PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Iskustva s IT trgovinama (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Big Bang (ex Sancta-Domenica) - (informacije i iskustva) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=266262)

silver_tip 20.01.2025. 15:17

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3784987)
mikorovalna mi stigla za 3-4 dana.

Mislim da mikrovalna ne spada pod gabaritnu dostavu a tv definitivno da i posto gabaritnu dostavu dostavlja taj Valens Trans budes se nacekao minimalno jos 2 tjedna.

Mommistake 21.01.2025. 08:57

A da, sve više malih informacija dobivam koje vode prema tome.

Šteta, ali šta je tu je, nemam šta drugo nego čekati.

lowrider 10.02.2025. 08:43

Čujem sad reklamu da je Santa Domenica postala Big Bang.
Znači Slovenci su ih asimilirali.

Mirkopoter 10.02.2025. 09:27

Citiraj:

Autor lowrider (Post 3788295)

Kasniš valjda 2-3 godine :lol2:

Mommistake 10.02.2025. 09:40

Citiraj:

Autor lowrider (Post 3788295)

Ostaviti ću ovo ovdje, nevezano za tvoj post.

Internet Explorer.
Hrvatske željeznice.
Hrvatska pošta.

:D

lowrider 10.02.2025. 10:25

Da, ali do nedavno kad sam nešto tražio, stranica im je imala naziv Santa Domenica. Sad piše Big bang.

Znam od prije da su slovenci ušli u vlasništvo.
Kupovao sam često kod njih u Sloveniji.

Možda sad kad su to sve riješili, nebudu kasnili više s dostavama :roller:

Mommistake 10.02.2025. 10:30

Citiraj:

Autor lowrider (Post 3788311)
Da, ali do nedavno kad sam nešto tražio, stranica im je imala naziv Santa Domenica. Sad piše Big bang.

Znam od prije da su slovenci ušli u vlasništvo.
Kupovao sam često kod njih u Sloveniji.

Možda sad kad su to sve riješili, nebudu kasnili više s dostavama :roller:

Mislim da je ta proces migracije trajao sada, ali da, powered by Big Bang jedno vrijeme piše na SD.

Mislim da krajem 2022. su ih kupili.

lowrider 10.02.2025. 11:00

Znači SD onda više ne postoji

Mommistake 10.02.2025. 11:46

Citiraj:

Autor lowrider (Post 3788320)

Ne znam gde su oni na papiru, u kojoj fazi, ali sada, 12.02. se u VŽ otvorio novi shoping centar, gdje piše Sancta Domenica i Big Bang velikim slovima na svjetlećim reklamama.

Nije jedno ili drugo, oba naziva su.

OuttaControl 10.02.2025. 11:54

https://www.bigbang.hr/static/versio...mages/logo.svg

nickross 10.02.2025. 11:58

Citiraj:

Ovo je samo rebranding, trgovačko društvo se ne mijenja. Od prije 2 god su novi vlasnici/ovlaštene osobe.

OuttaControl 10.02.2025. 12:00

Citiraj:

Citiraj:

Autor nickross (Post 3788334)
Ovo je samo rebranding, trgovačko društvo se ne mijenja. Od prije 2 god su novi vlasnici/ovlaštene osobe.

Ja bi apsolutno reka da SD vise ne postoji vec neko vrijeme, SD je bio debelo najbolja trgovina u nas za kupovinu vecih stvari, sad su na razini mall.hr mozda i gori.

xlr 10.02.2025. 12:06

Budimo realni (i gramaticki pedantni), Santa Domenica nikada nije postojala. Kao ni Coolinarka :D

Pozdravljam rebranding!

lowrider 10.02.2025. 13:58

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3788329)
Ne znam gde su oni na papiru, u kojoj fazi, ali sada, 12.02. se u VŽ otvorio novi shoping centar, gdje piše Sancta Domenica i Big Bang velikim slovima na svjetlećim reklamama.

Nije jedno ili drugo, oba naziva su.

Da vidjeh.
Stvarno me iznenadilo kad sam to vidio.

Mommistake 10.02.2025. 14:23

Citiraj:

Autor OuttaControl (Post 3788335)
Ja bi apsolutno reka da SD vise ne postoji vec neko vrijeme, SD je bio debelo najbolja trgovina u nas za kupovinu vecih stvari, sad su na razini mall.hr mozda i gori.

Mall.hr?

Što njima fali?

Imam preko 15 kupnji kod njih, nikad jednog problema nisam imao, od povrata do kupnje.

SD s druge strane, uvijek nešto s njima. Još tamo od 2022. kad sam PS5 kupovao, samo problemi s njima. Čekanje, otkazi, kriva pošiljka itd.

Citiraj:

Autor xlr (Post 3788337)
Budimo realni (i gramaticki pedantni), Santa Domenica nikada nije postojala. Kao ni Coolinarka :D

Pozdravljam rebranding!

GramatiČki si mislio, ne? Ako smo već pedantni. :D

quazar912 10.02.2025. 19:15

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3788358)
Mall.hr?

Što njima fali?

Imam preko 15 kupnji kod njih, nikad jednog problema nisam imao, od povrata do kupnje.

SD s druge strane, uvijek nešto s njima. Još tamo od 2022. kad sam PS5 kupovao, samo problemi s njima. Čekanje, otkazi, kriva pošiljka itd.

GramatiČki si mislio, ne? Ako smo već pedantni. :D

tvrdo Č je ispravno :D

Mirkopoter 11.02.2025. 14:47

https://www.index.hr/mobile/vijesti/...g/2641302.aspx

Tirion 12.02.2025. 02:35

Sancta Domenica je bila izvrsna firma s kojom sam uvijek imao samo pozitivna iskustva. Bilo da sam nešto kupovao preko webshopa ili kod njih u poslovnici sve je išlo uvijek brzo i jednostavno, a kupovao sam dosta toga. Osoblje na par lokacija u Zagrebu ljubazno i uslužno, dostava se mogla dogovoriti i da veće i teže komade bijele tehnike unesu u stan i spoje, tako sam za vešmašinu od skoro 100 kg koju su dečki bez pogovora nosili na 2. kat, a plus je i što su bar na području Zagreba imali svoju dostavu.

Kako je sad ne znam jer nisam imao s njima doticaja unazad dvije godine baš otkad je došlo do ovog preuzimanja, no dosta komentara koje čujem i nailazim po netu su više nego zabrinjavajući, od toga da su istovjetni artikli tipa određen televizor i slično po dvostruko skuplji nego u drugim dućanima, do problema oko dostave, neljubaznih prodavača i problema kod reklamacija itd. Velika šteta ako su se tako srozali.

I ovo rebrandiranje je totalna glupost i potpuno nepotreban potez, ne znam ni zašto su se uopće prodali Slovencima jer koliko je vidljivo po svim dostupnim podacima poslovali su iz godine u godinu izvrsno s višemilijunskom dobiti, nisu bili u nekim minusima, dugovima ili blokadama.

Ostaje za vidjeti kako će se stvari dalje razvijati, no ne očekujem baš ništa u biti, jer ovdje je jedina konstanta da se sjebe i uništi baš sve što je bilo dobro i valjalo, jednostavno nema sreće i prokleti smo po tom pitanju.

nub 02.07.2025. 13:41

Jel tko preorderao igru u zadnje vrijeme od kad je sancta postala big bang? Jel šalju na dan releasea ili koji dan prije s obzirom da je naša pošta spora kao da magarcem dostavljaju?

Mommistake 02.07.2025. 13:55

Citiraj:

Autor nub (Post 3811174)
Jel tko preorderao igru u zadnje vrijeme od kad je sancta postala big bang? Jel šalju na dan releasea ili koji dan prije s obzirom da je naša pošta spora kao da magarcem dostavljaju?

Ja sam uzeo frendu AC: Shadows, nisam uzeo slanje, ali sam stavio preuzimanje u poslovnici, poslali su mi na dan izlaska da mogu pokupiti. Možda pomogne, ali eto, ništa dan prije, tak da, možda dan prije pošalju, nisam siguran hoće li biti na vrijeme.

nub 02.07.2025. 14:16

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3811177)
Ja sam uzeo frendu AC: Shadows, nisam uzeo slanje, ali sam stavio preuzimanje u poslovnici, poslali su mi na dan izlaska da mogu pokupiti. Možda pomogne, ali eto, ništa dan prije, tak da, možda dan prije pošalju, nisam siguran hoće li biti na vrijeme.

I ja sam htio pokupiti u poslovnici, ali te opcije nije bilo, samo slanja... Pa odabrao paketomat :nono:

Mommistake 02.07.2025. 14:31

Citiraj:

Autor nub (Post 3811184)
I ja sam htio pokupiti u poslovnici, ali te opcije nije bilo, samo slanja... Pa odabrao paketomat :nono:

Da, pitanje je kak će to oni.

Gamershop je meni znao čak i do 2 dana prije nego je igra izašla poslati, tj. bilo mi je na adresi pa sam igrao dan-dva prije release prave igre već. Desilo se jednom ili dva puta, sada na dan releasea.

Ali SD, ne znam.

njOob 06.08.2025. 17:14

Glupani koriste Intereuropu za dostavu. Vec danima lazno stavljaju da sam nedostupan i ne mozes nista...

Sent from my SM-S926U1 using Tapatalk

nub 06.08.2025. 21:13

Citiraj:

Autor nub (Post 3811174)

Ako nekog zanima... Odabrao paketomat. Točno na dan releasea igre dobio poruku da spremaju pošiljku. Kak je bio petak došlo tek u ponedjeljak i to ne na odabrani paketomat nego na kućnu adresu :stoopid:

Mommistake 06.08.2025. 21:38

Citiraj:

Autor nub (Post 3815993)
Ako nekog zanima... Odabrao paketomat. Točno na dan releasea igre dobio poruku da spremaju pošiljku. Kak je bio petak došlo tek u ponedjeljak i to ne na odabrani paketomat nego na kućnu adresu :stoopid:

Zanimljivo.

Zato ja volim GamerShop, dobijem na dan ili čak dan, dva prije releasea igre, igram prije nego je igra uopće službeno vani.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:15.