nemogu ga ni upaliti da li se to još kome dogodilo i ima li netko iz zg-a da bi mi to mogao napraviti
|
mob ti nije crko
preflashaj sve ponovo i prati tocno postupak proradit ce |
pozdrav ljudi molio bi za pomoc ako mozete da mi pomognete imam k750 i hteo sam da ga flashujem na w800.
odneo sam ga u servis medjutim kazu da nemoze, e sad koliko je to tacno i da li je tacno. e sad nemogu ni da vrate softver od k750 sto lazu garantovano. tel mi je u servisu vec 10 dana. neznam sta da radim da li me lazu i zavlace. da li bi mogao da uradim prema ovom uputstvu sto ima na forumu? molim za pomoc. unapred hvala. i gde bi mogao da skinem CID36? |
Ljudi, imam pitanje, kad se ubaci Patch, baš se mora mob ponovno fleshat???
|
Citiraj:
|
Ok, onda samo stavim Patch, upalim mob, i to je to??
|
Citiraj:
|
Ok, probao sam Patchat sa Setool-om, po onom tvojem tutorijalu kojeg sam našao na caffemobile ja mislim i nije mi uspjelo, imaš li možda MSN ili ICQ ??
|
petchaj sa FARom :D
|
da li je moguce da nemoze niko da mi pomogne oko mog problema?
|
Citiraj:
Ja ti mogu pomoć, imaš li MSN ili ICQ ?? |
pomoć
evo opet ja,idem flesat mobitel i normalno mi ga xs++ proćita i krenem ga flesati i stalno piše 291 flashbloks i stane kaj da radim mob nemogu ni upaliti ako mi netko može reći što da napravim molim vas pomozite
|
pomoć
evo ovako,kada ovo ubacim da idem fleshati mob w800_r1bc002_fs_emea2 cid49 STANE što da radim
|
50 KN 50KN 50KN 50KN 50KN DAM DA MI NETKO FLESHA MOB U W800 I DA JE BLIZU TREŠNJEVKE I DA MI NE MAZNE MOB JOŠ I DA MOB SE NEMOŽE UPALITI PA BI HTIO PITATI NEKOG DA LI JE TO VEĆ VIDIO ILI ĆUO TAKAV PROBLEM
|
Citiraj:
flešam ti ga ja i obećavam da ga neću maznuti ali dođi u zagorje taman sam pretočil :chears: |
kamera k750-w800
imam 2 aparata k750 oda san moda na w800i jedan radi vrhunski drugi ima problem s kamerom!kad idem slikat kolko god zumira on slika fotograqfiju bez zuma i to sa orginalnom kamerom kriomag 21.91 r2b001,kriomqag 21.91other .jedina razlika u telefonima je da je ovaj drugi eprom r3a005 a ovaj na kome radi sve r2b001! sta napraviti ?!pomozite!
Pozdrav |
Ljudi, imam veliki problem, ubacivao sam patcheve i sve je lijepo išlo sve dok s nije ovo pojavilo:
welcome to setool2 lite edition v 1.08 supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52 Loaded 51 flash descriptors Going to execute VKP script.... ChipID:8040,EMP protocol:0301 PHONE IS RED RETAIL PRODUCT FLASH CID detected:49 Speed:115200 OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35570601206632 CERT:RED LDR:051207 0928 NPACXC1250165_1_SEMC_COMPACTFLASHLOADER R2B Flash ID check:200D Flash props sent ok DETACH CABLE FROM PHONE. REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK THEN PRESS "READY" ChipID:8040,EMP protocol:0301 PHONE IS INVISIBLE (FFFFFFFF) NO VALID FLASH CID DETECTED (404) Speed:115200 err: 63 (4) Elapsed:36 secs. ŠTA JE OVO?? molim vas pomoć!!!:care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care: |
Gdje se moze nac firmwares (fs i main) za ostale S.E.
I dali se moze napravit da mob snima video boljom kvalitetom od 176x144 |
ko treba flash u blizini tresnjevke nek se javi na pp :)
|
Ok, sredio sam mob i sad je opet sve OK:goood::goood::goood:
Sad me zanima ima li kakav PATCH kad sam u nekom JAVA Programu da ono ne pita stalno: DOPUSTITI PROGRAMU ČITANJE KORISNIČKIH PODATAKA? tREBA mi patch da to više ne pita da automatski ide dalje |
Pa jel moguće da za to nitko nezna?? Svi se radite pametni, a nemate pojma!!
|
Citiraj:
evo na primjer Citiraj:
|
ovaj nije loš
Citiraj:
|
Zašto mi se ovo pojavljuje
file:///C:/Documents%20and%20Setting...p/Document.rtf
molim za pomoć mogu ući u mob mislim upaliti ga ali nemogu ućui u sam mobitel piše configuracija eror MOLIM ZA POMOĆ |
Citiraj:
|
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
FLESAO SAM MOBITEL WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHUJUHU:zdero2::zdero2::zdero2::zdero2::zdero2::zdero2::zdero2::zdero2::zdero2::zdero2::lol2::lol2::lol2::goood::goood::goood::goood::goood::goood::goood::goood::goood::goood:
|
Helpppppp
U instalacijskoj mapi XS++ nalazi se podmapa files_to_upload i u nju stavljamo sve sistemske datoteke koje želimo kopirati/zamijeniti u mobitelu s tim da moramo napraviti istu putanju kao što je i na mobitelu.
Ja to nikako nemogu naći molim vas za pomoć |
Citiraj:
layout-tpa/system/layout custom-tpa/preset/custom startup&shutdown-tpa/preset/system/settings acoustic-ifs/settings/acoustic kamera-ifs/settings/camera imaš sad xs 3.1 s kojim samo drag&drop stvari u mob http://rapidshare.com/files/73526795/XS3.1__.rar |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://rapidshare.com/files/61608497...2litev1.08.rar ovako ubacuješ patch http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=632873&postcount=98 a svaki patch ima svoj naziv drugi patch gasi radio/player kad ištekaš slušalice |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:42. |