![]() |
Citiraj:
|
A da, sve više malih informacija dobivam koje vode prema tome.
Šteta, ali šta je tu je, nemam šta drugo nego čekati. |
Čujem sad reklamu da je Santa Domenica postala Big Bang.
Znači Slovenci su ih asimilirali. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Internet Explorer. Hrvatske željeznice. Hrvatska pošta. :D |
Da, ali do nedavno kad sam nešto tražio, stranica im je imala naziv Santa Domenica. Sad piše Big bang.
Znam od prije da su slovenci ušli u vlasništvo. Kupovao sam često kod njih u Sloveniji. Možda sad kad su to sve riješili, nebudu kasnili više s dostavama :roller: |
Citiraj:
Mislim da krajem 2022. su ih kupili. |
Znači SD onda više ne postoji
|
Citiraj:
Nije jedno ili drugo, oba naziva su. |
|
Citiraj:
Ovo je samo rebranding, trgovačko društvo se ne mijenja. Od prije 2 god su novi vlasnici/ovlaštene osobe. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Budimo realni (i gramaticki pedantni), Santa Domenica nikada nije postojala. Kao ni Coolinarka :D
Pozdravljam rebranding! |
Citiraj:
Stvarno me iznenadilo kad sam to vidio. |
Citiraj:
Što njima fali? Imam preko 15 kupnji kod njih, nikad jednog problema nisam imao, od povrata do kupnje. SD s druge strane, uvijek nešto s njima. Još tamo od 2022. kad sam PS5 kupovao, samo problemi s njima. Čekanje, otkazi, kriva pošiljka itd. Citiraj:
|
Citiraj:
tvrdo Č je ispravno :D |
|
Sancta Domenica je bila izvrsna firma s kojom sam uvijek imao samo pozitivna iskustva. Bilo da sam nešto kupovao preko webshopa ili kod njih u poslovnici sve je išlo uvijek brzo i jednostavno, a kupovao sam dosta toga. Osoblje na par lokacija u Zagrebu ljubazno i uslužno, dostava se mogla dogovoriti i da veće i teže komade bijele tehnike unesu u stan i spoje, tako sam za vešmašinu od skoro 100 kg koju su dečki bez pogovora nosili na 2. kat, a plus je i što su bar na području Zagreba imali svoju dostavu.
Kako je sad ne znam jer nisam imao s njima doticaja unazad dvije godine baš otkad je došlo do ovog preuzimanja, no dosta komentara koje čujem i nailazim po netu su više nego zabrinjavajući, od toga da su istovjetni artikli tipa određen televizor i slično po dvostruko skuplji nego u drugim dućanima, do problema oko dostave, neljubaznih prodavača i problema kod reklamacija itd. Velika šteta ako su se tako srozali. I ovo rebrandiranje je totalna glupost i potpuno nepotreban potez, ne znam ni zašto su se uopće prodali Slovencima jer koliko je vidljivo po svim dostupnim podacima poslovali su iz godine u godinu izvrsno s višemilijunskom dobiti, nisu bili u nekim minusima, dugovima ili blokadama. Ostaje za vidjeti kako će se stvari dalje razvijati, no ne očekujem baš ništa u biti, jer ovdje je jedina konstanta da se sjebe i uništi baš sve što je bilo dobro i valjalo, jednostavno nema sreće i prokleti smo po tom pitanju. |
Jel tko preorderao igru u zadnje vrijeme od kad je sancta postala big bang? Jel šalju na dan releasea ili koji dan prije s obzirom da je naša pošta spora kao da magarcem dostavljaju?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Gamershop je meni znao čak i do 2 dana prije nego je igra izašla poslati, tj. bilo mi je na adresi pa sam igrao dan-dva prije release prave igre već. Desilo se jednom ili dva puta, sada na dan releasea. Ali SD, ne znam. |
Glupani koriste Intereuropu za dostavu. Vec danima lazno stavljaju da sam nedostupan i ne mozes nista...
Sent from my SM-S926U1 using Tapatalk |
Citiraj:
Ako nekog zanima... Odabrao paketomat. Točno na dan releasea igre dobio poruku da spremaju pošiljku. Kak je bio petak došlo tek u ponedjeljak i to ne na odabrani paketomat nego na kućnu adresu :stoopid: |
Citiraj:
Zato ja volim GamerShop, dobijem na dan ili čak dan, dva prije releasea igre, igram prije nego je igra uopće službeno vani. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:15. |