PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2017 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=282947)

dean225 25.06.2017. 15:50

Pereza potjerati iz Force Indije. A Hamilton je takvo nesportsko smeće. Ne mogu vjerovati. Frajer je stao u pola krivine. Katastrofa.

Gigi1 25.06.2017. 15:50

Hamilton vrlo nekorektno,
Na kraju ce vettel izvuc deblji kraj jer je poludio, tko nebi...kad se vec isao osvetiti trebao je to napravit propisno i onesposobit i sebe i hamiltona :D

GoGzS 25.06.2017. 15:54

Kakav kaos, ovo boli gledat.

aski 25.06.2017. 15:55

Na kraju ce Vettel najebati. Iako ne mislim da je imao namjeru udariti ga. Pricam o drugoj situaciji. A Hamilton je ispao supcina.

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

PlayerName 25.06.2017. 15:55

Koja lignja, jako nekorektno. Vjerujem da je u skladu s pravilima, jer ako se ne varam prvi vozač diktira tempo...ali...ne treba mu to tu, pa puno brži bolid imaju.

aski 25.06.2017. 15:56

Citiraj:

Autor PlayerName (Post 3074391)
Koja lignja, jako nekorektno. Vjerujem da je u skladu s pravilima, jer ako se ne varam prvi vozač diktira tempo...ali...ne treba mu to tu, pa puno brži bolid imaju.

Stvar je u tome da stao na samom izlazu iz zavoja. Dakle, s ocitom namjerom da sjebe Vettela.
I usput, bottas je isto kreten svoje vrste. Svako malo nekoga skuca.
Kimi je danas spusio ni kriv ni duzan.

xlr 25.06.2017. 15:57

Nisam gledao f1 barem 2 godine najmanje. Danas se odlucio pogledati trku i imam sta vidjeti - show program! :)

dean225 25.06.2017. 15:58

Vettel će dobiti kaznu. Namjerno ga je udario. Ali je išao guma na gumu da nema nikakve štete za nijednog.

Hamilton je kriv. Nema pravo skoro stati u pol krivine..

Ja bi ih kaznio obadvojicu recimo prolaskom kroz boks. :)

draksa 25.06.2017. 16:01

Sad je pitanje ako ne bude kazni kolika je šteta na Hamiltonovom difuzoru vs Vettelovo prednje krilo :D

Još nije ni pola utrke prošlo :D

Kimi danas magnet za svako sranje oko sebe ni kriv ni dužan

Sad kad kazne oba i Massa Stroll prva 2 :D

aski 25.06.2017. 16:05

Sad kad sam pogledao jos par snimki, vidim da je ipak bila totalna namjera Vettela da ga udari.
Neka bude sretan ako ne bude diskvalificiran.

GoGzS 25.06.2017. 16:10

Kimi popravljen, neat. Nadam se da nece ostat shit magnet.

Gigi1 25.06.2017. 16:28

Ajde sad zovite u boks Hamiltona, malo da mu se vrati onaj potez od ranije :D

Znaci cim su ga pozvali u boks, pustili su kaznu Vettelu, koja smijurija od kaznjavanja

aski 25.06.2017. 16:30

Ali Vettel isto pusi. Evo kazne. Dakle Ricci pobjednik.

1v@n 25.06.2017. 16:35

Živi smijeh od utrke. Hamilton je krenuo kmečati umjesto da šuti. Alonso u bodovima (fingers crossed). Krpanje Pereza i Kimija i onda još i kazne popiju... Stroll će se se smijati sad svima u facu nakon ovog.

Morpheous 25.06.2017. 16:50

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 3074408)
Živi smijeh od utrke. Hamilton je krenuo kmečati umjesto da šuti. Alonso u bodovima (fingers crossed). Krpanje Pereza i Kimija i onda još i kazne popiju... Stroll će se se smijati sad svima u facu nakon ovog.

Ma joj, tupsoni su i jedan i drugi (Ham i Vettel) - kao da su kamionđije koji se svađaju na autocesti. Ako ništa drugo, bar su nam zapaprili kraj pa je zanimljivo :chears:

Morpheous 25.06.2017. 16:59

Ne vjerujem, Hamilton preko radija traži od tima da Bottas uspori i pomogne mu da pretekne Vettela. E, ako ovo nije dno dna, onda nemam drugog objašnjena. Pobogu, prva je polovica sezone, trostruki si svjetski prvak i onda kukaš sa najbržim i najpouzdanijim bolidom na stazi. Koliko će još kmečavaca kmečati preko radija prije nego se potrude voziti brže.

dean225 25.06.2017. 17:06

Ja Vjerujem. Smeće od čovjeka i nikakav sportaš. Baš mi je drago što nije na postolju. :)

Žali se kako je SC prespor, ne može zagrijati gume i onda stane u pola krivine da sj. ovog iza sebe. Ali karma...

xlr 25.06.2017. 17:08

Ovaj Hamilton je bas placipicka, fakat dugo nisam pratio f1. Tip je bas ono, gnjus. Eto, moj dojam o njemu u ovih sat vremena. Zao mi je sto mu nije ovjes pukao kod onog tyre kissa s Vettelom :D

alen.s 25.06.2017. 17:08

bravo Riky...jel to Lojzek maznija prvi bod :D ?

E-mil 25.06.2017. 17:09

O kakvom sportu vi pričate?
F1 je odavno prestao biti sport.

Morpheous 25.06.2017. 17:11

Citiraj:

Autor dean225 (Post 3074416)
Ja Vjerujem. Smeće od čovjeka i nikakav sportaš. Baš mi je drago što nije na postolju. :)

Koji završetak utrke.....kao da sam gledao MotoGP :-) Nadam se da je Brko svjedočio povijesnim bodovima za Mclaren Hondu hehehe :lol2:

dean225 25.06.2017. 17:14

Ne želim to prihvatiti, ali je sve više Team radija, sve se vise priča a manje bori i pritiska. Hamilton je pričao par pola utrke. Odakle mu vremena za to sve??!

Nema ovdje više previše sporta. Ali sve u svemu odlična utrka.
RB ni kriv ni dužan pobijedi. I da, cijeli Japan na nogama.. Prvi bodovi. Aloonsoo

draksa 25.06.2017. 17:15

Citiraj:

Autor dean225 (Post 3074424)
Ne želim to prihvatiti, ali je sve više Team radija, sve se vise priča a manje bori i pritiska. Hamilton je pričao par pola utrke. Odakle mu vremena za to sve??!

Nema ovdje više previše sporta. Ali sve u svemu odlična utrka.
RB ni kriv ni dužan pobijedi.

Može biti da je radija kao i uvjiek ,ali ih više prikazuju na TVu

Morpheous 25.06.2017. 17:16

Citiraj:

Autor draksa (Post 3074425)
Može biti da je radija kao i uvjiek ,ali ih više prikazuju na TVu

Tokom utrke ima zapravo jako puno pričanja, no nama izdvajaju samo ono interesantno, vezanu uz kvarove, borbu za prvo mjesto, kontroverze isl......

Gigi1 25.06.2017. 17:17

Dugo nisam gledao f1 trku od pocetka do kraja, a jos duze mi se neki sportas nije zgadio kao Hamilton danas

Ali bar je bilo zanimljivo :)

dean225 25.06.2017. 17:18

Nisam nikakav znalac, ali neka mi netko objasni gdje je nestala Hamiltonova sekunda u odnosu na Vettela? Ok, bio je brži, ali mislim da ga ne bi obišao ni da se vozilo još 30 krugova.

Zašto Mercedes može odvrnuti 2,3 kruga a ostali ne mogu??!

draksa 25.06.2017. 17:20

Citiraj:

Autor dean225 (Post 3074431)
Nisam nikakav znalac, ali neka mi netko objasni gdje je nestala Hamiltonova sekunda u odnosu na Vettela? Ok, bio je brži, ali mislim da ga ne bi obišao ni da se vozilo još 30 krugova.

khm ulje khm :D

dean225 25.06.2017. 17:23

Ma ne.. To su zabranili. A mislim da i Ferrari to radi.

Morpheous 25.06.2017. 17:26

Citiraj:

Autor dean225 (Post 3074431)

To je nešto što sam spominjao par stranica ranije - neki stručnjaci vele da kod npr kvalifikacija mogu koristiti određenu dozu ulja koje sagorijevaju zajedno s gorivom i koje im je dovoljno da potegnu jedan ili dva kruga zaredom i ostvare pole position. Pogledaj koliko poleova je hamilton nabio u posljednje 3 godine. Postoji i slična situacija kada se utrka restarta pri čemu mercedesi podivljaju i krug ili dva voze iznimno brzo. Nije samo stvar u tome što održavaju toplinu guma, jer ove sezone imaju problema s time, ali svejedno uspiju kod restarta utrke voziti jako brzo. Isto tako, od početka dominacije slagali su bolid da bude najbrži u čistom zraku - aerodinamika im je katastrofa kada nekoga slijede i to im je išlo na ruku posljednje 3 godine jer im je bilo dovoljno da osvoje prva dva mjesta u kvalifikacijama (hamilton i rosberg) i onda bi krstarili 60 krugova po stazi. Ako bi iz bilo kojeg razloga pali na niža mjesta čulo bi se kukanje da im se motor pregrijava, da im se gume uništavaju itd.....isto je bilo i sad s hamiltonom i vettelom kada se hamilton vozio iza njega. Mogao si vidjeti u pojedinim krugovima da je hamilton ponekad padao i na 2 sekunde iza da sačuva gume i motor i onda je iskoristio zadnja dva kruga da ode na sve ili ništa kako bi pokušao pretići vettela. Jbga, sve u svemu - teško ih je uhvatiti kad su naprijed. To je bio i razlog zašto je rosberg na drugom mjestu uvijek imao problema da sliejdi hamiltona, a kad bi bio prvi u pravilu bi pobijedio jer bi hamiltonu bilo teško slijediti njega. Razliak je samo bila u tome da je hamilton odrađivao bolji posao u kvalifikacijama, pa ga je rosberg većinu vremena morao naganjati.

Momir 25.06.2017. 17:58

A baš danas nisam gledao utrku i toliko cirkusa po pricama i honda u bodovima, kakav promasaj od mene :/

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:21.