![]() |
Citiraj:
Postoje naredbe za dodatno smanjivanje detalja i kojekakvih efekata, tako da jos ima nade za nas koje posjedujemo kalkulatore od racunala :lol2: Nece biti neka grafika, al bitno da igramo lol |
Citiraj:
frend će kupit odma original.predbilježio se.pa kad vidim kod njega kako to ide možda ju i ja kupim. bumo vidli:D |
|
Citiraj:
Valjda ce biti za medium igranje :lol2: |
LOL
Kakve su to fore :) Pa to je "program" koji ima kod sebe najvjerojatnije onaj isti popis koji smo ovdje vidjeli vec sto puta i samo ti kaze koliko "score" imas! Da skratim pricu. Klonite se tih gluposti! |
|
Dobar strip:lol2::Machineg:
|
Prema onome sta mi kazu na canyourunit.com, morat cu mijenjat grafu... :P
|
Stripovi su svjetski :)
|
Valjda će bit do srijede u prodaji :D
|
|
Citiraj:
|
Odmah upozorenje - bez priča o tome gdje je izašao, kako se skida, koja verzija je ok itd. Mislim da se razumijemo i da nitko ne želi nepotrebne banove i slično.
|
mene samo zanima kad to dolazi kod nas u ducane i po kojoj cijeni
gledam sad po algoritmu i debili prodaju san andreas za 430kn (pc verzija) pa mogu mislit koliku ce konzolasku cijenu nabiti na GTAIV... |
Citiraj:
Inace trebala bi doci oko 300-350 kn toliko dođu PC igre |
Citiraj:
A jel ima da se jos vise povecaju detalji? :fiju: Šalu na stranu :D Inace GTA SA nisam mogo smislit, bio mi je katastrofa. Tako da ovaj nastavak s iscekivanjem ocekujem :D EDIT: Nisam bas u toku, pa jel mozda zna netko jel ce ga bit moguce uzet preko steam-a? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
meni igra dolazi sutra ujutro, nadam se da cu je moc vrtit na svom kompu...Ako ne izlgeda da mi placa ode na novi komp :D
|
Citiraj:
Ode placa :roller::lol2: |
@chingyos:
Thx :D Utuko dusu i krv u taj komp i drag mi je ko da mi je dijete :lol2: @vercetti: Legendo! Jesam se nabrio i onda vidim filmic i pras u smijeh. @Bang: Thx. Jos cu provjerit pa ako ima uzimam tako a ako nema zna se :chears: EDIT: Eto ima na steamu! Release date: 37 sati od kad sam ovo stavio :P |
izasao je... ima ga vec i u internet ... trgovinama ...
i na streamu :) |
Citiraj:
Mozda u svijetu ali kod nas sigurno nema u trgovinama:roller:tko zna kada ce doci...iako i ovi sto imaju tek ce moci za jedno 8 h pokreniti igru:D |
|
Citiraj:
trebo sam i ja tak, evo meni ovo poslalo... Dear Mr Klen, Order number(s):xxxxxxxxx I am delighted to let you know that your Preorder for Grand Theft Auto IV is now being processed subject to successful payment being taken from your credit card when it is dispatched. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the day of release. By using the GAME 1st To Play Preorder Service you have ensured that you will be among the first people to receive Grand Theft Auto IV, and we are confident that you will be happy with the order, our service and our speedy delivery! znači trebalo bi stič 3.12. ja sam se nekak više nadao da če stiči drito za svetog nikolu... |
pa bolje da stigne prije... evo meni dolazi za oko 8 sati.. bilo je receno da ce prije, ali ne prije 3. :)
|
taman stegno remen a ono banana izgleda da cemo za Bozic u kupnju nove pile :D.....
|
Citiraj:
GTA4 Available: December 2nd, 2008 This game will unlock in approximately 1 day and 8 hours |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:49. |