![]() |
Citiraj:
|
Šteta pa mi je ispao iz dzepa na plocice s 20 cm, ima "nick" na uglu. Bumo vidli. :D Samo da se pojavi neki zamjenski mob.
|
Citiraj:
cura mi ima huaweia p9 i tu su negdi svi oni |
Ok i da su tu negdje opet je losija kupnja jer je osjetno skuplji od drugih.
|
|
Citiraj:
|
Argumenti koje pises su subjektivni. Ljepota je u oku gledatelja a ovo o ekranu necu komentirati.
Htc 10 je strasan mob. Ali ima razloga zasto se ne prodaje a to sigurno nije teze pucanje ekrana. |
s7e je lipši mobitel a šta se tiče ekrana, u mom poznanstvu ima 5 komada od kojih su ih troje već minjali ekran ito su pucali zbog takvih gluposti da je to jezivo
|
karlanal, ne moraš se opravdavati zašto si uzeo HTC 10, kad se sjećam da otkad si na forumu imaš isključivo HTC mobitele ;)
|
hehehe, ne opravdavam se samo mi je drago da je htc nakon onog smeća od m9 i onoga nah m8 napokon opet izbacia odličan uređaj
|
Ako je tako dobar, zašto ga nitko ne kupuje? Ni prethodnici nisu imali bajne prodajne rezultate, ali ovaj je dno dna po brojkama.
Istovremeno, "lošiji" S7 se prodaje k'o vruće kifle. |
Po meni, razlozi ne prodaje:
1. loš image zadnjih par godina 2. nedostupnost 3. cijena Nista od navedenog nema veze s kvalitetom uređaja :) Uskoro ga dobijem(kupim :( ) ko sluzbenog pa javim dojmove, s obzirom da trenutno imam Mi 5, bas me zanima razlika.. :) |
4. OK kamera s lošim staklom
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
osim ako ima nekih reporta sa problemom sa staklom.. nisam naisao na iste, please do share :) |
Pravimo se glupi?
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=2953901 __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Moje mišljenje je da kod HTC10 loše jedino marketing i cijena donekle, trebao bi se nekako pozicionirati mrvu ispod S7.
Ove Samsung cjepidlake koje se ponavljaju po ovom (HTC) topicu, po mom skromnom mišljenju ... izmišljaju. Vozim Samsung trenutno, preko godinu dana, i mogu vam ovdje nanizati mana kolko hoćete. Baš me danas kolega pitao da mu kažem koje su mane mog Samsunga u usporedbi sa Sony i HTC koje sam imao prije njega. Ima ih, ali sam svoju glavu prilagodio govnetu sada i više ih ni ne primjećujem. |
Ovaj zadnji HTC nije razlog loše prodaje. Razlog su zadnja 3-4 modela i ljudi su jednostavno prešli na Samsung, iPhone ili druge modele i to je to.
Što se tiče zadnjeg HTCa ima sitnih mušica ali mob je stvarno zakon. 1.Kamera je konačno odlična i staklo se na njoj više ne grebe kao kod zadnjih modela ali se brzo uprlja, zamuti.. I onda nastaju loše Slike. 2. Ekran se prelako grebe i troši previše struje (autobrightness) ali su to kompenzirali sa ultrabrzim punjenjem 3. Cijena i raspoloživost kod nas 4. Marketing 5. Grijanje Ne pada mi vise nista na pamet. Par minusića ću pronaći na svakom modelu. |
Logično da loše slike nastaju zbog zaprljanog stakla, ali u slučaju 10tke, nastaju još i zbog loše leće.
Citiraj:
nitko ga ne kupuje jer su ljudi ovce reka sam ti, ja sam ga kupia i navea sam svoje razloge zašto sam ga kupia i zašto se meni mobitel sviđa i zašto ne bi kupia nijedan konkurentski uređaj |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako baš hoćeš znati, trenutno imam S7 i zadovoljan sam njime, pogotovo fotkama. |
Citiraj:
Dam ti link gdje se vidi da je leća sranje i još čovjek napomene da nije do mrlja nego jednostavno do stakla. A to je samo on, imaš još milijun reviewa po netu gdje svi isto govore - leća je smeće. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zasto bi itko lagao? Pa covjek u postu 664 napisao da na netu nailazi na dijametralno suprotna iskustva po pitanju fakin lecu i ja mu vjerujem. Inace bi svi na svijetu prigovarali za lecu. Svi. Icytex ima problem s lecom. Karlanal nema problem s lecom. Ja sam jeo becki odrezak za rucak :)
|
Zanimljivo, onda rade jedan mobitel s dvije različite leće.
Nemoguće? Radili su mobitele sa 3 verzije ekrana i 2 verzije poleđine mobitela.
|
Zakljucak, treba imat srece iz kojeg batcha dobijes uređaj.. od panela, stakla na kameri.. sta jos moze bit? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:56. |