![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Workaround za to je da se ulogirate u internet bankarstvo na kompu i tamo imate negdje opciju za oporavak aplikacije tako da ne morate u banku.
|
Citiraj:
|
Ako imaš nekoga u blizini s PBZ čitačem kartica, posudiš i ulogiraš se karticom ii pinom tekućeg računa i tako odradiš redistribuciju bez banke.
|
Zna li netko kako se napravi raskid e-kasice prije isteka oročenja? Ne znam dal ne vidim ili što, ali nema mi nigdje opcije da kliknem raskid.
|
Klik na vise u gornjem kutu kad si na stranici stednja. To te vodi na podaci orocenja stranicu i onda imas opcije u gornjem kutu koje nude promjenu konfiguracije ili raskid.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Pokušao sam to, ali nema mi opcije raskid već mi nudi samo promjenu konfiguracije.
|
Meni je doduse ekasica sada vec u fazi di je (vise puta) automatski produljena nakon sta je isteklo prvih 6 mjeseci, ali se sjecam da sam prije par godina jednom raskinuo i prije isteka orocenja.
Mozda su nesto mijenjali u pravilima pa se ne moze raskinuti prije kraja (prvog) orocenja. |
|
Jel netko uspio dobiti nekog agenta iz SZK PBZ-a za poslovne korisnike unazad par dana? Jučer sam bio 1h na liniji prvi u redu čekanja (i nakon toga ostavio poruku). Danas ujutro zovem odmah u 8h i odmah prvi u redu čekanja. 15 minuta čekao, na kraju odustao.
|
zovi direktno osobnog bankara.
|
Thx, očito mi nema druge. :)
|
Moj kao da je u zemlju propao.
|
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dc0d885f6f.jpg
Jel vama radi app ? |
Jok
|
valjda je ovo:
19. 10. 2023. Obavijest klijentima Obavještavamo Vas o planiranom unapređenju informacijskoj sustava Privredne banke Zagreb u nedjelju 22. listopada 2023. od 00:30 do 10:30. tijekom kojeg neće biti moguće pristupiti uslugama: • PBZ digitalno bankarstvo • PBZ digitalno bankarstvo za poslovne subjekte • PBZCOM@NET • PSD2 • mToken • 3D Secure (PBZ i PBZCard) • Autorizacije preko PBZ-a za eGrađani (CAP, mToken, withKey) • MyWay • PBZInvestor Zahvaljujemo na razumijevanju. Privredna banka Zagreb |
A, hvala promaknula mi je obavijest. Vjerojatno su poslali na mail, ali nisam otvarao. 😁
|
Jel vama zadnjih dana mobilna aplikacija radi normalno? Meni užasno sporo radi prijava. 3 od 5 puta uopće neće napraviti prijavu, već moram zatvoriti, pa ispočetka. Ista stvar i s autorizacijom transkacija. I da, ista je stvar i za privatne i poslovne korisnike.
|
sasvim uredno mi radi.
|
privatni korisnik, meni sve normalno
|
Radi normalno.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Gdje je u pbz bankarstvu na mobu nestala opcija 'ponovi placanje'??
|
Placanja--nalozi--izvrseni-- klik na 3 tockice = kopiraj nalog
Sent from my CPH2449 using Tapatalk |
Hvala, to je više koraka nego ranije, potpuno nepotrebno, stvarno su genijalni... 🤔
|
Otkad su promijenili aplikaciju, ja ozbiljno razmišljam da prebacim poslovni račun i 2 privatna.
Doslovce često ne radi onaj filter, ili ne pokaže sve uplate/isplate, čak i ako ih filtriraš. Jednom mi od xxx.xxx eura računa jednoj tvrtci kroz godinu dana nije pokazivalo kojih 30% isplata, dok po izvodima pokazuje. Užas od aplikacije. |
Meni ama bas nikad nije zapinjala. Jedino me zivcira sta nema kad skeniras nalog mogucnost "skeniraj sljedeci". To je nekad bilo a vise toga nema pa ako imas 10 uplatnica,ima za klikat vise... I naravno,na androidu je onemogucen screenshot sto bi bilo fino da se moze uslikat ekran al eto....
Sent with my Poco X4 Pro 5G using Tapatalk |
Neki dan mi je iz nekog razloga 365 bankarstvo prilikom ulaska na e građane otkazalo poslušnost.
Kžae istekle vjerodajnice. Kad ono probam se logirat u bankarstvo, ni tamo ne radi Sad kaže dosegnut maksimalan broj pokušaja. WTF |
Citiraj:
|
Jel redistribucija aplikacije i dalje ne radi pomoću koda za oporavak?
|
Citiraj:
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:37. |