![]() |
Zato jer nisam mogo dočekat tamanit Ottomane genocidaše :)
|
:D :D
|
Eo sad sam završio 5. i 1. priču. Zbilja je igra odlična. Od CoD2 nije ovako neki davniji rat bio dobro pokazan. Baš su super misije i potraga za Field manualima i otvaranje Codexa :)
Koliko vidim, priča 1. i 5. traju koliko kompletna BF4 SP kampanja. Tako da je BF1 SP sigurno barem 2x duži od BF4. Barem. U BF4 svaka misija traje 30tak minuta i ima ih 6. A u BF1 nek svaki chapter u priči traje 20tak min, a ima više priča sa 3-4 chaptera. Obzirom na "težinu" u gigabajtima, ugodno sam iznenađen duljinom igre, zabavom i nerepetitivnim pizdarijama. A i dinamika je na nivou. I još nisam ni blizu gotov :D |
Ja isto počeo igrat, nakon sigurno 2 godine pauze. Fora je, jedino otvaram one sanduke i sam faking ključevi :D Daj mi kalaš il airstrike xD
I čisto solidno izgleda na mojoj konfiguraciji. Dobro se drži. |
Dobar je no malo mi steka neznam zasto...
|
Citiraj:
nije jos izbalansirana kako treba. pronadi na youtubeu tutorijale how to fix fps drop recimo power plan drzat na performance umjesto balanced. za nvidia usere u nvidia control panel postavke namjestit. cak i usred igre uc u task manager i bf stavit priority na high, itd. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pusti čoeka da nabija postove u miru :D
|
Vidjeti ćeš kad će on na tržnicu pa ćeš vidjeti post:
Prodajem grafičku, plavu s crvenim crtama, sjetit ćeš se mene :D EDIT: Evo prošao sam igru, što reći... Igra je jako dobra, malo pada s pričama, ali i dalje užasno dobra igra. Prva 2 war story-sa su savršena, 5. je super jer se može igrati stealth i full švarceneger stajl. Uglavnom, super SP, opet, kratak :( Danas za 3 sata prošao 3., 4. i 5. story. |
Citiraj:
Meni je SP li-la.Ni 'amo, ni tamo.Grafika je stvarno odlicna i tu nemam zamjerke.Ali, dobro, ruku na srce - kakav SP BF uopce moze i mora imati, kako bi svi bili zadovoljni? Pogotovo zato sto se BF igra radi MP komponente. :) EDIT : Zadovoljan sam optimizacijom na dan izlaska, pa sve do sad.Vrti se glatko, cak na 1080p i to na high presetu.Doduse, MP sam morao podesit, ali nista strasno.Cap-ao na 60 FPS-a putem in-game FPS limitera, ostavio 1080p i kombinirao med/high postavke, trci glatko. |
A diste za MP, nikog nema :D
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0bddc31ef0.jpg Fiser # samo strojnica, imo si praf :D Sent from my D6603 using Tapatalk |
Citiraj:
Javi ako budes i danas makljazio, pa da i ja zaigram malo posto sam jos na GO :) |
Citiraj:
Ja ih potoučem sve sa BAR-om :) Imao sam zanimljivih partija, tipa 30-7 etc., ali nikad neuzmem screenshot Iruda mu :D A jebemu, pos'o, kuća, u birtiju ni ne stignem... Bacim tu i tamo, ali obično 1-2 Dominationa na brzinu i to je to... |
Eto izasao i update, nadam se da vise nece biti shotgun makljaza :D
|
Ovo je s Lewisom bilo, nisam otkljuco nista iz support klase jos, tek poceo :)
Lajchi dodaj me na origin ako već nisam ja tebe prije. Fiser# jel s optikom igras ili iron sight? Sent from my D6603 using Tapatalk |
Citiraj:
|
|
Jadnici, ma ovo sam puka random YT jer ne igram i ne pratim igru, ali vuče me, jako :D
Otra na DOOM, vi guštajte ;) |
Citiraj:
Nekako mi je jos uvijek zajebano sa iron sightom, kao da mi previše suzi pogled, na puno pušaka... |
Hm, a opcija smanjenja zooma?
|
Ma nije do toga, snimi recimo na Automatico ili MG15 kada je clip gore na pušci, sjebe ti cijeli pregled desne strane xD
|
Citiraj:
|
Evo pa čitaj.
|
Ukratko, malo su uravnotežili oružja, dodali neke Ribbone (tipa 5 Sniper Killa, 7 LMG killa) po partijama, iako je naglasak na napade i obrane objectiva - to će malo boostati XP na kraju runde.
Medic rifle-ima su malo smanjili recoil da budu konkurentnija, a LMG-ijevima dodali horizontal recoila da budu malo nepreciznija :D Ostalo sve minor update :D |
Nebi se bunio ni da su smanjili brzinu autima/motorima, cine mi se nerealne brzine i ubrzanja za vozila od prije 100 god :D
Sent from my D6603 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Drvoje po tebi su trebali umjesto soundtracka
https://www.youtube.com/watch?v=kKUgSiDmSLw stavit ovaj :D https://www.youtube.com/watch?v=qu2O9d77U50 hhhhh |
Moliću, kad je već BF1 tematika u pitanju ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:18. |