![]() |
300 kn sam stavio , okruglo 1400... :D
|
Na kaj? Real i lyon? :p
|
Citiraj:
|
Pa mogao si odmah staviti i na united i city. Ivan je najavio rapsodiju engleskog nogometa. :p Chelsea je doduše uspio.:D
|
Citiraj:
|
niko neće hendy na real? Mogli bi dobit 2:0 , 3:1...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Nema to veze nikakve, te druge postave jakih klubova su opasne jer su zeljni pokazivanja.
Pogledaj si barcelonu na sta je jucer licila, lakse su nasodrali nego njihova a selekcija u prvoj utakmici. Mene vise brine dinamo lyon, ja bi tu radije odigrao over, jer dinamo ce dobit 2 komada sigurno ako ne i vise, ali mislim da bi mogli i zabiti nesto.... |
Basel - Manchester Utd
Over/Under Over 1.5 goals 1.25 Dinamo Zagreb - Lyon Over/Under Over 1.5 goals 1.35 Manchester City - Bayern München Over/Under Over 1.5 goals 1.25 Villarreal - Napoli Over/Under Over 1.5 goals 1.35 @2,85 :) |
hendi 2:0 na Lyon je 7..i mislim koga je strah stavit na Lyon danas . čista dvojka , to je ipak Dinamo a ne neki ozbiljan klub u rangu Lyona.
|
City - Bayern 1 1.70
Inter - Cska 1x 1.40 Dinamo - Lyon 2 2.00 Villarreal - Napoli 2 1.90 Basel - ManUtd 2 1.75 Ajax - Real ObaDaju 2.05 20 za 620 pa cemo vidit. |
Citiraj:
|
Danas za 1500 Lyon X2, Manchester X2 i Cska - Zagreb (kontrahendi 33.5, sorry za ovo kasnim nisam cjeli dan bio doma :D), kvota 1.95@Supersport. Good luck :D
|
33.5 kazes, hehe.
sretno :) kladis se u zemaljskim ili? |
Da, izbjegavo sam cak jedno vrijeme i online od SS-a , jer je neopisivo kako nemas osjecaj za novce dok igras tako "virtualno",
A ovaj hendi sam uzeo jer je jako tesko da u Eurolizi neko nekoga razbije sa +30 , bez obzira na kvalitetu, to je po meni ravno koda neko u Ligi prvaka izgubi 6:0 :D + sta je taj hendi u ostalim zemaljskima bio 31.5 a na online oko 29.5, tako da sam iskoristio ovaj value. |
jebiga zagreb koji klinac su danas nasli igrat i jos u cska nema kirilenka,ajmo Lyon sad!!!
|
nevjerujem da je trenutno na lyon live 1.5, a ja izvadio svu lovu sa online :( ko ima live nek trpa sve na lyon
EDIT: LOL 1:0 |
Citiraj:
|
United...fail. :D
|
English cunts, nemam sta drugo za dodat, LP se pretvorila u obicnu sprdacinu s apoelom, baselom, olympiakosom i slicnima u drugom krugu
|
Steta za united...
Ja sam ih isto mislio stavit, al sam na kraju ostao na Realu i Lyonu. Inace da pitam, posto se sam sporadicno kladim u SS tu na kvartu, di se vi kladite, tj. kaj preporucate? Razmisljao sam o nekoj online kladionici, sam mislim da bi mi novci vrlo brzo otisli tak :) ovak me vlastita lijenost cuva, jer bi se trebao stalno po hladnoci setat :D |
Expekt.com
5-10Eur na 2-3 koef i igraj pomalo :) |
Bet365 najbolja kladionica za prosjecne igrace, odlican live, odlicni koeficijenti za online kladu, prebogata ponuda, ak si ozbiljan igrac pinacle ili betfair jer imaju najvece limite.
|
kod nas HL i kad se ima deset,
eura viška bet365 |
Hvala na savjetima!
|
eh..treba oplodit pare:D od Lyona..pa kakva su mišljenja za medvede i real- barcelona?
|
Medvjedi ce dobiti , isto tako i real :)
|
medvescak je ziher,ali real barca izbjegavat.
ja bi igrao over eventualno, to ce bit golijada sigurno |
Nekako mi barca steka, mislim da je to trenutak za real.. vidjet cemo :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:15. |