![]() |
5GB?
Meni pise neograniceno MB a vrijeme koristenja 5 dana. |
Neograniceno je 5 dana, dode poruka kad istekne, a u app vidim da se moze aktivirat opet, znaci ponovo daju vjerojatno zbog ovih situacija...
|
Meni je nestala opcija FLAT...danas konačno opet proradila aplikacija ali nemam ono bitno više za uključit. Ima još tko takav problem?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk |
sinoc istekao flat, danas aktivirao ponovo kroz aplikaciju
|
Ak napravim hot spot nece mi skidat jedinice s tarife ak imam uključenu ovu flat opciju?
|
A treba probat, pa vidjet nakon malo surfanja dal će odlazit jedinice, ak ne onda ostaviš hotspot.
|
evo pisem sa pc-a. usb dijeljenje. bridge ethernet na laptop. wifi hotspot na vise uredaja isto radi. bitno da je flat opcije ukljucena.
|
I ja sam ukljucio drugi put zbilja radi :goood:
Da bar smanje cijenu tog flata s 50kn tipa na 20 kn za 5 dana ili 15 kn pa bi tad mozda i uzimao a ovako 50kn po 6 puta je previse za mjesec dana.. a tele2 nudi za 169kn sve flat. Bas razmisljam da se prebacim na nesto di je flat a ovi su najjeftinijii cini mi se a sve nude. Nek ga produze na mjesec dana a stave vecu cijenu al tipa nesto 100-120kn ne sad pretjerivat previse :D.. |
I treća reaktivacija
Hvala tomato <3 Samo 414gb u 10 dana |
Imam tomato broj u drugom mobu i isto u aplikaciji mi piše Flat za 0 kn na 5 dana.
Ako sam dobro skužio kolegu Mihaela iz njegovog posta iznad mog, nakon 5 dana daju još 5 dana flata za 0 kn? Fala. |
Evo 3 puta sam aktivirao na svom i 2 na zeninom za sada.
jel namjerno, jel bug, ne znam, samo znam da me spasava u ovim trenucima kad mi je 1gbps internet daleko |
Meni sutra istice drugih 5 dana, nadam se ponovnoj aktivaciji.Inače doma muku mučim s internetom pa mi ovo dobro došlo.
|
Ne daju ti ponovo flat ako ga sam ne aktiviraš ponovo. Sutra ak će još bit mogućnost budem 3. put aktivirao FLAT. Čak je i ok brzina išlo je do 183/21Mbps i 163/32Mbps.
|
a ja sretan ko prase sa 40/40
|
Dobio sam poruku da je flat isključen.U aplikaciji stoji da je upaljen,mislim da se zbagiralo,pošto skida s tarife.Nova aktivacija preko poruke se naplačuje da se netko nebi zaletio.
|
Ista stvar kod mene, nista vise od flat ocito...
|
Nema vise free flat.
|
Poslao sam zahtjev za raskid ugovora i prelazak na bonove uz zadrzavanje broja. Postoji li nekakv rok u kojem mi se trebaju obratiti, raskinuti ugovor?
|
Ja aktivirao opet 5GB i bubnuli mi 50 kuna. Ma prevare!
Što sad? Može li se to vratit? |
Kak misliš prevara? Pa pitalo te sigurno da li želiš aktivirati FLAT na 5 dana za 50kn. Nema vraćanja, iskoristi i sljedeći put čitaj što piše ;)
Sent from my SM-N975F using Tapatalk |
Ima kakvih novih vijesti za VoLTE i VoWIFI? Nešto su spori sa uvođenjem.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mene isto interesira Sent from my iPhone using Tapatalk |
Nema. Dakle, prcaju me malo malo na telefon i kao A1/bnet korisniku stalno oće uvaljat mobitel tj da broj prenesem u Tomato.
Ja samo pitam "jel VoLTE riješen". Nije, evo saće samo što nije. Ovaj ili idući mjesec. U planu je svakako. Od listopada 2018 ista priča. I od onda svako malo kad god zovu, to si svi zabilježe da će mi javiti kad uvedu VoLTE :D Naravno, zovu i dalje iako niš od toga :) Ne znaju da imam tomato broj na drugom mobu i da znam kak im se mreža ponaša i da nema VoLTEa ali pustim ih da se malo pacaju :) |
Citiraj:
Citiraj:
Prebaci se na HT/simpu ili bonbon ako ti to treba. |
Sa bonbona sam i prešao na Tomato jer su mi bonbonove kombinacije debilne.
|
Time si žrtvovao VoLTE. Ako ti ne fali jako, GG.
|
Ma ne fali mi jer ne razgovaram puno mobitelom, a više mi se sviđaju jedinice od slaganja paketa. Da se i vraćam kod T-scumovaca, možda bih prije uzeo Simpu.
|
Da se te jedinice prebacuju iz mjeseca u mjesec, pa makar dovoljno da se bar jedan mjesec prebacuju u slijedeći bilo bi super, ovak je samo ok za mene s tim da nisam nimalo zahtjevan korisnik...
|
Upravo dobio poruku da su ukunuli tarifu Na tuđi račun :zdero2:
Koliko se sjećam to su već pokusali jednom, ali nije im uspjelo jer prema zakonu (pravilniku) nisu smjeli, na koju foru im je sad prošlo? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:27. |