![]() |
@Guls Nije to nist, meni su u MRServisu napravili "reinstalaciju operativnog istema" na Android tabletu pa ga vratili (ne)"ispravnog" :hitthewal:
Citiraj:
Evo C/P sa weba: Citiraj:
P.S. Nakon te "reinstalacije" i dalje se nasumicno resetira, i gubi Wi-Fi vezu. P.P.S. Izgleda da je jednostavnije bacit neispravan uredjaj i kupit novi nego se natezat sa nasim servisima. Manje zivaca potrosis :chears: |
Reinstalaciju OS-a veliš? :D Čekaj, moram si to negdje zabilježiti :D
|
LUMIA 535 TOUCH PROBLEM RIJEŠEN:
Čini se da sve što trebate da biste otklonili touch problem kod Lumie 535 jest isključiti Screen Magnifier (za one koji za to već nisu znali) i ostatak problema će riješiti Screen Protector. Znači naljepnica preko ekrana. I touch radi savršeno i sa 5 prstiju. |
Frend isto kaze da mat screen protector i stavljanje touch sensitivityja na normal rjesava probleme.
|
Citiraj:
|
Netko bi to trebao patentirati to rješenje i prodati MS-u. Umjesto da mijenjaju ekran ili izdaju sw update, oni jednostavno prilože mat foliju za ekran i "problem solved, case closed". :D
|
Da li netko moze reci za lumiju 535 iz vip paketa na bonove, da li je zakljucana ili ne?
TNX :) |
Zakljucane su sve. Gledal sam ih kad su dosle. Otkljucana u istom ducanu preko 1000kn. Ne znam kaj bu tu bilo u vezi otkljucavanja i dal ce uopce bit, nisam trazio.
|
Aha, a ne znam sad kolko bi moglo kostat otkljucavanje, ako zna netko?
Realno, sad mi netreba kad sam na vip mrezi, ali ak predjem granicu, pa bi stavil drugu karticu, to bi mi mogo bit problem :/ |
Nove dual SIM verzije se nađu po oglasniku za 950kn. Ukucaj 'lumia dual sim' u tražilicu oglasnika pa da vidiš čega svega ima.
|
Uf, teško... Brat mi ima već nekih godinu dana 625 iz Vipa, zaključana i od tada gleda za otključavanje, a da nije direktno u Vipu za masne pare (cca 3-4 glave) i nema još načina.
|
a dobro, ako dobim novu za 700 u vipu, da i bude otkljucavanje kasnije 300kn, opet sam na nuli, a za sad mi je bitno da imam vip.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
*Mozda sam se krivo izrazio, pod "na bonove" sam mislio na prepaid Vipme komplet. |
hm, ali te bonove moram doplacivat svaki mjesec odredjeni iznos?
|
Nemoraš ti ništa, tu karticu možeš u smeće bacit odmah ako želiš i nakon 12 mjeseci možeš đabe otključat uređaj, moj brat recimo mora čekati 2 god. jer je na potpis ugovora dobio mob no ti u ovom slučaju mozeš duplo ranije.
|
OK, super, hvala vam :)
|
Citiraj:
|
yo...kupio sam lumiu 930 i nikako ne mogu da nadjem haptic feedback gdje se ukljucuje...moze help?
|
Nećeš ga naći.
|
Citiraj:
|
no...kad pises recimo poruku i tipkas pa dobijes feedback kad pritisnes slovo
|
Kakav feedback zelis, zvuk ti nije dovoljan "feedback"?
|
nope...naucio sam na androidu tako i sad mi fali...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Svakome njegovo, ja sam to i na androidu gasio, ali čisto zbog baterije.
Btw ekipi u firmi se toliko svidio WP da su naručili još tri 535-ice. |
Citiraj:
|
ima li netko L1020 pa da samo kaže kakva je brzina fotografiranja. Gledao sam reviewe i cini mi se da treba nekih 2-3 s da mob procesira sliku. Je li nešto brzi ako se smanji rezolucija (tipa da se moze okidati fotka za fotkom)?
|
Treba mu par sekundi, bilo da fotkaš u RAW+JPEG ili samo 5 mpx JPEG.
Imaš aplikacije za burst fotkanje ako to tražiš |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:21. |