![]() |
FABIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Prokleti talijani. :D :D
|
Prečka:suicide:
|
Huhuhuuh malo sreće. :p
|
umalo
|
Citiraj:
Citiraj:
|
United rutinski prema tituli prvaka!
|
Dobra tekma bila. :)
@listerstorm...a da fali dobar napadač :) Ali mogu drugi zabijat. :p Očito. :D @ivan...znači kaj united ne prolazi skupinu? :D |
Ivane ne baljazgaj gluposti. Tekma je bila čvrsta i napeta, od rutinski ni r. Nani promašio penal, De Gea imao sjajne obrane, moglo je komotno završit 3-0, a i 1-1.
|
Dobro je,zvlekli smo bod na Stamfordu....malo sreće,malo dobrih pasova,bez kartoffela...i to je to :D
|
http://videa.hu/videok/sport/chelsea...FURRzS8ncVLeUP
Terry - što ta incidentna, samodopadna panjina radi u početnih 11 već mi duže vremena nije jasno. Kakvo katastrofalno pozicioniranje, izostanak refleksa, inteligencije i bilo čega što ima veze s nogometom. |
Kud bas mandja profula penal :D
|
Citiraj:
Drito :) Ivane ili jarunski varan kako već, molim te nemoj ureknuti kao i prošli put. Samo je šutnja zlato. |
Braga i Lille sile Lige prvaka :D
|
Hamm :D rofl
|
Citiraj:
Citiraj:
Ali imate za nagradu bod, barca tri :p |
Citiraj:
Svejedno sam mirno spavao :D |
Krumpir...
Yeah right :D |
@trouble...lol :D DO-BAR
@buljo..pa ne znam zašto se barca mučila s njima..nije mi jasno. :) Ipak je malo teže chelseau bilo protiv juvea. :) Meni je tekma bila baš super. Otvorena i brza. :) |
Što ćete danas gledat od ovoga?
|
Partizan - Nefči... čisto da se malo nasmijem nakon ova tri krvava dana na poslu :D
|
Danas ću pogledat Totač-Lazio...po prvi put z guštom jer su prestala izdr*avanja na taj glupi londosnki klub zbog našeg terceta koji se sve samo ne proslavio tamo(izuzev Modrog makar...)...i zdušno navijat za moju braću po idealima,Lazio :D Ajmo Hernanes,Klose i Canderva!!!
|
Citiraj:
Kasnije sam gledao sažetke i koliko sam vidio barca stalno promašivala (kao protiv čelzija), a čelzi treba bit sretan kaj je izvukao bod, juve je imao više prilika. Šteta kaj mariJo nije zabio. |
A ne ne statistički je chelsea bio bolji. :D
Nije chelsea izvukao bod nego juve pošto su oni gubili 2:0 ;) |
Citiraj:
Pogotovo kad vidimo i ovo :D |
Citiraj:
Ja sam gledao sažetke, znači najbolje iz tekme, a po tom najboljem iz tekme sam vidio da se juve vratio i pred kraj tekme pogodio prečku, znači iz 1 u 2 :) Ova tekma je primjer zašto je 2:0 najgori rezultat ;) |
@trouble...pa po udarcima u okvir vrata :D :D
@buljo...makararsto! uf da ta precka je bila skviccc vec sam je vidio unutra :D |
Žalibože vremena na gledanje ovog...
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:01. |