![]() |
Isto ništa.
Sent from Mobara |
Ovo je cirkus s tim grafičkim karticama.
Koliko po vama vrijedi asus gtx 770 dcuii 2gb? |
Ne dolazi u obzir za 1000kn? Ni 1050 ne možeš dobiti za to...
|
Mommistake...nisam te shvatio što želiš reći?
|
Citiraj:
Za 1000 kn od novoga nemreš dobiti ni ekvivalent svojoj. A od polovnih sidegrade. 1500 ti je 1050Ti, a 2000 1060 koja je već pristojan upgrade. GTX 970 bi ti bio idealan upgrade kad bi ih bilo po cijenama koliko vrijede. Ali budući idu po ciframa po kojoj sam ja svoju sa 2 godine gare prodo u rujnu 2016 godine, Steven Kurchina ti je situacija sada. Za AMD ne znam kaj se nudi. Savjet: pregrizi govno i otkaži prodaju svoje. Ili iskeširaj više ako ne želiš sidegrade. Sent from Mobara |
Citiraj:
Ako želiš upgrade, moraš iskeširati bar za gtx970 ili r9 390, koje vidim idu za smiješne novce. Ja sam svoju R9 390 prodao za 1400kn prije godinu i pol. 8GB VRAMA, i upio GTX980 za 1600kn... Ili ne prodaj svoju ili moraš "doštukat" još. A i da su cijene normalnije, ne bi nekakav znatan upgrade mogao napraviti za 1000kn. Tj. svoju ne bi prodao ni za slične novce, tako da ne bi opet ništa mogao. |
To stoji...ali što će mi 1050 model kad nije nikakav pomak naspram gtx 770?
Kak stvari stoje najbolje da odustanem od prodaje... |
Citiraj:
Ostavi tu 770 ili uzmi 1050ti,i čekaj bolje dane što se kartica tiće,kao i velika većina nas ovdje na forumu. |
Citiraj:
Sent from Mobara |
Citiraj:
Ako ne misliš povući do 1060, nema smisla prodavati tu. |
Citiraj:
Ne možeš imati jaču gpu za te novce Citiraj:
|
Citiraj:
|
R9 280 ili R9 380 od crvenog tabora, znači isti kuki
Najbolje otkaži prodaju GTX770 |
Ako nadoda 200kn, napajanje je i više nego dovoljno ako je to iz potpisa
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=291518 Ima ih dosta na njušci i za 100kn više |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Sad će ispasti da se ovdje čudim i kukam...gledam šopove kod nas,vani,njuškalo,ebay...kakva jebada s tim grafičkim karticama...:nono: Nikada ovako nije bilo... |
Istina nikada nije tako bilo. To je sve zbog mininga. Iskreno, ja nisam baš za to da se kupuje graficke kartice od minera. Mislim da nas čeka u skorasnje vrijeme velika rasprodaja od istih :D
|
Već je krenula ako je suditi po tržnici :D
Samo cijene još nisu OK, ali ovo je prvi val, normalno da ljudi pokušavaju izvući što više, kasnije neće moći |
Op op, možda pojeftini sve u neko prihvatljivo skorije vrijeme: Link
|
Ekipa, koja je neka realna cjenovna razlika izmedu 1060 6gb i 1080etke? Ajmo rec slicne starosti, vendora i jamstva?
|
bubnut ću 3000
|
2000 kn max.
|
Citiraj:
Sent from Mobara |
Super, hvala, onda sam ok prosao za cca 1200, 1300 razlike.
|
divnih li kartica po trznici :D
uskoro rx 8gb po 1500kn |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A koliko vrijede sada 970 ?
Nije da bi ovu svoju prodao jer em sve vrtis još uvijek zadovoljavajuće 1080p, em za tu lovu vj mogu dupe obrisat. A jedini upgrade bi mi bio 1070+. Nego jesam ja dobro skužio da su nv najavaili da će sljedeća generacija grafičkih biti dosta skuplja od ove odmah u startu? |
Bilo b bolje da nadogradiš CPU
|
cijene nove serije bi trebale biti 20ak % vece zbog nove ddr6 memorije koja ce biti na njima.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:09. |