![]() |
Pitanjce za znalce; se može u mw3 napravit server da igramo u lanu (lokalna igraona)?
|
može, ja igram tako
|
jel se moze igrat na crackanoj igri ako cod 4?
|
ne, treba ti original
|
onda cu morat uzet taj ruski kljuc da malo probam spanat...
|
|
Kakvo je stanje s chiterskom bagrom u ovoj igri i jel čemu igra, jel se isplati nabavit.
Imam 2 Battlefield 3 accounta pa bi minja jedan za MW3. |
|
Citiraj:
Nema do COD montaža, stvarno su epske. |
Citiraj:
Pogled na njegov yt kanal je dovoljan :) Dečko ubija u video montaži, ali opet, studira to pa nije ni čudo :D a nije ni čudo da mu je roccat sponzor :) |
Citiraj:
|
Call of Duty®: Modern Warfare® 3 - Free Weekend Coming, Pre-load Now!
http://store.steampowered.com/news/7346/ |
nema teorije da se kupi original kad postoji verzija sa dedi serverima
|
ja preloadam ali neće brže od 360KB/s jel netko zna koji bi server bio brži probo sam sa svima po evropi i us isto. ali down speed je isti.
edit:upravo skino i igro 5 min->quit->delete=garbage |
evo odigrao par rundi sa 2 dana free, dobra je to igra ali ipak ne moze se mjeriti sa battlefieldom. jedino sto mi u codu owna je NOZ, brzo ga poteze i onak svake sekunde ga moze potegnuti i 1 noz je kill, dok je u battlefieldu frajer valjda nesposoban vaditi noz kako bog zapovijeda i moze ga vaditi onak jednom u 3 sek
|
ludilo je sad kad su izbacili masu cheatera. Puno bolje nego prije mjesec i pol
|
Moze informacija,molim vas..? Zelio bih prodati svoj MW3,retail verzija,dakle na dvd-u. Kako to obaviti,s obzirom da mi je igra instalirana na steam profilu na kojem imam i MW2 kojeg ne zelim niposto prodati? I MW2 imam dvd izdanje.
|
Citiraj:
|
Ja sam isto probao, ali i na tome će ostati. Igra definitivno ne vrijedi te novce.
|
Citiraj:
|
Ja sam bas jucer prodo svoj account jer mi dosadila igra, mogli su si malo vise truda dat a ne malo doradit mw2, nabam se da ce sljedeci nastavak bit bolji...
|
Citiraj:
|
Ova igrica je teški k..., žao mi je šta sam dao 135kn za nju, em šta ti treba 17631631 metaka da ubiješ nekog zbog pinga jadnog pretpostavljam + mouse bug + hakera masu + još stvari, ali neda mi se nabrajati više... Potpuna je istina ono što govore svaki noviji COD je sve lošiji od prethodnika umjesto da bude obrnuto, žalosno :nono:
|
Dujo malo si ga loš, jer je ovaj CoD lagan da lakši biti nemože.. što se tiče cheatera, bar duplo više ih ima u bf3.. to je sastavni dio svake igre.. igraj HC, pa će ti bit dosta metak za kill..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Kasnim. :hitthewal: |
danas sam dozivio prvu atomsku bombu.. Mislim da je na 25/0 k/d.. Uglavnom zatamni se slika kao kad nosis pancirku i nastavlja se igrati ali protivnicka ekipa postane totalno losa.. :)
EDIT: nisam znao da postoji.. Uplasio sam se, mislio sam da mi je zablokirao komp! :) |
Hvala decki na odgovorima. Nista,onda ce vjerojatno u prodaju steam account s obje igre. Mislim traziti 350-400 kuna,zajedno s dvd-ima,je li to OK cijena?
|
Mislim da je to ok cijena obzirom da je sa dvd-ima a i na nabavi njjeftinije te 2 igre dodu 500 kn.
|
Sretno u prodaji.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:48. |