![]() |
Sonusart ima isto nekih stvari na akciji, 55" 4K telke, receiveri, bezicne slusalice...
http://sonusart.hr/izdvojeno/black-friday.html |
Citiraj:
a koliko vidim tu su uglavnom artikli koji inače ne idu :lol2: - sad im je to izlika (a ne samo njima) da se toga "riješe".. kak sam već spomenuo jedino je Tehnomarket imao pravi crni petak 2013 g. preko 400 aktikala i uglavnom su bili od 20-80% (ja htio uzet neki AV rec sa 50% al eto zakasnio) bila i lista po forumima... shvatiti da su pretjerali pa više nema toga nema veze, nek gule ovce koje se ne educiraju - dok je ovaca biće i vune. |
Citiraj:
tocno tako, sramotni su svi ovi nasi ducani, koriste black friday za jadnih 5%-10% na ionako prenapuhane cijene iskreno mislio sam da ce bit vise ponude i boljih dealova, žali bože... daleko je to od americkih black fridaya di 55" 4k tv za 150$ i sl. |
evo, dok OVOGA ne bude kod nas treba zakonom zabraniti "black friday" jer totalno prkosi duhu tog blagdana za potrošače.
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G930F |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ajd, bar sam se nasmijao na tvoj post :D |
izgleda da nisi skužio moju poantu...stavio sam taj video jer je bit na MALOJ / NISKOJ cijeni i zato se otimaju i utku...
kod nas ovo što oni nude pod motom "balck friday" je spradčina i ismijavanje potrošačima koji bi trebali nasjest na "velikodušan popust" od 5-20% i tako pohrlit u kupovinu. ne opravdavam takvo nasilje nad tehničkom robom al i vi bi se tako otimali za SSD 256 GB za 80 kn ili 2x 8 GB muškina za 95 kn ...da ne spominjem sad grafe i sl na što najviše pasete. |
Jel tko kupio što u Elipsu na akciji prošli vikend? Platio sam uredno karticom, stigla potvrda na email a od proizvoda ništa već 5 dana, niti ne odgovaraju na upit...
|
ja uzeo legi lenovo g70 plaćanje pouzećem i došlo jucer
Poslano sa mog SM-G930F |
Greška. Molim delete.
|
Ako netko naleti na Garmin akciju negdje neka javi, tražim Vivoactive HR za poklon, nigdje popusta :( :D
|
Citiraj:
uzishop je isto izbacio nešto hardveraja na popustu pa bacite oko na fb page |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nadam se da se neće rasprodati do poslije podne kad mi ima tko to riješit, u švabiji je sve ošlo |
mozes platiti sa kreditnom karticom ili ovom od tekuceg ako podrzava internet placanje, npr visa paywave (tekuci pbz)
|
Citiraj:
|
steram ja i black friday i sve domaće dućane u tri krasna ku*ca
5-8% popusta. LOL edit: da, ispravak, moram biti iskren idu popusti i 30-50% na podloške za miševe, no-name slušalice, USB kablove... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Isto AOC,24" |
Citiraj:
|
pošteni popusti u vitapur.hr ... nije tehnika ali mislim da je na tu temu već sve obrađeno :D
|
Citiraj:
|
Jel netko vidio možda neke normalne zvučnike na poštenoj akciji, 2.1 ili 5.1?
EDIT: Ništa profi, za home use. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kod nas u hr je zabranjeno prodavat ispod nabavne, tako da u teoriji prodavaci ni nemogu stavit 50% popusta na nešto, kad nije tolika marža na informatičku robu. Tako da moguće nisu prodavači krivi. Naravno, ne znači da bi prodavali jeftinijr i da smiju.
|
Citiraj:
Mislim da za većinu artikala piše do 10 radnih dana, ali opet, bilo bi lijepo dobiti neki odgovor. |
@Pupo Oces reci da je nabavna cijena onih WD iz Konzuma bila ispod 200kn !??
380kn najjeftiniji na nabavi a 500kn je bio kod njih... davali za 200kn... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Onaj njemacki mediamarkt ne otvara stranicu,a i pitanje je dali šalju u hr |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19. |