![]() |
MU jučer riješio Liverpool sa drugom postavom i 1/5 snage---
|
Da, zato i jesu 8-i u prvenstvu, sve su posvetili u Capital cup, koji je obicno predviden za b postave i klince :)
|
megalol
koje si ti gljive žvakao opet? Sinoć je Liverpool rastrgao M.United k'o svinja masnu krpu. Doslovno svaki napad Liverpoola je gol visio u zraku. Suarez je vozao ****** na vrtuljku :D Odlična utakmica koju je odlučio jedan sretnički gol i puno sportske nesreće. |
Majke mi od vas dva neznas koji je gori :D
Iz neutralnog polozaja, tekma je bila prosjecni drek :D |
Citiraj:
Ako je ono penal ja sam Barack Obama :lol2: A najjača mi je Penaldova proslava gola, kao da je zabio eurogol u finalu LP :lol2: Cirkus |
Koliko sam vidio, Pepe je potegao i sebe i tipa pored sebe na pod.
Puni portali tog poteza suca. |
Da, klasična fora, ispada da branič gura a u biti Pepe vuče.
Nitko ne spominje Rakitićevu dobru partiju, zabio 2 gola http://www.dailymotion.com/video/x15...sport?start=86 |
Citiraj:
|
Potvrđuje se moje pravilo....da me strah i kliknuti na ovaj thread a kamoli komentirati... :D
ManU prolazi smijenu generacija. Normalno je da po meni ove godine nebu uzeli naslov. Mada više nema ko da strese šakom u stol i veli to bu tak i ovo nebu tako. Ferguson je bio baš pravi manager u struci,izveo je evoluciju za taj termin. Moyer je samo coach,trener i zato umjesto svjetskih imena i talenata stižu poluigrači tipa Fellaini samo da se zadovolje navijači. |
Citiraj:
|
Dobar je ovaj john terry :D :D :D :D :D
|
Odbijam gledati. :) Dobit će ih tottenham. :)
|
Bolje da ne gledas, obrana im je gora nego dinamova, dok napad i ne izgleda tako lose :D
|
Sigurdsson:p
|
Nek ih dobiju. :) Onaj panj drži mikela u igri. :D Tog lika je trebalo davnih dana torpedirati iz CFCa. :)
Oho ušao je mata. :) |
That awkward moment when Fernando Torres jedini igra neki ***** u Chelseau :D
|
Upalio sam stream. :)
Nemere chelsea ništa. :) Pol ekipe ne igra sa srcem. Terry. :) Matori i dalje trpa. :) Mata asistencija. |
ah, Spursi su se malo opustili.. moze bit jos svasta do kraja
|
Naravno da može. :)
Vadi hazarda..o bože. :D :D :D bolje da je ramiresa izvadio. :) |
fernanda off :D
|
Isuse koja glupost. Ovo fakat nije normalno. Ne znam za kaj.
Tottenham je već od prije trebao biti bez igrača manje. :) Ovo je doslovce krađa. :) Ovo nije ni bilo za karton..ma preloše! |
Cim sam vidio Deanovu facu i nacin na koji prilazi, znao sam da ce dat drugi zuti
Al da, iz ponovljene snimke se vidi da bas i nije za karton A nakupilo se, kgj sto se stalno nest gurka sa Vertonghenom |
Pošto ga je Vertonghen gurnu za vrijeme dok je lopta bila u autu to je bilo za žuti i drugi žuti je trebao biti za start na remiresu. :)
Za vrijeme presinga chelsea daš im crveni i to je to. :) Jako dobro. :D :D |
dobro, opomenuo ga je za guranje, jos jedno sranje i karton.. nisam bas dobro vidio situaciju, al ak se dobro sjecam da mu je Fernanda i tu nest srao stalno i bio mu preblizu, pa ga je ovaj i odgurnuo
ugl, utakmica nije trebala zavrsit sa crvenim kartonima po meni a bas me cudilo kak je Murinjo nesto miran previse danas, al nije mogao odolit a da ne ode mal do suparnicke klupe :D |
Citiraj:
UKRALO!!! :p |
Citiraj:
Citiraj:
UJ! :D I city i united izgubili! :D ODLIČNO! :D Samo tako! :D Još swansea danas rokne arsenal i to je to. :D |
United, nemam riječi. :fuming:
Arsenal danas uvjerljivo i moram reći zasluženo preuzima vrh Premier lige. |
Ne nužno. :)
|
Pred MU je LP i gostovanje kod Shaktara u srijedu.
Lako za prvenstvo, ima vremena. |
Ako ti tako kažeš. :D Mislim da je malo blesavo gubiti bodove na WBA. :) Znaš i sam da je večniom završnica PL uvijek gusta. Svaki bod je važan.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:58. |