![]() |
Kaj kurac 0:4:clap:
|
1 : 4 . jos ne skidam osmijeh sa lica : cheers2
|
Code:
Kamen Ingrad - Dinamo 1:5 (Brajković 45'-11m/Bošnjak 15', 22'-11m, Anderson 19', Čale 35', Drpić 79') |
Vječni Slaven Belupo 4:3.
Mi ćemo hajduk otjerat u ligu za ostanak s nama :) |
5:1:beer:
Ovo je bilo ludo kolo-27 golova...bogme dobro. |
Citiraj:
|
Citiraj:
no, vidjet ćemo što će ove sezone "europski" Dinamo napraviti... |
To cemo vidjeti za par mjeseci . : hello2 : ne vjerujem da mogu proci gore od Shelbournea ili Debrecena :eek:
|
Hej, tovari sramote hrvatski nogomet u europi a ne dinamo. Dinamo nika od mađarskih prvaka nije izgubio, dok hajduku to je već praksa!
|
Međimurju se lošđe piše. Sad idu kod Dinama i past će par komada, a onda dolazi Rijeka. Bojim se da je druga liga jako blizu. Bit će gadno.
Da je Dinamo jak u Hrvatskoj to je istina, ali vidjet ćemo koliko je jak u Europi. |
Atmosfera se zagrijava uoči utakmice Varteksa i Hajduka...
Citiraj:
Citiraj:
|
4.3.2006. Cibalia-Pula 15.00
4.3.2006. Inter-Zagreb 17.00 4.3.2006. Varteks-Hajduk 20.15 HTV2 4.3.2006. Rijeka Kamen-Ingrad 17.00 4.3.2006. Slaven Belupo-Osijek 15.00 4.3.2006. Dinamo-Međimurje 15.00 bdw-cijela ova frka je buknula kad su se varaždinci počeli drevit da neće Bebeka i to prije nego kaj su suci uopće izvlačeni za ovo kolo. Pa je bilo izvlačenje i izvučen je-Bebek... Nakon toga bilo-a jesmo vam rekli da mora biti baš on.:D |
Code:
Dinamo - Međimurje 3:0 (Anderson 47', Bošnjak 78', 82') |
Pih, evo ga i Hajduk se skrumpo ccc
|
Ovo je vec konstanta hrvatskog nogometa - kad god hajduk treba bodove za titulu ili bar prividno za spasiti sezonu , gdje ih nadje ? kod varteksa . strasno i smijesno :clap:
Costa je pravi , danas opet zabijo . |
ma nek prođe hajduk bar ćemo ga vidit na maksimiru kako uči od profića:)
|
neeee slaven u sljedećem kolu uzima im skalp. nisu zasluzili u ligu za prvaka
|
ja isto brijem da ce ih slaven sj... u zadnjem kolu zato kaj stvarno nisu zasluzili ligu za prvaka ali kako to obicno biva namjestit ce se prolaz jajduka,ali napominjem da slaven stvarno dobro igra u zadnjih 2 kola tako da mozda nebuju ni uz pomoc sudaca prosli hehe . Dinamo forever!!! za dinamo oduvijek uz dinamo zauvijek!!
|
Citiraj:
i to baš pred utakmicu s Dinamom...bah |
Citiraj:
|
Zadnje kolo "regularnog" dijela prvenstva u kojem se pet klubova bori za dva mjesta u "Ligi za prvaka"...evo kombinacija na Sportnetu
|
steta kaj navijas za jajduk pa tebi jedan veliki loooooool!!!! anđeo,a sto te treba to cuditi sta navijac dinama veli da se namjesta za jajduk? a usto slaven je dinamo izbacio prosle godine pa zato i kazem da ce ove godine jajduk??? dinamo ni nije po igri zasluzio ligu 6 prosle godine,a kako je jajduk osvojio naslov mislim no coment,pa mi reci da nije pustena utakmica protiv vartexa u zadnjem kolu prosle godine, kad prodjes nasu ligu i sva ziva gostovanja i kad si u nogometu 100 % uvijek onda skuzis neke stvari
|
Kaj nije Jelc napisal na početku ove teme da nema spominjanja tovara i sličnih uvredljivih komentiranja!?
Daj se drži toga!: wtf : |
glavno da si ti nasao od svih moj post koji je uvredljv :rambo:
|
Citiraj:
|
Tvoj je zadnji post pa sam primjetio.
I meni smeta kad se Dinamo stalno gleda iz konteksta metropole, u negativnom smislu naravno, ali nekak mi na ovom forumu ne paše to tovari i slično. |
Citiraj:
|
brijem da bi mogli staviti svi na slaven i pulu pa koeficijent bu bio na ta dva kluba 50 :D :D :D za cenera odigrat i jos ako dobijes: cheers2 : cheers2 : cheers2 birtija nam ne gine:D
|
Bojim se da to nebi bila dobra oklada.
Pa i sam Maminjo navija za ajduka da bi mogel stadion napuniti. Ali jako bi rado vidio Hajduka u drvenoj ligi :) Kaj mogu kad sam zloban!: cheers2 |
ima nekaj i u tome sta velis, ono gore je bila zajebancija al u nogometu je sve moguce ipak treba stavit cenera pa vidjet ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:31. |