![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Naime, nesto sam testirao na svom serveru i naletim na nesto, u najmanju ruku, cudno.
Reflekcija Lancang Dam-a u staklu na ormaricima unutar Operation Locker-a. lololol https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...06098490_o.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
PHP kod:
(a potpis primjeni) |
Dečki lijen sam i na poslu...treba li mi Deluxe verzija (tj kad izlazi prvi DLC) ili mogu kupiti samo igru?
Btw najjeftinije je na G2PLAY? Meksičke fore me ne zanimaju! Hvala! |
Citiraj:
Vidi kakva je ponuda...a prvi DLC ti izlazi 3.12, znaci za cirka tjedan dana. |
Citiraj:
|
Postoji li mogućnost da ograničim bandwidth interneta za "parazite u stanu" dok igram jer mi uspiju posisati svih 8Mbit i ping skoči u nebo?
Moj komp spojen je preko LAN-a dok je sve ostalo na Wifi. ISP je Iskon, a router Enkom A1521-I |
Ovisi o mogućnostima routera, ali čisto sumnjam.
|
Citiraj:
|
Super...možeš li mi molim te reći koliko mu otprilike treba (uključujući TS) download i upload?
Znam da nije mnogo (negdje sam pročitao da mu po spajanju treba 1MB i da nije neki potrošač) pa pretpostavljam da bi 200Kbit/30Kbit trebalo biti dovoljno? |
Citiraj:
Kupiš router koji spojiš na ovaj od iskona http://www.tp-link.com/en/products/d...del=TL-WR741ND dođe 180kn i rješio si sve, podesiš fino IPQOS i nema greške Isto sam i ja tako imo problema sa pingom i pizdarije sa bandwithom. Dam im koliko hoču i nema više živciranja |
Citiraj:
Imam ga i ja, i ja i cimer dosta često igramo LoL i zna nam biti problem s badnwithom :D |
spojiš taj na router preko wan porta, na njemu podesiš ip adrese tj rezerviraš na dhcp-u određene kako za koji komp hočeš i onda u bandwith opciji podešavaš koliko da dodjeli određenoj ip adresi, staviš upload minimum 128kbs i macimum 256
a download stavit minimum 1024 a maximum koliko ti je maximum on će automatski ako su dva kompa podjelit onda popola upload a download će raspodjelit kako kome treba ali neče iči ispod 1024 recimo koliko si podesio meni je ping divljo prije za popizdit a sad sve 5 pitaj stikana koliko mi je bio ping sad lijepo kad se podstanar spoji ima maximalno 128kbs za upload i download 2mbits a ostatak je meni i previše za igranje i nema divljanja pinga |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
|
|
Citiraj:
|
|
|
A baš me danas cura obradovala tako što je u ponedjeljak kupila BF4 u Linksu ^^^
|
Nemojte se zaj... ko i ja kad sam uzeo back to karkand po punoj cijeni par dana prije božične akcije........
Dakle čekajte ljudi strpljivo još malo i veselite se bugovima do mile volje:chears: |
|
Evo ljudi,za 165 kn battlefield 4 na amazonu digital download.Samo stavite mjesto stanovanja neku americku adresu.
|
@Romano.Cule
e jegiba, da sam prije vidio uzeo bih je, sada su joj već digli cijenu na 54 baksa |
Ajd dodajte starog ašibulja, danas baš počeo igrati. Nickname: Q-T-McPie
|
Evo ja prešo na w8 i mogu reč da je napredak vidljiv.
kartica mi je stalno na core 1000 i memorija na 1300 i sad mi u afterburneru daje 10°manju temperaturu i dobio sam 10 frame-ova prije 60-70 sad 70-80 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:01. |