PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Košarka (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=251747)

Roberto 17.06.2016. 11:24

Dok se čeka G7, ajmo malo o našim nadolazećim NBAovcima :)

Šarić ove godine vjerojatno dolazi u NBA, iako ga menadžer nagovara da ide tek nagodinu, jer iduće može potpisati dosta bolji ugovor. Mislim da će ipak prevladati sportski motivi, Šarić počinje stagnirati u EU.

Na draft izlaze Bender, Zubac i Žižić.

Bendera se početkom sezone smještalo vrlo visoko na draftu, kao 3. pick, međutim kako je vrlo malo igrao i ove sezone, sad mu se predviđa 7. mjesto na draftu. Zubac po trenutnim prognozama 19. pick, Žižić 31.

Po tim predviđanjima Bendera i Zubca uzima Denver, Žižića Boston.

Od njih trojice možda bi Žižić čak i odmah mogao u NBA bude li zadovoljan pickom, navodno ima NBA buyout opciju već za ovu sezonu. Fizički je već dovoljno jak za NBA, može biti solidan rim protector i skakač, napadačku igru bi trebao popraviti.

Draft će biti 23.6.2016.
NBA mock draft 2016.

flyer1 17.06.2016. 14:38

a dok se nasi momci spremaju za draft, ayesha opet gubi kompas :D

ako itko, ono se bar warriorsi ne bi trebali zalit na kriterij u ovom playoffu...no to zenu ne sprijecava, ocito. u usporedbi s njom, gabrielle union je bila uzorni prvasic :D

valjda je dijete reklo stefu za ruckom: keep doing what you do, daddy...someday you''ll be as great as lebron! :D

Roberto 17.06.2016. 14:48

Sad mi je jasno zašto i Curry gubi kompas na terenu, žena uzela previše maha :D

Ma nemaju se kaj žalit ni jedni ni drugi. Lebronu se često progleda kroz prste u obrani.
Bilo je grešaka na štetu obiju ekuipa, ali ništa bitno i presudno. Iako je LeB cvilio zbog hvatanja za muda, nema se ni tu šta prigovoriti - Green je dobio ono što je zaslužio.

Sad cijela sezona u jednu tekmu, pa da vidimo kako stvari stoje :)

Gilbert5 17.06.2016. 15:29

Ako cavsi osvoje, ja sam za da skupimo lovu i kupimo vordi jedan oriđiđi James dres. Koliko ga hvali, zasluzio je.

A ako izgube, samo cemo ga zezati do sljedeceg playoffa. Mozda se James vrati kod tateka Wade.a na Floridu ako spuse. :D

Roberto 17.06.2016. 15:48

Kako ga hvali trebao bi ga LeBron plaćat :D

Ma, ako Cavsi osvoje ja ću prvi pisati: Ukralo! Prevara! Curry Iggy Bogut ozlijeđeni!
:D

Gilbert5 17.06.2016. 15:54

Dobra. :D

Cinjenica je da su cavsi digli agresivnost, igraju fokusirano i ako curryia i thompsona ne krene sut sa 8 metara...ugl svi gledamo sedmu live i samo vorda navija za cleveland. :D

vorda22 17.06.2016. 16:34

bas, ja ga hvalim....a lik prvi u svim statistikama. Vidi se ko kuzi :)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

bigAdvance 17.06.2016. 17:12

Vidjeh na redditu jos jucer, trnci me prosli pa rekoh da tu podijelim:

https://streamable.com/b70g

:)

Gilbert5 17.06.2016. 17:25

Vorda bas kenjas. Imao je oscar robertson triple double u prosjeku. James je visok, brz, i carini svaki napad. I moja mama bi imala tu statistiku da je 2.04 s tim fizikalijama.

Gsw fali dominatan centar koji ce ga spustiti u reketu tipa howard u svojim danima. Jebeni biyombo je tjerao strah u kosti kraljici.

vorda22 17.06.2016. 17:29

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 2936969)
Vorda bas kenjas. Imao je oscar robertson triple double u prosjeku. James je visok, brz, i carini svaki napad. I moja mama bi imala tu statistiku da je 2.04 s tim fizikalijama.

Gsw fali dominatan centar koji ce ga spustiti u reketu tipa howard u svojim danima. Jebeni byombo je tjerao strah u kosto kraljici.

kakve veze ima big o sa cinjenicom da jedan igrac predvodi apsolutno sve kategorije u 6 utakmica finala. znaci to nisu philadelphie i los angelesi, to su gsw, najbolja momcad svih vremena...

Gilbert5 17.06.2016. 17:56

Upravo zato sto svaki napad ide preko njega.

vorda22 17.06.2016. 17:59

a skokovi, ukradene?

Gilbert5 17.06.2016. 18:04

Skokovi zato sto se igra sa niskim petorkama i on je atleta. Ukradene zato sto je atleta i agresivan.

flyer1 17.06.2016. 18:52

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 2936969)

Gsw fali dominatan centar koji ce ga spustiti u reketu tipa howard u svojim danima. Jebeni biyombo je tjerao strah u kosti kraljici.

eh sad...da im daju i sestog na parketu? :D

vorda22 17.06.2016. 19:06

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 2936981)
Skokovi zato sto se igra sa niskim petorkama i on je atleta. Ukradene zato sto je atleta i agresivan.

svako tko je odigrao par postenih sezona, zna da je talent 10-15%, ostalo je krvavi rad. tako da se nadam da samo trollas :)

Gilbert5 17.06.2016. 21:22

Ha? Pa pogledaj frajera kakav je bio sa 16? Kakav krvavi rad... tijelo cetvorke, brzina i eksplozivnost dvojke a igra na jedinici malte ne.

Edit: radom mozes dobiti koliko na skoku? Nemoj me nasmijavat. Zivotinja je i to je to. Nije nikakva igracka misterija. Ne mozes ga cuvat bez dobrog centra i u kontri. Oslanja se na fizikalije koje ima urodene a ne dobivene. Pogledaj malone-a, najveci radnik pa je imao smjesan odraz...

vorda22 17.06.2016. 21:36

Lebron krvavo radi svaki dan, isto kao sto je to radio Jordan i ostali velikani. Omalovazavanje toga je jednostavno smijesno...

Gilbert5 17.06.2016. 21:38

Nisam ni rekao da ne radi. Rekao si da je talent 10-15%. E pa nije. Fizicki je najdominantniji igrac... takav se rodio. Nije dobio s radom 110cm vertikale s mjesta i brzinu koje bi se posramio nas olimpijac na 100m

rendula 17.06.2016. 21:42

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 2937120)
Nisam ni rekao da ne radi. Rekao si da je talent 10-15%. E pa nije. Fizicki je najdominantniji igrac... takav se rodio. Nije dobio s radom 110cm vertikale s mjesta i brzinu koje bi se posramio nas olimpijac na 100m

Kakve gluposti, pa ovo je tesko citati.
Arnold se isto rodio kao Mr. Olympia, ostali luzeri trebali u teretanu, a on se zajebavao i pobijedio ih sve..

Gilbert5 17.06.2016. 21:55

Jebena ti je usporedba. Pricamo o eksplozivnosti. Da si se bavio s necim osim tipkanja znao bi koliko mozes vjezbom poboljsati primjerice skok.

rendula 17.06.2016. 22:03

Ne znam odakle si ti umisljas da znas cime sam se ja bavio, a cime nisam, i u takva suptilna vrijedjanja se necu upustati.

I isto take ne znam zasto mislis da vjezbom ne mozes povecati odraz. No recimo i da ne mozes, valjda postoji razlog zasto je, primjerice, Jamario Moon bio nikakav igrac odlicnih fizickih mogucnosti i odraza, a Lebron je medju najboljima svih vremena. Je li to dijelom i zbog fizickih predispozicija - naravno da je, Bird je valjda jedini koji je unatoc fizikalijama bio tamo gdje je bio. Od Wilta preko Jordana, Shaqa i danas Lebron, svi nevjerojatno fizicki nadareni, i svi fantasticni igraci koji znaju koristiti sve sto imaju.

To sto konstantno pises je toliko ekstremno da je naprosto bez ikakvog pokrica i logike, i da si malo umjereniji bi moglo proci u kategoriji "ne volim njega pa sam malo neobjektivan", ali ovako je stvarno smijesno.

Gilbert5 17.06.2016. 22:13

Ne volim ga.
Nisam nigdje napisao da je los. Tako da problem samo ti vidis. Napisao sam da je urođeno dobio nevjerojatne stvari, i to se vidjelo dok je jos bio i srednjoj skoli.

Sori, ali usporedba teretane sa kosarkom je u najmanju ruku smijesna. Moze saric vjezbat 12 sati dnevno ali on je fizicki limitiran. O tome pisem. O Vordinoj izjavi da je 15 posto talent a ostalo rad. To nije istina kad je James u pitanju... Bog ga je nagradio nevjerojatnim tjelom i on to odlicno koristi.

adaksinjo 17.06.2016. 22:55

izgleda da su vorda i rendula ribiči. tjedan dana lagano bacaju hranu šaranima, mi se svi skupa hranimo i svako malo se netko upeca :D zadnji kapitalac je gilbert :D

nema smisla momci, Lebron je #1 sezone, finala, ma najbolji ikad. eto drzim fige da dobiju g7 i da nam vorda napise da smo svi tutleki maleni, zasluzili smo :D

robert7 17.06.2016. 22:58

Kad je G7?

Flood 17.06.2016. 23:00

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 2937113)
Ne mozes ga cuvat bez dobrog centra i u kontri.

Pričamo o ovome?

poster :D

burazi,to king LBJ nemože u 2 života :)

Da ne pričamo o plejmejekru Kariju koji sakupi 2 asista u tekmi... :)

aha,12. dete

klik

bigAdvance 17.06.2016. 23:08

Citiraj:

Autor Flood (Post 2937161)
Pričamo o ovome?

burazi,to king LBJ nemože u 2 života :)

Da ne pričamo o plejmejekru Kariju koji sakupi 2 asista u tekmi... :)

https://www.youtube.com/watch?v=sPmJM5-HSi0

https://www.youtube.com/watch?v=9qLxkWpwu-I

https://www.youtube.com/watch?v=b2lwdz6wPQo

itd..

Flood 17.06.2016. 23:12

Djabe mu to kad su Air,Pipp i Fundamental svoji na svojemu sa zlatom na prstima...

flyer1 17.06.2016. 23:21

Citiraj:

Autor Flood (Post 2937161)

aha,12. dete

klik

spikeova reakcija - neprocjenjivo!!:D

jel imas onaj kad mu je onaj clevelandov bek protrca ispred, a on svejedno nastavia levitirat i pogodia za drugi krug playoffa? :)

vorda22 17.06.2016. 23:31

slijedecu lebron igra za status najboljeg svih vremena...

Flood 17.06.2016. 23:41

Citiraj:

Autor flyer1 (Post 2937167)
spikeova reakcija - neprocjenjivo!!:D

jel imas onaj kad mu je onaj clevelandov bek protrca ispred, a on svejedno nastavia levitirat i pogodia za drugi krug playoffa? :)

misliš na ovaj antihajp drug? :D

ima i repriza :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:18.