![]() |
Citiraj:
|
Ne znam kaj tebe pera al ja kupio preko weba kako sam i napisao
|
Citiraj:
|
Mogu potvrdit da može prvi bon biti preko weba, u drugom mjesecu su mi došli gosti iz njemačke i kupili broj ali nisu znali da treba i bon za aktivirat pa sam ja kupio preko web sajta i proradilo iz prve.
|
Onda netko treba obavijestiti njihovu neupdejtanu SZK o tome...
|
Ne mozes prvi dan kad se broj aktivira.
|
Ima li netko problema sa s7 i dropanjem mobilne konekcije ako je uređaj na 4g? Ako stavim 3g onda je sve super.
Poslano sa mog SM-G930F |
Citiraj:
Popunjavanje obrasca za zahtjev za prijenos broja je malo čudno, padnem na mjestu i adresi, što god da popunim ne prolazi, ono WTF!? Na upit oko toga dobio odgovor nakon 2 dana da znaju za problem i još koji dan nakon toga reply kad su našli kombinaciju koju moram upisati da prođe :) U četvrtak me moraju prebaciti na pretplatu pa ćemo vidjeti kako će to proći :) |
Citiraj:
|
Ovo je živi dokaz kako ne treba vjerovati svakom sranju koje se piše po internetu. Već korisničkoj službi.
|
Citiraj:
Ne znam točno ali mislim da je isto. Evo centar Šibenika http://www.speedtest.net/my-result/a/2044302106 |
4g je samo u velikom paketu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Juice je u pravu. Zena je na bonbonu, ali uzima srednji paket interneta. Uredno joj pise da je 4G mreza, ali je minimalno 2x sporija od 4G kojeg ja imam (najveci paket interneta).
|
Citiraj:
|
Evo ostala dva testa koja sam obećao, a sto potvrdjuje teoriju iz prethodnih postova:
Moto G 3rd, ful 4G, centar grada: Jako veliki internet: 61/21 Mbps i 30ms ping. Srednji internet (limitirani): 21/5 Mbps i 40ms ping. Moto G 3rd, ful 3G, centar grada: Srednji internet: 14/4 Mbps, 70ms ping Citiraj:
|
Pise i na njihovoj stranici to
https://www.bonbon.hr/podrska/pitanj...vjeti/4g-mreza Citiraj:
Sent from my D6503 using Tapatalk |
Afaik, taj 7,2Mbps je bio stari limit, ocito nisu azurirali. Juice je gore vec spominjao trenutne teoretske limite.
Netko je bio pitao za mjerenje u praksi koliko je to ostvarivo i kako izgleda usporedba sa 3G brzinama pa sam zato pisao. |
btw primjetio sam da su maknuli mogucnost slanja sms-a preko bonbon profila online ako se ulogiras preko mobitela, prije se moglo. postali su ljukavi :D
|
|
Citiraj:
probonbon koja to olakšava, pamti podatke za login, i možeš birat po brojevima iz imenika također olakšava prebacivanje kuna |
u desktop verziji da, u mobilnoj verziji ne.
edit: nevermind, nasao XD mobilna verzija je poprilicno nepregledna... |
Jako fali službeni app. Ne kužim zakaj se to ne napravi.
|
Citiraj:
|
Nećete se razočarat ja sam već par godina kod njih super su u svemu!
|
Vaša platna kartica trenutno ne podržava sigurna plaćanja putem Interneta preko 3-D sigurne usluge. Kako biste pristupili ovoj usluzi molimo posjetite najbližu podružnicu Privredna banka Zagreb d.d., te zatražite aktivaciju usluge.
To mi izbaci na bonbon stranici kada idem kupiti online bon. Pokusao sam platiti sa visa pbz Jucer sam prvi put aktivirao veliki paket interneta i dobio za 1kn 1000 bonbon minuta i sms, a na racunu imam 35 lipa :D |
To ti je "nova" izmišljotina banaka i naših web shopova. Strani web shopovi ne uključuju tu uslugu jer im odmah smanji promet, jedino gdje je to uvjetovano je u nekim našim trgovinama.
Uglavnom, trebaš imati i lozinku za karticu. |
moras u banci zatraziti m-token (kosta 8kn/mj), ako si student onda zatrazis studentski paket (mobilno bankarstvo+token) 5kn/mj
|
na zabi je mobilno bankarstvo (ukljucen i m-token) 20 kn/mj
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:26. |