![]() |
Citiraj:
No, s obzirom da je izašao MIUI temeljen na ICS 4.03, stavih njega na kraju. Radi ko zmaj ;) |
Galnet MIUI ili ?
|
Citiraj:
|
Hoćete reći da ste ga updateali na ICS? Meni, na VIP-u, još uvijek 0 bodova.
|
Citiraj:
Skinuo s xda official europski ics i stavio gore. Ima i hr za one kojima treba:) |
Nisam probao Kies nego OTA.
|
Ima li hrvatski swype ?
|
Ja sam skinuo base verziju ICSa za SGS2 sa darkyevog foruma. U njoj nije bio swype, ali mi je puno bolja beta verzija dostupna na njihovoj stranici. S njom mozes skinut jezike koje ti odaberes i ima napokon mogucnost da uredujes svoj rjecnik. Za hrvatsku tipkovnicu su š đ č ć ž odvojene od s c d kao sto imamo na tastaturi za komp.
|
Citiraj:
no koliko vidim isti su ;) |
Možeš mi reći da li u toj verziji ima hrv. swype ?
|
jok, ništa od cro.
|
Ružni splićo, nauči tipkati, samo zakecaš ekran pa se ne može ništa pročitati na ovom lipom suncu. :D
Vozim Dark Knight 3, i ne mogu se načuditi razlici u fluidnosti između 4.0.3 i 4.0.4 verzije androida. Je li to samo meni neki placebo ili je stvarno tako i kod drugih? EDIT: Zna li se kad treba izaći 4.0.4 source code? |
Navuko se na swype, sve ostalo mi je pre sporo + imam ubačeno gro custom riječi u dictionary, ako pređem na ICS - ode sve niz vodu :(
Šta je reć da nisi više na mjuiuiuiui ? |
backupiraj rjecnik sa titaniumom
|
Još malo glasina glede SGS3 - quad core Exynos čipset i LTE podrška
http://www.engadget.com/2012/03/19/u...medium=twitter |
|
Citiraj:
|
kako? :D
|
Citiraj:
ICS RC 4.2 jako stabilan i uspio navuci preko 3 dana. Vidi moj prosli post negdje s screenshotom. Probao sam Devil kernel i nije me uopce dojmio u odnosu Semaphore. RC 4.2 ima sitnih bugova ali najavili su da ce prijeci na 4.0.4 cim Google odobri. Teamhacksung ne volim jer volim cisti AOSP ( RC 4.2 ima ) Citiraj:
MIUI 2.3.16 je od Gingerbreada. Svida mi se sto ima vise opcija a najvise zbog firewalla ,ali previse podsjeca na Iphone. Jedino sam jako razocaran sto draina bateriju nenormalno. Pola sata koristenja na Wifi ode 22% i to samo zbog pregledavanja preko browsera Opere. Smece od roma. Oprost na izrazu ali opravdano. Citiraj:
|
Imam SGS2, imao sam prije Galnet MIUI ali nije radio dobro, sad sam na CheckROM (tako nešto), sve je super, ima i svoj "kitchen" preko kojeg možeš customizirat ama baš sve u ROM-u, skida direktno preko te aplikacije, boot screenovi, teme, mod-ovi, hackovi, itd.
Jedini je problem šta meni sve brzo dosadi, pa ono, gledam preći možda na ICS ili MIUI ponovo, čisto da razbijem monotoniju :p Citiraj:
|
Citiraj:
Iskreno, mobitel nije najupotrebljiviji, ali je fino viditi :) |
Evo još malo glasina glede SGS3. Bežično punjenje, keramičko kućište, 4,6-4,8",... Ako budu nastavili tim tempom i ako bar dio bude istinit, SGS3 će biti uber mobitel. Naravno, i cijena će vjerojatno isto biti uber paprena.
http://www.slashgear.com/samsung-gal...pped-20219189/ |
Jel mozda ko zna kad dolazi kod nas official ics update?
|
U Engleskoj je lokalni provider Three upravo dobio update. Mislim da ćemo se mi načekati još mjesec-dva. Izgleda da update ne ide OTA već putem Kiesa.
|
Citiraj:
|
Je li legalno stavljati taj update? Ne bih želio izgubiti garu zbog toga. Mob vrijedi neku paru, a još imam skoro 1,5g. gare. Šteta mi to izgubiti zbog nestrpljivosti.
|
Citiraj:
|
Jole, kad si ti to updejta, je li ti se poveća onaj custom brojač? Ako nije, onda je dopustivo, jer ipak je to službeni firmware.
|
Moj SGS2 otišao na servis tako da nema još neko vrijeme ništa od ICS-a.
Svaki mobitel mi mora imati neku grešku... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:48. |