![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni njuze rade normalno
|
Citiraj:
|
Koliko se ceka da t-com posalje korisnicke podatke? Dosta mi je Voljatela. Puca i veza, vec sam dvaput prijavljivao kvar i nis. I sad jos kao slag na tortu 4Mb u routeru a brzina skidanja je ista kao i prije.
|
pa zašto im nisi poslao mail i pitao u vezi toga?
|
Citiraj:
sve u svemu nisam zadovoljan i za 8kn nizu cijenu od t-coma mi se neda natezati s njima. |
da, mislio sam oko te brzine. znači da su na liniji već povećali a ti još uvijek imaš "standardnu" Voljatelovu brzinu. inače čujem da su i u mojem kvartu već počeli dizati brzine (ali samo onima na 8 i 16 Mbitnim paketima koliko sam čuo) pa će možda uskoro i ostalima. a sinoć mi je baš bila nekako niska brzina i stalno varirala kaj je obično znak da nešto rade. možda do kraja ovog tjedna i bude neka obavijest oko toga.
uglavnom, dogodi li se kojim slučajem da u ponedjeljak navečer (to je 30.) meni u routeru piše 4096/256 a Volja ne reagira i ja vjerojatno prelazim na T-Com. Barem za travanj mjesec |
Do sada mi nitko nije odgovorio ni na ticket u vezi pucanja veze niti na ovaj za brzinu. Download je jos uvijek oko 220KB/s. Danas sam zvao t-com i to je to s Voljatelom. Jos do kraja ovog mjeseca.
Btw. ekipa iz korisnicke t-com je postala ful pristojna i usluzna. ideš! |
ja 31.03. u 23:58 gasim ruter i čekam 00:01 i spajam se na tcom.. dosta mi je tog voljatela...
|
i ja se mislim na t-konja vratit,jeb...brzine se dižu,cijene padaju a ovi i voljatela tapkaju na mjestu...
|
kak je zabavno čitat komentare sa prve stranice threada i zadnje XD
|
je to ti je tak... vremena se mijenjaju... nisam mislio ostat vječno na tom voljatelu.. meni je samo bitno da nisam vezan kod nikoga ugovorom i ja ću se seliti s providera na provider kak hoću, tj. onaj koji je jeftiniji i nudi više mogučnosti..
jel nije tak? |
Citiraj:
sreća je ta što kod Voljatela ne moraš prekidati nikakav ugovor niti bilo šta već samo ne koristiš i račun nećeš dobijati. pa poslije ako odlučiš vratiti se na njih uvijek možeš. mada svejedno mislim da takva politika vodi u propast. :kafa: |
Evo dobio sam odgovor na ticket
Poštovani, Od strane T-coma smo za sada zaprimili neslužbenu obavijest o povećanju brzine korisnicima koje će startati početkom 5mj. radi potrebnog odobrenja agencije za poštu i elektroničke medije. Nakon zaprimanja službenog priopćenja od strane T-coma i implementacije novih brzina, također ćemo i mi dignuti brzine našim korisnicima u jednakom iznosu, bez dodatne naknade. |
to je valjda ista obavijest koju su davali i prije par tjedana. ja gledao danas i još mi nisu povećali brzinu na liniji.
|
Hmmm, bez dodatne naknade. Ako mi dignu smart 2 sa 1 mbita na 2 mbita, ja ću ostati. Al ako će napraviti ono što su napravili unazad dva dizanja brzina a to su pojeftinjenje i ostanak na starim brzinama odoh i ja do t-coma. I da bolje im je da se jave prije 1.5.
Ako neće biti službenog priopćenja o daljnjoj politici ponude ja ću se skopčati na t-com. |
meni je taj 1.5. malo predaleko, ili barem smatram kako će mi brzina na liniji skočiti i prije tog datuma pošto je to kao deadline da T-Com svima digne brzine.
|
Neznam što rade, al me jako živcira! Preko vikenda sam imao vezu možda na dva sata. Slična situacija je bila i prošli vikend!
Jel imao tko sličnih problema? |
bez problema ikakvih :)
|
meni bilo jucer nedostupnodva-tri puta po 15tak minuta, a valjda nekaj delaju, a poslal sam im ticket na helpdesk i nisu mi se javili vec tri dana... mislim da bum se okrenul amisovom trafficu...
|
Citiraj:
|
koji se sad to k... dešava..
ovak, odem na user-tcom stranicu i želim staviti paket na flat da mi od sutra ide flat na tcomu i da se poslije 00h spojim na njih jer voljatel nije dignuo brzinu.. i neda, napiše mi ovo : Zbog ugovorne obaveze ne možete promijenti Vaš trenutni MAXadsl paket on-line. kakve jebene ugovorne obaveze? istekla je prije 2 godine... samo da nadodam, frend je preko mene uzeo DSL, i navodno da ima 1 mj. flat za kunu, pa sam i ja to dobio, jel moguće da do toga? samo se spojim i trebo bi bit flat za 1 kn?? |
evo, samo da javim, spojio se na tcom i da, promotivno razdoblje mi traje do kraja 4. mjeseca.. ajd, bar 90kn manje.. al ne kužim zašt mi nije brzina veća, a mojim frendovima oko mene je.. ista je centrala, jedina u selu...
ako se neš promijeni na voljatelu ovih dana, možda se vratim... do tada, baj baj :D |
Koliko sam primjetio Voljatel limitira brzinu samo smart flat pretplatnicima. Oni na čistom flatu i ostalim paketima imaju normalnu t-com brzinu.
|
Citiraj:
|
može bit, al velim, meni je stalno u ruteru 6/768 brzina, imam maxtv, trebalo bi bit 8/768..
svima oko mene povečana brzina, samo meni ne, a ista centrala.. i od nje sam udaljen 150m... |
Citiraj:
Citiraj:
|
da, pa to je logično. ovo sam mislio samo za provjeru linije od strane T-Coma. a kako je sa MaxTV korisnicima to ne znam
|
Sa službene stranice :
"
Zna li netko što to znači ? :) Kakav VOLJAdsl? Što to znači za nas koji smo kod njih uzimali 1 Mb/s? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:18. |