PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2013 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=243290)

listerstorm 20.09.2013. 22:30

Kimi i Hamilton u Red Bullu. Alonso bi bio test vozač, a Vettel bi išao po ćevape. :D

Burko 21.09.2013. 07:17

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2464829)
Kimi i Hamilton u Red Bullu. Alonso bi bio test vozač, a Vettel bi išao po ćevape. :D

ali stvarno, ovo bi bio dream team......... :).

iako su kimi, alonso i hamilton svi tu negdje, jedino bi hamiltonu dao prednost na mokrome.

begi 21.09.2013. 14:59

Gledam malo treninge, vidim švabo u odličnoj formi. Staza za razliku od drugih je bez velikih dugih pravaca, tako da RB pravi veće razlike u odnosu na konkurente (ne znam je li do vozača ili je do bolida, a možda obadvoje). Ja sam shvatio prije 3-4 utrke da se zna pobijednik ove sezone, Drug Brko shvatio prije utrku-dvije, a neki još nisu, da ih ne prozivam.

rendula 21.09.2013. 15:04

Do vozaca je ocito, jer znamo da je Mark Webber najbolji vozac na gridu.

begi 21.09.2013. 15:21

Citiraj:

Autor rendula (Post 2465022)
Do vozaca je ocito, jer znamo da je Mark Webber najbolji vozac na gridu.

Evo još malo podataka
http://www.klix.ba/sport/formula1/f1...anja/130921034

1v@n 21.09.2013. 16:30

Pao mi je Kimi u očima zbog ovoga i mislim da nisam jedini kome se čini da bojkotira tim. "Ne ide mu" otkad je izletilo da prelazi u Ferrari.

Malo mi Kimi smrdi sad jer cijelo vrijeme ponavlja kako mu je utrkivanje broj 1 i da nije tu zbog novaca, pa onda ovako nešto izvede...

iprodano 21.09.2013. 17:19

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2465060)
Pao mi je Kimi u očima zbog ovoga i mislim da nisam jedini kome se čini da bojkotira tim. "Ne ide mu" otkad je izletilo da prelazi u Ferrari.

Malo mi Kimi smrdi sad jer cijelo vrijeme ponavlja kako mu je utrkivanje broj 1 i da nije tu zbog novaca, pa onda ovako nešto izvede...

U kom svijetu ti živiš? Pa to su samo PR fore kako je on cool i da je tu samo zbog utrkivanja, a kad ono on je tu zbog love. Kakvo iznenađenje, zar ne.

Pupo 21.09.2013. 21:00

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2465060)

Brod koji tone se napušta, logično zar ne? Normalno da ode kad nema konkurentan bolid, a veća je vjerojatnost da će ferari imat konkurentiji bolid nego lotus. A pare, jebiga, to je realnost :D

Speedbreaker 22.09.2013. 03:35

Slažem se sa pupom u vezi prelaska u Ferrari, sasvim logična stvar, ako već 3 mjeseca otprilike ne mogu dogovoriti stvari sa sponzorima(Infiniti) i platiti osoblje i vozače onda nema nikakve garancije da će imati novca razvijati novi auto čiji će motor biti puno skuplji u odnosu na prethodne.
A i dva bitna inženjera su napustila Lotus nedavno.

Objašnjenje bolova u leđima

1v@n 22.09.2013. 08:58

Citiraj:

Autor Speedbreaker (Post 2465254)
Slažem se sa pupom u vezi prelaska u Ferrari, sasvim logična stvar, ako već 3 mjeseca otprilike ne mogu dogovoriti stvari sa sponzorima(Infiniti) i platiti osoblje i vozače onda nema nikakve garancije da će imati novca razvijati novi auto čiji će motor biti puno skuplji u odnosu na prethodne.

A i dva bitna inženjera su napustila Lotus nedavno.

Objašnjenje bolova u leđima

Sve mi se više čini da se Kimi inati Lotusu. Nema novaca od Lotusa, a mjesto za iduću godinu mu je riješeno pa može prestati voziti kako zna. Čudno da se baš 12 godina kasnije pojavila bol u leđima, i baš pod ovakvim okolnostima.

Profesionalan sportaš se ne bi trebao ovako ponašati, ali nije ni prvi ni zadnji.

Speedbreaker 22.09.2013. 11:22

A ok, imaš teoriju.
I meni je malo čudno da se odjednom tako aktiviralo ali kažu da su u petak mehaničari zaboravili zategnuti njegovo sjedalo prije treninga pa da je tako došlo do ozljede.

IMO mislim da je istina i da će u sljedećoj utrci već sve bit po starome ako se oporavi kako spada.

Drift_King 22.09.2013. 14:05

F1 HD stream? SkyF1 priko ovih speedhuntera i ostalih je očajna kvaliteta... :smoke:

MeanBoss 22.09.2013. 15:15

Citiraj:

Autor Drift_King (Post 2465385)
F1 HD stream? SkyF1 priko ovih speedhuntera i ostalih je očajna kvaliteta... :smoke:

bas sam tio pitat...sky je ocajan!:(

Drift_King 22.09.2013. 15:45

Citiraj:

Autor MeanBoss (Post 2465412)
bas sam tio pitat...sky je ocajan!:(

Kvaliteta u rangu 240p, a blokira svako par s. katastrofa, neko mi je na mob dobacio poruku za neki dreambox, moran to istražit...

MeanBoss 22.09.2013. 15:51

koji potez kimija....majstor majstor!!!!

edit:hahahhahaha kako su kvalitetno izneredili fetla na dodjeli nagrada...ahahha

draksa 22.09.2013. 16:26

Citiraj:

Autor MeanBoss (Post 2465427)
koji potez kimija....majstor majstor!!!!

edit:hahahhahaha kako su kvalitetno izneredili fetla na dodjeli nagrada...ahahha

Sta je bilo na dodjeli?
Ne gledam dodjele kad ovaj pobjedi :D

MeanBoss 22.09.2013. 16:30

prva trojka..i komentari na trku,a publika skandira alonsu i kimiju dok ovaj govori...ovi se jave,a publika poludi...euforija skandiranje...ovog jadnika se jedva čulo!:D

Speedbreaker 22.09.2013. 16:41

Kakva utrka, svaka čast Kimiju i Alonsu na pravim vožnjama.

Ne mogu vjerovati da se Webberu pokvario motor po n-ti put dok Vettelu nikad ništa. Stvarno mi ga je žao gledati razočaranog toliko često, po mom mišljenju zaslužuje puno više.

Rino 22.09.2013. 17:02

Možda ima veze sa stilom vožnje ili drljavim mehaničarima...bilo je takvih slučajeva već kroz povijest!

dean225 22.09.2013. 17:06

Vettel sada i službeno više pobjeda od Alonsa.. S obzirom kakva je situacija, treba pobijediti sve utrke do kraja.. Kad je bal neka je maskenbal..

Baja 001 22.09.2013. 19:53

Već mi ga je ža. Mogli bi mu dat ban do kraja :smoke: (MA)FIA

Webber to get grid penalty after lift from Alonso

begi 22.09.2013. 20:08

Malo sam računao, Fetel već na idućoj utrci može postati službeno prvak 2013g., (npr, Alonso izvan bodova). Moja procjena da će to ipak biti na nagradi Japana 13.10.

Evo još malo statistike, što sam sam izračunao:
Kimi osvojio 72% od ukupnog broja bodova Lotusa, Grosjan ostatak 28%
Alonso 68%
Fetel 65%
Hamilton 56%

aski 22.09.2013. 20:24

Ako bi netko bio dobar i opisao mi utrku u par recenica i te super poteze Alonsa i Kimija. :) Skicanje i pojedinosti cry pussya me ne zanimaju :D

Nisam u Hrvatistanu vise pa nemam di gledati F1, a net sa 1 Mbitom mi je too slow :D

Hvala :chears:

1v@n 22.09.2013. 20:43

Citiraj:

Autor aski (Post 2465575)
Ako bi netko bio dobar i opisao mi utrku u par recenica i te super poteze Alonsa i Kimija. :) Skicanje i pojedinosti cry pussya me ne zanimaju :D

Nisam u Hrvatistanu vise pa nemam di gledati F1, a net sa 1 Mbitom mi je too slow :D

Po mogućnosti na PM ili u spoiler. Ja pokušavam doć do reprize :D

Drago mi je da nisam bio u pravu za Kimija

Baja 001 22.09.2013. 20:46

Citiraj:

Autor begi (Post 2465568)
Malo sam računao, Fetel već na idućoj utrci može postati službeno prvak 2013g., (npr, Alonso izvan bodova). Moja procjena da će to ipak biti na nagradi Japana 13.10.

A to je bazirano na prošlogodišnjoj akciji Kimija ili :stoopid:

Speedbreaker 22.09.2013. 23:46

Citiraj:

Autor aski (Post 2465575)

Alonso je opet imao nadmoćan start utrke, preskočio je 4 auta, uletio u prvi zavoj s vanjske strane što je izgledalo jako dobro :) Ostatak utrke nije imao dvoboja nekih, do 2. mjesta je došao tako što nije otišao zadnji put u boks, dok Webber i Mercedesi jesu pa su se morali probijati natrag i zadnji krug prije kraja Webberu izgara motor.

Kimi je bio na istoj strategiji, ali je nakon SC-a bio iza Buttona dugo vrijeme i nije ga mogao proći, tako se vozio iza njega do otprilike 7-8 krugova prije kraja kada ga je uspio proći tako što se nakon jednog zavoja Button krenuo braniti s unutrašnje prljave strane a Kimiju je ostala čista vanjska, na apexu su bili paralelni i jako blizu,ali je Kimi potegnuo i prošao na izlasku zavoja.

Razlog SC-u je bio Ricciardo koji je napravio grešku i lagano zabio bolid u barijeru.
Di Resta je napravio istu stvar kasnije samo što on tvrdi da je nešto puklo na bolidu prije tog zavoja. Brzo su ga maknuli van staze.

dean225 23.09.2013. 19:05

To je loše po Alonsa što nije uzeo prvenstvo u ferrariju kad je mogao.. A ja mu velikodušno podario.

Sada ni ove godine neće, a ni idućih nekoliko godina.. Slijedi Vettel time.. :)

draksa 23.09.2013. 20:36

https://www.youtube.com/watch?v=0Cykz8Pg0Ds

Ovi su isto dobili opomenu :D

begi 23.09.2013. 22:53

Moje izvinjenje za druga i ekipu, matematiku znam imao sam 9.-10. Ovo je bilo iz glave, stari se :D, ali nije problem ja vjerujem u Fetla, da će dovršiti posao, pogotovo što drugi timovi usmjeravaju razvojne resurse za iduću godinu. Kao što sam već spominjao Fetel je puno bolji nego prije dvije godine, radi iskustva, isti tim isti bolid i vrhunska podrška, tako da će i do godine uz malu pomoć kolege pobijediti Ferarijev dvojac.

dean225 25.09.2013. 13:47

Ovisi. Ako si iz Kenije njima ni to ne smeta!! :)

Nego sudeći po glasinama, ferrari se okreće idućoj sezoni. A i u idućoj će gledati u leđa nekom..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:56.