![]() |
Ista stvar meni na Z3 bila nakon mjenjanja ekrana. Srecom nakon 2. Puta nisu imali vise dlaka sa đoke pa dali novi mob
Sent from my Xperia Z3 |
Ima li koji način da se napravi proximity switch disable za z3c?
|
Nisam pratio Z5 i njegove probleme (mane, nedostatke) u odnosu na Z3 recimo i Z3C (ekran, fleke, odljepljivanje, slabija baterija nego na Z1) pa bih molio nekoliko informacija o mobitelu...
Možda bih uzeo ženi taj mobitel, pa ako iskustva ima tko za taj mob ili se susreo s njim? |
z3c ponovo jaše, huawei užas je otišao dalje :D
zakeljio kod lokalnog majstora, 550kn sa rukama za malo rabljeni orginal ekran (ma ko nov je) i veli da nema više odljepljivanja i dao mi je garanciju (na kineske ekrane ne daje). sretniji sam što mi je back nego kad sam ga kupio majke mi... prefakin jeben mob. |
Huawei?
|
Nevjerojatno s tim mobitelom, gledam ekipu u Concept grupi, odljepljuje se worldwide, ali nitko ne želi na drugi mobitel , svima je z3c mama. 😀
|
Frendu s posla je otišao mSD utor. Navodno se i to događa ali u manjoj mjeri.
|
Citiraj:
Citiraj:
baš jučer pročitam da neće dobit nugat jer sd 800/801 nije suportan i znaš kaj - takvu bol u penisu nikad nisam osjetio jer što se mene tiče ako će raditi kako radi u ovom stanju, a raditi će, nemam potrebe idućih 10g mijenjat mob. |
Ili dok opet ne spustiš Zippa na ekran ko zadnji put...
|
ma bmk ijopet ću kupit ekran prije nego drugi mob ;)
|
Citiraj:
|
O isuse bože. Nisi čuo za figurativne izraze?
|
Mislim da je 10 godina bilo karikirano, ali je činjenica da ako si zadovoljan sa mobom i ako ge na "zagušuješ" sa updateovima i povremeno formatiraš (tj. resetiraš), da može raditi 4-5 godina bez problema.
Npr, moj stari je svojevremeno imao LG optimusa x2 4 godine i nakon toga sestra još godinu dana. Na kraju ga je zamjenila jer je baterija otišla skroz i morala ga je puniti svakih pol dana :D Mama pak ima LG L5 (koji je inače odron od moba IMO :lol2:) već petu godinu i njoj je to ok mobitel. |
jednostavno sam pustio da netko drugi odgovori :D
|
sisonja, kupi još dva Z3c rezervna da se osiguraš :D
|
dok još ima neotkeljenih :D
|
Inače, hoće netko kupit moj Z1c, nikad odkeljen ekran :D :D:D
|
dakle pending :D
|
Ak se nije dolijepio u 2,5 godine korištenja onda se valjda više niti ne misli odljepiti :no2drug:
|
Z1C nije bio affected so tim masovnim odljepljivanjem ekrana ;)
|
Koliko bi mogao dobiti za z3c star 2 godine sa svježe zalijepljenim ekranom (po drugi put :) )?
|
Citiraj:
Znači, oglasnici me ne zanimaju, gledao sam po trgovinama, webshopovima, nema nigdje. Vidim na tele2 sajtu da kao ima u njihovim poslovnicama za 3300 kn, to je komična cijena, još komičnija je u VIP-u gdje traže 4600 kn, lol. Nabava.net ne izbacuje ništa. Ako netko slučajno naleti da se može negdje kupiti za normalne novce, neka javi, a normalno je po meni oko 2000-2300 kn. |
Jel se zna koji je razlog zašto ne mogu ekran od z3c zalijepiti da se ne odljepljuje kao na svim drugim normalnim mobitelima?
|
Napumpani proc koji se grije previše za malo kuciste i preslabo ljepilo.
|
I zašto ne staviti jače ljepilo :)
|
Citiraj:
Sent from my Nexus 6P |
Loctite 406. Što taj zalijepi (plastika, guma, koža, staklo) to se ne radzvaja. Sa tim keljim sve takve pizdarije.
Da se sa tim zakelji, garantiram da se nikad više nebi razljepio :) |
Jel netko probao :)
|
ekran se lijepi loctiteom? kakav je to mobitel? heheee...
ja sam jednom skroz odlijepljeni uspio zalijepiti dvostruko ljepljivom trakom. brend Orafol brutalna je, ako ju zalijepiš za ruku, otkida sve, 100% -tna depilacija. i lagani peeling. |
Pozdrav,
Na Z3 je napuknut touchscreen, ne radi 1/4 toucha. Može preporuka iz prve ruke što točno naručiti (konkretno mislim na eBay)? Vidim da većina oglasa nudi LCD i digitizer, jel to zato što je komplicirano promijeniti samo digitizer? Npr. ovaj oglas -> http://r.ebay.com/iJ5FQu, je li to sve što mi treba za popravak? Unaprijed hvala! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:45. |