![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neka druga opcija uplate osim Coinbase/GDAX jer mi ne rade?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.litebit.eu/en rade isprobano https://therocktrading.com nisam probao povlačiti ali nema razloga da ne radi |
Sa the rock tradinga sam masu puta na devizni isplacivao... provjereno radi...
edit: gledam taj Revolut, to je samo app za mob? nema na webu nekakav login ili nesto? kako se naruci kartica i verificira? |
Citiraj:
|
Da li cu se morati verificirati i na Coinbaseu ili je dovoljno jedanput samo na Revolutu?
|
OK, kako se registriram na to? Tražim već 15 minuta i ne vidim link. Za SMS nemam signala, a za Play Store nemam dovoljno prometa.
|
jel ide sa bitstampa na revolut?
|
Jel kome došla SKRILL kartica koju su naručili unatrag dva tri tjedna ?
Hvala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače danas na Coinbase pokušao kupiti nešto ETH preko ZABA MCGO kreditne kartice što je radilo bez problema prije dva tjedna, no danas javilo mi da banka odbija transakciju :) Onda sam probao sa ZABA VISA Elecron debitnom i to ide. Također uplata/isplata Coinbase <-> Revolut ide bez problema kroz dva do tri radna dana. |
Citiraj:
Po njihovom što kažu do 10 dana, bi trebala doći do kraja tjedna. E pa vidjeti ćemo. |
epayments, dosla testirana radi :)
|
Pretvorio sam se u uho :D
|
Citiraj:
ajmo, detalji, posto, sta , cijene, fee , koliko si cekao karticu :D |
Citiraj:
https://www.epayments.com |
Citiraj:
|
Koliko si dugo čekao karticu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja cekam skrill i nadam se da ce biti ok. Koliko vidim po fees - kartica kosta € 4.95(two months of card account maintenance free of charge) € 2.4(per month) odrzavanje kartice mjesecno Cash withdrawal* (ATM and manual cash withdrawal)€ 2.40 POS/ePOS Transactions*free * When processing POS and ATM transactions in currency different to the card currency additional fee of 2.6% will apply. This fee is based on the Mastercard indicative foreign exchange rate on the settlement day. po ovome je bolje od skrilla na manje cifre kod bankomata a i kod pos placanja Apart from our annual fee (€10), we only charge for ATM usage (1.75%) and foreign exchange.POS/ePOS Transactions*free For transactions involving currency conversion Skrill adds a fee of 3.99% to our wholesale exchange rates. The exchange rates vary and will be applied immediately without notice to you. Muka mi je vise od placanja i cekanja kartica :D |
Citiraj:
|
Ja povukao prvi puta preko Coinbasea na devizni, naknada 0.15 eura, i navodno banka uzme 1 euro za depozit.
Prosle godine sam usao sa cca 5000kn preko MasterCarda na Coinbase, teoretski sad mogu povuci 5000kn natrag na racun bez da se brinem o poreznoj? Tnx |
pa mogao sam vec pebaciti na devizni i platiti porez koliko je otislo na te kartice :D
Sad kad mi jos tamo neki rus otvori racun u nekoj banci i digne kredit na moje ime ... nista cudno s obzirom kome smo sve slali dokumente :D :D djuka - mozes u isoj godini, ali kad predjes u drugu godinu vise se ne racuna |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imam pitanje u vezi Skrilla. Nigdje ne nađem kako verificart podatke... Jel potrebno prvo uplatit neke novce gore pa će mi se onda to omogućiti ili...?
I koliko dugo ste čekali njihovu karticu? |
Da, trebaš novce uplatit, nažalost to nigdje ne piše barem ne vidljivo i ja sam izgubio tu tjedan dana bezveze. Uplati nekih 20-25 eura.
Još čekam nisam ju dobio. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:55. |