PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Test drive unlimited (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=62666)

kurc 03.09.2008. 00:45

e skuzio sam da u readme pise da treba upisat keycode kod instalacije,al mene to nije pito,pitam vas zake i jel tak vama.i niste mi odgovorili kae "shader".sry malo sam dosadan al jos uvijek se nadam da ce radit i da nisam bacio lovu bzvz tak da ljudi pomozite mi :)

Big Guy 03.09.2008. 09:17

shader je sjena koju bacaju likovi, stvari itd u igri
ima više generacija 1.0, 1.1, 2.0, 3.0, 4.0, 4.1 itd, svaka donosi neko poboljšanje i realističniji prikaz

više info
http://en.wikipedia.org/wiki/Shader

Bobo101Cro 03.09.2008. 09:36

imam problem sa mjenjanjem brzina! :fuming:
Nece raditi ni na volanu ni tipkovnici!!! Ne znam zasto, probao sam drzati i "N" (clutch), pa mjenjati, ali ništa...

Na pocetku radi, ali samo na mercedesu (isprobao sam samo njega i pontiaca), pa mi sad stvarno nista nije jasno...

Pomozite!!!:care:

apex13 03.09.2008. 15:07

Citiraj:

Autor kurc (Post 1127330)
e skuzio sam da u readme pise da treba upisat keycode kod instalacije,al mene to nije pito,pitam vas zake i jel tak vama.

ne kod instalacije vec kod prvog pokretanja igre

Citiraj:

Autor kurc (Post 1127330)
sry malo sam dosadan al jos uvijek se nadam da ce radit i da nisam bacio lovu bzvz tak da ljudi pomozite mi :)

na integriranoj grafi ti nece sigurno raditi jer ti ne podrzava odgovarajuce shader-e i daleko je preslaba za igru, i ne nisi bacio uzalud pare jer imas igricu vec moras baciti jos malo para za novu grafu i uzivati :)

Shaper 03.09.2008. 18:10

Citiraj:

i ne nisi bacio uzalud pare jer imas igricu vec moras baciti jos malo para za novu grafu i uzivati
To bi moglo biti malo teze s obzirom da kurc ima laptop. (mobile intel 965 express chipset family) :)

EDIT: popis igara koje ta graficka moze pokrenuti
http://www.intel.com/support/graphic.../cs-026146.htm

kurc 04.09.2008. 16:42

igricu sam igro kod frenda i 2. najbolja simulacija od kolko sam ih igro (1. je gran turismo 5) grafika je odlicna i normalno radi na najboljoj grafici iako nema nov i prejak komp,keycode "problem" sam skuzio kod frenda jer kod mene se igrica nije ni jednom pokrenula a graficku mislim sredit tak da kupim eksternu samo kaj jos neznam dovoljno o eksternoj da ju kupim (to je zato da mi nebi bilo ko s test drive-om da dam novce a ne radi)
shaper hvala na popisu igrica iako mislim da 80% nebi radilo iz nekih razloga :)

Baja 001 04.09.2008. 17:01

Citiraj:

Autor kurc (Post 1129000)
igricu sam igro kod frenda i 2. najbolja simulacija od kolko sam ih igro (1. je gran turismo 5) grafika je odlicna i normalno radi na najboljoj grafici iako nema nov i prejak komp,keycode "problem" sam skuzio kod frenda jer kod mene se igrica nije ni jednom pokrenula a graficku mislim sredit tak da kupim eksternu samo kaj jos neznam dovoljno o eksternoj da ju kupim (to je zato da mi nebi bilo ko s test drive-om da dam novce a ne radi)
shaper hvala na popisu igrica iako mislim da 80% nebi radilo iz nekih razloga :)

1. Nije SIMULACIJA, nego kombinacija SIMa i ARKADE
  2. Nema EXT kartice za laptop, eventualno ugradnja bolje ako je moguće, jer lapi nisu KOMPOVI kakve imamo kod kuće

kurc 04.09.2008. 22:54

1 privitaka
Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1129013)
  1. Nije SIMULACIJA, nego kombinacija SIMa i ARKADE
  2. Nema EXT kartice za laptop, eventualno ugradnja bolje ako je moguće, jer lapi nisu KOMPOVI kakve imamo kod kuće

a dobro kaj pametujes igrica je dobra i gotovo jel bitno kaj sam reko simulacija ili kombinacija simulacije i arkade a eksterna kartca za laptop postoji od nedavno ak te zanima pokrenuo sam thread da pitam jel ko zna kaj o tome,gledo sam na ebay-u evo ti slika mislim da bi radilo tak nest na mom laptopu

Baja 001 05.09.2008. 00:01

Citiraj:

Autor kurc (Post 1129353)
a dobro kaj pametujes igrica je dobra i gotovo jel bitno kaj sam reko simulacija ili kombinacija simulacije i arkade a eksterna kartca za laptop postoji od nedavno ak te zanima pokrenuo sam thread da pitam jel ko zna kaj o tome,gledo sam na ebay-u evo ti slika mislim da bi radilo tak nest na mom laptopu

Igra je super to sam nekoliko puta naglasio.

Što se tiče tih ext grafika, probaj ali sumnjam da preko USBa to ide glatko.

BTW zar nije lakše uzet neku polovnu konfu?

kurc 05.09.2008. 19:27

a gle nemrem ja kupovat komp svako malo, ovaj je kupljen u 3 mj. iako sam ja reko da treba kupit stolni komp jer je bolji a polovni je dobra idea al ja ne nemam financije za to imam 13g. mozda ce se dat nesto sredit,nagovorit... kod fredna sam opet igro al sa mega packom e preeeedobro je auti su jako realisticni a tek kolko ih ima s mega packom... sam nisam vozio motore jer nismo nasli sve auto salone.realnost fizike po mome je negdi 7\10 zato jer je kao "kombinacija SIM-a i arkade" meni ne radi i nikad ocito nece na ovom kompu :fuming::fuming::fuming:

Baja 001 08.09.2008. 13:40

Citiraj:

Autor kurc (Post 1130045)
a gle nemrem ja kupovat komp svako malo, ovaj je kupljen u 3 mj. iako sam ja reko da treba kupit stolni komp jer je bolji a polovni je dobra idea al ja ne nemam financije za to imam 13g. mozda ce se dat nesto sredit,nagovorit... kod fredna sam opet igro al sa mega packom e preeeedobro je auti su jako realisticni a tek kolko ih ima s mega packom... sam nisam vozio motore jer nismo nasli sve auto salone.realnost fizike po mome je negdi 7\10 zato jer je kao "kombinacija SIM-a i arkade" meni ne radi i nikad ocito nece na ovom kompu :fuming::fuming::fuming:

Pa što se tiče realnosti, dosta je balansirano. Meni se sviđaju motori jer su mali pa se mogu provući svugdje. Inače sa Mega Packom ima dosta novih auta i jako su dobri. Volio bi da ima džipova, pa da mogu krstarit off road terenima!

Denis007 17.09.2008. 07:35

Citiraj:

Autor Bobo101Cro (Post 1127453)
imam problem sa mjenjanjem brzina! :fuming:
Nece raditi ni na volanu ni tipkovnici!!! Ne znam zasto, probao sam drzati i "N" (clutch), pa mjenjati, ali ništa...

Na pocetku radi, ali samo na mercedesu (isprobao sam samo njega i pontiaca), pa mi sad stvarno nista nije jasno...

Pomozite!!!:care:

To je i meni tak kad staviš na Manual i Auto clutch. Stavi da sam koristiš kvačilo i radit će ti.

BTW. igram igru od kad je prvog dana izašla, i evo savegame sa 354 ticketa za odjeću, 98 auta (od kojih su SVI kupljeni, a nekoliko ih je dva puta), 13 vila i 84% igre prošao

http://rapidshare.com/files/14594081...mited.zip.html

Denis007 17.09.2008. 07:41

Ima ko savegame u kojem su kupljeni auti iz Bonus Pack-a? Znači RUF, Ferrari 612 Scaglietti, itd...

Ak neko nađe dajte link pliz!

Vejita 17.09.2008. 10:06

Citiraj:

Autor Denis007 (Post 1139498)
Ima ko savegame u kojem su kupljeni auti iz Bonus Pack-a? Znači RUF, Ferrari 612 Scaglietti, itd...

Ak neko nađe dajte link pliz!

Pa instaliraj bonus pack pa ih kupi. :goood:

zale89 08.12.2008. 23:51

Test drive mi trza

pozdrav! imam problem kada igram Test Drive Unlimited,malo mi zapinje kada igram.
sta da uradim?

spefikacija mog racunala je:
procesor :intel celeron D 2,66
graficka :nvidia 6800
ram : 1gb

BeroVK 09.12.2008. 08:44

Citiraj:

Autor zale89 (Post 1214310)
pozdrav! imam problem kada igram Test Drive Unlimited,malo mi zapinje kada igram.
sta da uradim?

spefikacija mog racunala je:
procesor :intel celeron D 2,66
graficka :nvidia 6800
ram : 1gb

Idi kupu novo racunalo :lol2:
A nije ni cudo sto trza slabu graficku imas.

Big Guy 09.12.2008. 11:26

6600gt je minimum

slaba grafa, ali bi trebala tjerati igru bar na low, čak i med par opcija

i skini zadnji patch za igru, bilo je žalbi zbog neoptimizacije, patchevi su to malo popravili

tor 09.12.2008. 19:45

I ne postavljaj pitanja na dva podforuma, pogotovo ako je taj drugi "Članci". Pročitaj još jednom pozornije naša pravila http://forum.pcekspert.com/faq.php

alan_poh 09.12.2008. 20:47

da nešto podcrtam......ta igra osim što je teško sranje, užasno je optimizirana....katastrofa od igre sa hrpom bugova....zaobilazi to u velikom luku!

ja imam amd na 2ghz, 3 giga rama i 7800 GS....meni ga trza također, tako da ako meni trza...ti možeš da odustaneš odmah....trebala bi da radi i na mojem kompu normalno...ali, zaplješčimo proizvođačima

Speedbreaker 09.12.2008. 21:42

Citiraj:

Autor alan_poh (Post 1215148)
da nešto podcrtam......ta igra osim što je teško sranje, užasno je optimizirana....katastrofa od igre sa hrpom bugova....zaobilazi to u velikom luku!

ja imam amd na 2ghz, 3 giga rama i 7800 GS....meni ga trza također, tako da ako meni trza...ti možeš da odustaneš odmah....trebala bi da radi i na mojem kompu normalno...ali, zaplješčimo proizvođačima

nisam želio postat na ovu temu, ali kad neko napiše ovakav komentar poludim.
kak to možeš napisat, ako ti se ne sviđa ovaj žanr dobro, nemoj niš pisat.
ja sam ovu igru igrao na medium sa HDR, i 2XAA znaš na kojem kompu?
e2160 1.8GHz
7600GS 128bit
1.25gb rama
bez patcha je išlo solidno 20-25FPS, sa patchom je išlo za 5-6FPSa više, igra je daleko od sranja, to se već može nazvati polu simulacijom jer su auti stvarno brutalni. voziš se na havajima ako nisi znao, auti i detalji svijeta su solidni.nemoj ljude obeshrabrivat samo zato što tebi nije radila, čekaj druge reakcije.ja osobno nisam našao nikakav bug.iskreno se nadam da će izać neki nastavak ovoga.

Big Guy 10.12.2008. 00:39

užasno je optimizirana

to je dobro ili loše ?
zvuči dobro :D

i da, prema nekim vožnjama je ovo užitak, podrućje je ogromno u pravom značenju
http://en.wikipedia.org/wiki/Oahu
karta je od ovog otoka s preciznošću od par incha

ima veliki izbor auta, posebno sa dodatkom
loša strana su motori, a možda samo meni jer se nikad nisam naućio voziti motor u igri (utrke sam odvozio tek toliko da jesam)

i ima par sitnih bugova
npr kada se vozite po autocesti i stružete se po betonskom zidu sa strane, brzo će vas taj zid "udariti" (kao da ste udarili u nevidljivi rub) i okrenete se, i par grmova kraj zgrada ima isti efekt, nije baš jako bitno, ali kada vozite utrku onda je velika razlika

matijab 14.12.2008. 16:42

imam problem sa tom igrom a problem je sljedeci,skinuosam je instalirao stavio yasu u cloack i u uncloack mi se uvijek pojavljuje isto, izbacuje me restarta komp,i na prvoj misiji stisnem za utrku i kamera se dalje okrece sve kao ''radi'' i nikao da pokrene utrku.
skinuo sam igru s neta i nezelim igrat na netu nego samo ovako offline molio bih vas da mi pommognete, jer mi se bash sviđa.

nevjerujem da sa konfom imam problema,pogledaj u moj komp ako te zanima

xGAME 14.12.2008. 17:09

Citiraj:

Autor matijab (Post 1219988)
imam problem sa tom igrom a problem je sljedeci,skinuosam je instalirao stavio yasu u cloack i u uncloack mi se uvijek pojavljuje isto, izbacuje me restarta komp,i na prvoj misiji stisnem za utrku i kamera se dalje okrece sve kao ''radi'' i nikao da pokrene utrku.
skinuo sam igru s neta i nezelim igrat na netu nego samo ovako offline molio bih vas da mi pommognete, jer mi se bash sviđa.

nevjerujem da sa konfom imam problema,pogledaj u moj komp ako te zanima

znači nemaš original, e pa evo ti odgovora:D možda si krivo "složil" igru:D
radije briši post:D

matijab 14.12.2008. 17:28

nekuzim sta govorish coece slozil?
wierd

Baja 001 14.12.2008. 17:32

Citiraj:

Autor matijab (Post 1220023)
nekuzim sta govorish coece slozil?
wierd

Postanje linkova i attachmenta vezanih za crackove, warez, hack, ukradene sadržaje i ostale ilegalne stranice ili radnje. Zabranjeno je i slati ili potraživati materijale koji su zaštićeni autorskim pravima (programi, muzika, filmovi, dokumenti).

:dobar:

matijab 14.12.2008. 18:07

dobro evo samo da kzem rijeseno.nasao crack od vitalitya neboj se nec stavit link.
hvala onima koji su bar odg makar gluposti.hvala

gbijelic 08.06.2009. 10:06

eto ako se tko hoce igrat imate modifikacije auta

http://forum.tdu-central.com/forumdisplay.php?f=51

DJ Distinctive 11.06.2009. 16:34

ima zajebanih stvari, kak se stavljaju ti modovi?

gbijelic 11.06.2009. 17:00

pa prebacis bnk1.map file koji nađes na forumu u svoj folder x:\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\....zamjenis ga i skidas nove aute i zamjenjujes ih sa postojecima, mozes i zvuk auta promjenit, unutrasnjost i tako, malo se poigraj zanimljivo ispadne :)

Baja 001 11.06.2009. 18:59

Citiraj:

Autor gbijelic (Post 1356787)
eto ako se tko hoce igrat imate modifikacije auta
http://forum.tdu-central.com/forumdisplay.php?f=51

Citiraj:

Autor DJ Distinctive (Post 1359273)
ima zajebanih stvari, kak se stavljaju ti modovi?

Ma nije teško, mene najviše veseli Zonda F koju nisu stavili po defaultu :smoke:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:29.