![]() |
švedska-spanjoska 1:3
grčka-rusija 1:0 |
Citiraj:
Nizozemci imaju Van Nistelrooya (R.Madrid ->Šupci kraljevi), Robben (R.Madrid ->Šupci kraljevi), Sneijder (R.Madrid ->Šupci kraljevi) i Van der Sar (sretni šupak!) |
Citiraj:
Španjolci nisu ta klasa ipak,nemaju šanse protiv Šupaka u sigurnome polufinalu,po meni barem... A Rusi...zapapriti će oni gadno tamo u skupini...idu dalje,kao drugi u četvrtfinale...na Šupke,naravno :D Samo da izdrže bez Aršavina,a onda...to je barem 30% jača ekipa sa njim.Doslovno. |
Ja mislio na talijane ali nema veze:D
|
1 privitaka
Kratki komentar jučer nisam stiga Privitak 8646
|
LOL, Nizozemci ubijaju, najbolja igra prikazana dosad po meni na prvenstvu (konstantno u obje tekme), da imam 10 KN sad bih odma stavio da će bit drugi na prvenstvu :D.
|
Citiraj:
|
Croatian Language School
|
Citiraj:
btw. pogodio sam i HRV-Njemačka, tko je zaradio na mom rezultatu ? :D dat ću mu broj računa xD |
Navodno na teren izlaze:
Pletikosa - Šimić, Vejić, Knežević, Pranjić - Leko, Pokrivač, Vukojević, Rakitić - Petrić, Klasnić. |
Pametno.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Još bi valjalo odmarat Rakitića a ubacit Budana, kad je bal - nek je bal :D
Mislim da će kladionice tipovat još gore nego protiv švaba. |
Citiraj:
|
Kakve to veze ima bitnije je da se niko bitan iz prve postave ne strga ili pocrveni (ako pocrveni ne igra iduću makar se x puta brisali kartoni) nego što ljudi mislili o rezervi, osebno kad se zna da smo 100% prvi u skupini... :kafa:
Upravo sad je prilika da se isprobaju rezerve kolko koji vrijedi i da se malo kondicije nabije te da se prva postava malo sredi i odmori i da kad dođu česi rješe to po kratkom postupku... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pletikosa = 3098 m budan (usao u 71. minuti) = 2410 m vukojevic (usao u 82. minuti) = 1403 m |
Citiraj:
Citiraj:
Dajte,stavite ovo na stalni popis smajlića,oooo kako će biti prikladno "potegnuti" za ovim "tu-i-tamo". :D Citiraj:
Na ce ti fali kvadr...ovaj,ispustio si plus ispred ove desetke u računici,momak... :smoke: :D Hebeno je samo to što se i taj Pranjić troši,ali se o tome baš i ne piše puno...nadam se da će igrati max 1.poluvrijeme. Inače,apsolutno nevažno hoćemo li dobiti ili izgubiti.Samo da pristup bude pravi.Za ostalo me nije briga. |
Mali Rakitić je dobio priliku i pokazao kako se bori i za repku i za mjesto u momčadi...nek pokaže to i ostatak pričuva:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A ti si se ocito primio tok pokrivaca. :D |
ajde da definiramo nakraju
Znači na ovom prvenstu se prvo gleda međusobni ogled, a tek onda gol razlika, što znači da smo mi sigurno prvi u skupini? |
Da baš tako...
Equality of points after the group matches If two or more teams are equal on points on completion of the group matches, the following criteria are applied to determine the rankings. a) Higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question. b) Superior goal difference from the group matches played among the teams in question. c) Higher number of goals scored in the group matches played among the teams in question. d) Higher number of goals scored away from home in the group matches played among the teams in question. e) If, after applying criteria a) to d) to several teams, two or more teams still have an equal ranking, the criteria a) to d) will be reapplied to determine the ranking of these teams. If this procedure does not lead to a decision, criteria f) and g) will apply. f) Results of all group matches: 1. Superior goal difference 2. Higher number of goals scored 3. Higher number of goals scored away from home 4. Fair play conduct. g) Drawing of lots. Dakle prvo broj bodova u međusobnim ogledima (u završnici je naravno samo jedan pa je pobjeda eliminacijski faktor) i zato su jedino poljaci mogli uprskati stvar da su dobili austriju i nas a švabe austriju mi poljaci i švabe bi imali 6 bodova i bio bi krug jer poljaci nas, mi švabe a švabe poljake i onda bi išlo po gol razlici i ostalim glupostima, ovako da mi dobijemo 0 bodova svejedno samo švabe mogu imati 6 a kako smi ih dobili mi smo prvi... :) |
Šta bi bilo lijepo napucat turke u četvrtfinalu i onda rumunje u polufinalu :D šta bi dao da rumunji prođu...to bi bila komedija živa.
|
Citiraj:
@yedwy: tnx, dobro za nas, ali malo glupo za turnirsko natjecanje |
Navijam za Austriju:D
|
Citiraj:
Citiraj:
Cro i Aut u polufinalu... :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:52. |