![]() |
Pereza potjerati iz Force Indije. A Hamilton je takvo nesportsko smeće. Ne mogu vjerovati. Frajer je stao u pola krivine. Katastrofa.
|
Hamilton vrlo nekorektno,
Na kraju ce vettel izvuc deblji kraj jer je poludio, tko nebi...kad se vec isao osvetiti trebao je to napravit propisno i onesposobit i sebe i hamiltona :D |
Kakav kaos, ovo boli gledat.
|
Na kraju ce Vettel najebati. Iako ne mislim da je imao namjeru udariti ga. Pricam o drugoj situaciji. A Hamilton je ispao supcina.
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Koja lignja, jako nekorektno. Vjerujem da je u skladu s pravilima, jer ako se ne varam prvi vozač diktira tempo...ali...ne treba mu to tu, pa puno brži bolid imaju.
|
Citiraj:
I usput, bottas je isto kreten svoje vrste. Svako malo nekoga skuca. Kimi je danas spusio ni kriv ni duzan. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Nisam gledao f1 barem 2 godine najmanje. Danas se odlucio pogledati trku i imam sta vidjeti - show program! :)
|
Vettel će dobiti kaznu. Namjerno ga je udario. Ali je išao guma na gumu da nema nikakve štete za nijednog.
Hamilton je kriv. Nema pravo skoro stati u pol krivine.. Ja bi ih kaznio obadvojicu recimo prolaskom kroz boks. :) |
Sad je pitanje ako ne bude kazni kolika je šteta na Hamiltonovom difuzoru vs Vettelovo prednje krilo :D
Još nije ni pola utrke prošlo :D Kimi danas magnet za svako sranje oko sebe ni kriv ni dužan Sad kad kazne oba i Massa Stroll prva 2 :D |
Sad kad sam pogledao jos par snimki, vidim da je ipak bila totalna namjera Vettela da ga udari.
Neka bude sretan ako ne bude diskvalificiran. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Kimi popravljen, neat. Nadam se da nece ostat shit magnet.
|
Ajde sad zovite u boks Hamiltona, malo da mu se vrati onaj potez od ranije :D
Znaci cim su ga pozvali u boks, pustili su kaznu Vettelu, koja smijurija od kaznjavanja |
Ali Vettel isto pusi. Evo kazne. Dakle Ricci pobjednik.
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Živi smijeh od utrke. Hamilton je krenuo kmečati umjesto da šuti. Alonso u bodovima (fingers crossed). Krpanje Pereza i Kimija i onda još i kazne popiju... Stroll će se se smijati sad svima u facu nakon ovog.
|
Citiraj:
Ma joj, tupsoni su i jedan i drugi (Ham i Vettel) - kao da su kamionđije koji se svađaju na autocesti. Ako ništa drugo, bar su nam zapaprili kraj pa je zanimljivo :chears: |
Ne vjerujem, Hamilton preko radija traži od tima da Bottas uspori i pomogne mu da pretekne Vettela. E, ako ovo nije dno dna, onda nemam drugog objašnjena. Pobogu, prva je polovica sezone, trostruki si svjetski prvak i onda kukaš sa najbržim i najpouzdanijim bolidom na stazi. Koliko će još kmečavaca kmečati preko radija prije nego se potrude voziti brže.
|
Ja Vjerujem. Smeće od čovjeka i nikakav sportaš. Baš mi je drago što nije na postolju. :)
Žali se kako je SC prespor, ne može zagrijati gume i onda stane u pola krivine da sj. ovog iza sebe. Ali karma... |
Ovaj Hamilton je bas placipicka, fakat dugo nisam pratio f1. Tip je bas ono, gnjus. Eto, moj dojam o njemu u ovih sat vremena. Zao mi je sto mu nije ovjes pukao kod onog tyre kissa s Vettelom :D
|
bravo Riky...jel to Lojzek maznija prvi bod :D ?
|
O kakvom sportu vi pričate?
F1 je odavno prestao biti sport. |
Citiraj:
|
Ne želim to prihvatiti, ali je sve više Team radija, sve se vise priča a manje bori i pritiska. Hamilton je pričao par pola utrke. Odakle mu vremena za to sve??!
Nema ovdje više previše sporta. Ali sve u svemu odlična utrka. RB ni kriv ni dužan pobijedi. I da, cijeli Japan na nogama.. Prvi bodovi. Aloonsoo |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tokom utrke ima zapravo jako puno pričanja, no nama izdvajaju samo ono interesantno, vezanu uz kvarove, borbu za prvo mjesto, kontroverze isl...... |
Dugo nisam gledao f1 trku od pocetka do kraja, a jos duze mi se neki sportas nije zgadio kao Hamilton danas
Ali bar je bilo zanimljivo :) |
Nisam nikakav znalac, ali neka mi netko objasni gdje je nestala Hamiltonova sekunda u odnosu na Vettela? Ok, bio je brži, ali mislim da ga ne bi obišao ni da se vozilo još 30 krugova.
Zašto Mercedes može odvrnuti 2,3 kruga a ostali ne mogu??! |
Citiraj:
|
Ma ne.. To su zabranili. A mislim da i Ferrari to radi.
|
Citiraj:
|
A baš danas nisam gledao utrku i toliko cirkusa po pricama i honda u bodovima, kakav promasaj od mene :/
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:21. |