![]() |
Citiraj:
opet vidim nekima s vistom dobro podnosi OC a nekim ni malo.... a opet nebum znal dok ne probam.... |
Citiraj:
opet vidim nekima s vistom dobro podnosi OC a nekim ni malo.... a opet nebum znal dok ne probam.... sorry,omaklo mi,nek neko izbriše duplikat |
Evo samo javljam da sam problem OC-a riješio novim biosom,sad je sve 5!
Detaljno sam danas malo "istraživao" Vistu x64 i moram reć da sam vrlo zadovoljan.OS ima sitnih bugova no ne stvaraju probleme i ne smetaju. Neke igre ne rade najbolje,kao npr. Call of Duty 2,ne vidim uopće ništa...no ne zamaram se time,ionako se ne igram često,tu i tamo eventualno Oblivion a on radi perfektno.Trebaju još malo radit na driverima... |
Ne igraš se često al glavno da se ima 8800:stoopid: :respekt:
|
onda ču još pričekat neko vrijeme dok neke stvari ne srede,oko OC-anja,a i što se tiče igri,a i opčenito samog OS-a....
|
Citiraj:
|
Moram pohvalit Vistu što se tiče overclocka, kad "malo" pretjeram s overclockom il naponom XP je znao svejedno bootat i normalno radi i onda odjednom samo blue screen:D. Dok Vista ak si pretjero odmah baca BSOD ak podigne sustav onda se neće ni srušit zbog overclocka.
|
Citiraj:
|
Vidin da se opet priča o OC-u.
meni pod Vistom radi kao i pod XP-om. Dakle bez problema:) |
Meni super radi 226 i leadtech 7900 gt tako da neznam o čemu se priča.
Trenutno na Americans army imam od 55 do 75 fps u mrežnoj igri sa svim detaljima. Pes igram na maksimalnom svemu i odlično se igra. |
zanima me koji AV koristite i firewall?kak se kaspersky internet security ponaša na visti?
|
Citiraj:
Citiraj:
Izgleda da to ovisi od konfe do konfe, a ja redovito nemam sreće sa tim.:baad: |
Jel' istina da je 64-bitna Vista dvostruko bitnija od 32-bitne? :roller:
Inače, kakve veze OS ima sa overclockanjem? |
Citiraj:
|
Zanima me da li će mi Vista dobro raditi na nforce 2 ultra 400 ploči pošto nvidia neće izdavati drivere za Vistu??
Hvala! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
...dali ima ko usb memory key koji podržava ready boost i dali ima kakvih dobitaka u performansama?i kolka je isplatljivost?
dali je dosta 2gb za rad u visti,il još ipak bi bilo bolje nadogradit na 3gb?govorim o svakodnevnom korištenju kompa...pošto 2gb danas je standard a poznato je da vista zauzima pun kufer memorije,pa mi se čini da je 2gb tak tak...il sam u krivu.... evo surfal malo i naletim na tzv poznati tweak iz xp-a http://forums.microsoft.com/MSDN/Sho...36262&SiteID=1 o čem je točno riječ,i jel ima značajnijih ubrzanja? |
Citiraj:
Znači li to da u slučaju da mi nešto sa Vistom ne štima, jednostavno mogu Acronisom vratiti stari image od XP-a nazad? Ili...?:stoopid: |
@Belly
Tako je, napraviš image ovog što sad imaš, isprobaš vistu, ako ti se ne sviđa samo vratiš i mir. |
Hvala, Zvijerko! Odlanulo mi je sad kad znam da sve mogu vratiti na staro za 15 min.:goood:
|
kaj vista ima opciju hibernate,tražim al nemrem nač?
|
da li kome radi digital out na zvučnoj pod Vistom?
te ako da, na kojoj je to zvučnoj? |
Citiraj:
Citiraj:
|
0k tnx...skinul mi se neki update za sata diskove,e sad u čem je problem,više¸nemrem očitat temp.hardova,probal par prog.al,brus...kak je kod vas ostalih
|
Citiraj:
Edit: Sad sam pogledao i stvarno ima taj update? Ajd, please reci kako radi, da li ti prilikom restarta škljocaju diskovi? Da li u device manageru imaš isto kao u WinXP nVidia drivere? Radi li što brže, sporije...? Bilo kakvi problemi osim tog očitanja temp? |
http://i3.tinypic.com/4mtcnlg.jpg
skinuto,ne vidim neke razlike i promjene osim kaj više nemam očitanja temp.sa hardova... od početka od kad sam vistu stavil gledam u event vieveru u systemu- error,i non stop ovaj,za kaj je to? http://i4.tinypic.com/4vnlxsp.jpg predopstavljam da je povezano sa driverima al sve dela bez greške ne vidim nikakva sranja da uzrokuje,al non stop ovaj error |
Hmmm, ne škljocaju hardovi? A device manager? Isto kao što je i bio ili kao u WinXP?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:52. |