![]() |
The Grand Tour: Sand Job:chears::frend: |
I nakon toga ep iz Zimbambea i to je kraj jedne ere. Mirovina.
|
Da, IMHO pošteno su svoj dio odvozili, bilo Top Gear ili The Grand Tour, a reprize i kompilacije hitova uvijek možemo pogledati.
BBC nek se fino nosi s onim kaj su napravili od nekad kultne emisije.:hitthewal: |
BBC je ukinuo svoj Top Gear.
|
Znam, samo velim, kak su s godinama nakon odlaska orginalne postave, kompletno uništili Top Gear do te mjere da i nisu imali previše izbora, nego cijelu stvar povući s malih ekrana.
|
The Grand Tour s05e03 je dostupna na torentima.
Pripremio za večeras , pa da se oprostim(o) s njima. :chears: |
Pogledao jučer, meni su uvijek zabavni. Jaguar sa superchargerom je zvučao odlično. Nije oproštajka, bit će valjda još jedna epizoda kako je @Inovator spomenuo.
|
|
To ce "uspjet" k'o i TopGear na kraju :D.
|
Točno to, izgleda nikak da skuže da uopće nije bitno kakvu emisiju snimaju, jer ovaj originalni trojac bi ljudi gledali taman da pričaju o bilo čemu, neovisno o auto-moto svijetu.:)
I to su sva trojica dokazala s raznim materijalima koji su popularni radi njih samih, a ako je k tome i sadržaj o kojem pričaju - većini zanimljiv - tim bolje. Osim toga, pun je Internet kojekakvih YouTube "recenzenata" koji se na ovaj ili onaj način pokušavaju furati na taj orginalni Top Gear štih, pa opet nije to-to. |
Da njih trojica idu po muzejima u engleskoj ja bi ih gleda, to i je poanta :D
|
Citiraj:
|
:chears: |
|
:( |
I to je to, jedna era, gotova
|
Citiraj:
|
Ma sumnjam u to, nekako kemija koju imaju ova trojica, nije to lako postići, 22 godine rade skupa, to je prosto nevjerojatno u ovo doba.
|
Ah, komentirali smo već, ovu trojicu ne budu nikad zamijenili s ne znam kakvom postavom, isto ko i Top Gear - isforsirano "prijateljstvo" i opći potop kultne emisije.
|
Dobar special i dostojan završetak za legendarnu petrolejsku ekipu. :')
Mislim da će nama starijima ostati nezamjenjivi. |
Spomenuli i Rimca :D
|
Citiraj:
Slazem se. Odlican kraj i steta. A dobru zamjenu za njih sigurno nece nac |
Petrolheade će zamijeniti neki moderni electroheadi :D
|
"Makes a grown man cry...." |
Mislili ste da je gotovo
https://m.imdb.com/title/tt36166928/ Gledam upravo, mlaćenje mrtve mačke ali ajde |
Clarkson's Farm Season 4:frend: |
Najavljeni su novi voditelji
https://www.standard.co.uk/showbiz/g...-b1230405.html Da, taj Francis :lol2: |
Odlično, ovaj dvojac koji ionak vodi Throttle House je iritantan sam po sebi, ali za dobru mjeru su im ubacili dečeca, tak da imaju kompletni (gay) Property Brothers efekt. Nakon svega kaj su izvodili s Top Gear postavom, tj. njihovom promjenom - za Grand Tour su idiJotizam odlučili pojačati na 11. Jebote, pa Clarksona ljudi prate dok naganja živine po svinjcu, a ovi misle da budu imali jebeni prolaz kod publike s novim voditeljima za ovu ChatGPT generaciju.:):D
|
YB i TT zvijezde kao voditelji?! Izvrstan recept za propast.
|
Citiraj:
Clarkson - pisao reviewe igri za Amstrad Hammond - radio voditelj May - TV voditelj i narator Jason Dawe, kojeg je May naslijedio je jedini profesionalno imao veze s autima Jedini razlog zašto nikad nećemo dobiti novog Clarksona, Maya i Hammonda je u tome što nisu ista vremena. Snowflake vremena, da netko od njih izvede ili kaže 0.01% onog što je Clarksona radio, otkazan je za sva vremena. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:45. |