![]() |
Ma kakav X2 , UBIJAMO Bugare, pa njih bi dobila Lokomotiva.
F2 ili čak F+3, ili neka kombinacija, pobjeda sa 2 razlike i Modrić daje gol. |
Nadam se da će biti onako kako obično bude kad ti prognoziraš :D
|
Jel ovo i HRT bojkotira.. Ili samo meni na maxtv to go nisu sinkronizirana slika i zvuk dobrih 2-3minute? Drugi programi su ok.. :)
|
Ajmo Hrvacka !!! :D
|
Toooooooo. Ajmoooo !!!!
|
Kaliniću... noge ti treba polomit. Sa 2 metra promašit gol tako...
|
Citiraj:
|
Kale gospodar vremena
|
Kakav jad kad ti je to drugi najbolji napadač - iza Mandžukića :)
Bole top je Ferrari i M1 Abrams za njih. |
Al Bugar trese stativu :D kakav maestralan auto gol bi to bio :D
|
Kale u stilu najvećih
|
Bolje da igramo bez napadača. 5-4-0 i amen. Ovako i onako zabijaju ne-napadači. Kale je veći flop od Mandže :)
|
Meni je Kalinic odlican veceras. Nemojte ocekivati gol od njega i sa ostalim cete biti zadovoljni. Trci trazi uletava. Car. :)
|
Dobar je Kale... Nije zabio (makar još stigne) ali nema mu se kaj zamjerit, i asistenciju petom upisao.
|
Citiraj:
|
Pa kazem. Nemoj trazit od njega gol i svi smo zadovoljni :)
|
Koja tri? Došla mu je lopta da nije bio ni svjestan i prebacio jbiga
|
Meni njegova igra izgleda ko da trolla, ali dobro, ni ne očekujem gol od njega :D
|
Kale sebe pa golmana i na kraju loptu u gol
|
E moj Čop... nisu ti baš sve daske na broju...
|
Kale je i sad pogodio ruke golmana ali lopta nije vise mogla izaci :)
|
Citiraj:
by banelli :p |
Kako funkcioniraju te dodatne kvalifikacije zna itko?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ako u utorak italija i norveška odigraju X, a hrvatska pobjedi maltu. dal je tada hrvatska druga ili ?
ili samo igra pobijeda italije? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Vodeća Italija u našoj skupini ima 21 bod, slijedi Norveška s 19, dok Hrvatska ima 17 bodova. Hrvatska za tri dana gostuje kod Malte i treba joj pobjeda, ali i povoljan rezultat iz Rima gdje rasterećena Italija u posljednjem kolu dočekuje Norvešku. Ako u tom dvoboju Italija osvoji barem bod, Hrvatska će preskočiti drugoplasiranu Norvešku, te će izravno na EP. U najgorem slučaju čekaju nas dodatne kvalifikacije. __________________ A ništa onda, treba izmisliti novog Joe Šimunića. :D |
Citiraj:
Ako u tom dvoboju Italija osvoji barem bod, Hrvatska će preskočiti drugoplasiranu Norvešku, te će izravno na EP. a mislim da će italija diskretno pustit tu utakmicu najbolji trećeplasirani nemožemo nikako bit jer se očito bodovi protiv malte ne računaju,oni su najgora šesta momčad...vjerojatno nas očekuju dodatne kvalifikacije |
Gibraltar je najgora momčad kvalifikacija, no to nema veze tko je najgori.
Talijanci su se kvalificirali. Oni sada mogu odigrati utakmicu sa igračima iz Serije C ili sa igračima iz U-19 reprezentacije. Za očekivati je da neće PUSTITI utakmicu jer koliko god da je nebitno, nitko ne voli izgubiti pred svojom publikom i to od nekakve Norveške da ti uzme prvo mjesto u skupini. Moja prognoza je da će Talijanci pobjediti ili u najgorem slučaju odigrati nerješeno. No ako im Norvežani na brzinu utavrlje 2 komada (što je recimo nemoguće), onda se nećetrgat za izjednače... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:02. |