![]() |
Nije mi sjeo taj meksikanac i nije mi simpatičan i iskreno ga ne želim u Realu. Jbg, zabija i Heriquez iz Dinama svaki zicer pa ono... kažem, vrhunski igrač nema što, ali nije po meni klasa za Real.
Joj i samo da ne budu Real UAE ili Abu Dabi Santiago Bernabeu.. budem se ranio XD |
Za Real sam davno reko da im trebo neko ala Mandzukic ili Llorente...prima punta koja je jaka u zraku,koja uštopa i zagradi loptu te je ne carini...i koja ce sa zadovoljstvom utrpati sve otpatke od šuteva primadona iz reda iza. Čikarito to nije.
|
Citiraj:
inače: Kroos - Casillas http://www.101greatgoals.com/blog/wh...casillas-boos/ |
Hahaha, sad im je Kroos kriv koji treba igrati nešto što nikad nije.
Real kao da kupuje igrače na temelju highlightsa utakmica LP/EP/SP. :lol2: Nije to loše....u PES-u. Tamo i ja to radim :D |
Citiraj:
|
Pa do početka MLSa jel?
|
Kaj nije prvotni plan bio da bude kraće u M.City?
|
Ja sam čul\čital da dp početka MLS sezone čisto da održi formu.
|
Onda vijest nema smisla. :D :p Nemere produžiti na već dogovoreni rok. :)
|
Može,e engleskoj idu dvotjedne,mjesečne i tromjesečne posudbe :) svako ko je igrao FM mora znati to :D
|
Citiraj:
|
Ovo sam čekao :D Benzema na klupi a Ronaldo u špicu a Bale lijevo :D Jedino mi se nesviđa što Modrić neigra od prve(treba i on malo odmorit) vjerujem da će ga stavit u drugom poluvremenu..
|
Da, al navodno su i time zajebali financial fair play, ovako imaju igraca na posudbi, za kojeg nisu platili novce iz Cityeve blagajne :D
Pa se nebi cudio da frenki ostane do kraja sezone :D |
Citiraj:
|
Eto formacija funkcionira.. stroj za golove mora bit u sredini :D 3:1 zasad :D makar je Elche s obzirom kak su igrali protiv ovih slabiji a izgubili, nek malo bruse formu :D
|
Citiraj:
|
Poštena golijada. :)
|
Citiraj:
Da, Modrić na klupi,ali ne odmara ,nego nije u formi pa je igrao Illara,i igrao je dobro. Mogao bi Modrinjo pocet dizati formu ,jer je vec sada ocito da je broj 2 Ancellotiju,kao zadnji vezni.Dokaz tome je da Kroos ima vise minuta od njega,pa stalno igra. Ronaldo 9 golova u 4 tekme,nestvarno! Opet Balon de or! simptomaticno ,rekao sam prije par dana,Cassilas,Modric i Benzema nula,i tko j e od njih igrao,nitko! Hala! Vamos Malaga! |
Citiraj:
pederske igre :D |
Citiraj:
Pogotovo jer je s Elcheom derbi i nužno je bilo da je početna postava u formi ili ne. Sljedeća tekma bu pokazala dal si u pravu ili baljezgaš ko i većina ovdje :) |
Citiraj:
|
Modrić i Illara su kao da uspoređuješ Iniestu i Leku. Tako nekako.
|
Citiraj:
|
:roller: :roller: |
CFC je poveo protiv Boltona u Capital One Cup. Zouma je zabio svoj prvi gol za CFC. :)
Bolton 1.1...prvi napad, prvi udarac, glavom od stative i evo ga. :D Oscar za 2:1 Lampard opet zabija za M.City protiv Sheffielda. City ubija 7:0 :D |
Juve-Cesena 3-0 (Vidal, Vidal, Lichtsteiner)
Nastavlja Juve sa pobjedama; 21 prvenstvena pobjeda zaredom doma. :care: Pada i Madrid slijedeći tjedan. :) |
Jel to Astra koju je diname pobijedio? :roller:
|
A već se planira sredit Celtic i Salzburg, proljeće im već miriše :D
Brijem da slijedi još jedno boli glava otriježnjenje :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:59. |