![]() |
Citiraj:
Mogu reći da je serija odlična, glumci odlični, a posebno me oduševila prirodna gluma Linde Cardellini. Šteta šta ima samo 18 epizoda... |
Chuck je open na rubu ukidanja pa bi bilo dobro malo pomoci mozda
|
Citiraj:
Po tom linku "V" je ukinut? |
Baš pogledao South Park 200tu epizodu. :) hehehehe
|
Citiraj:
|
Jel gleda ko "The Pacific"? Upropaštena serija totalno u usporedbi s "Band of Brothers", emo-melodrama-cry me a river forama.
|
Mislim da je to samo glasovanje za onu koja neče se prestat snimat i ovih 5 su dobili najviše glasova i u "finalu" su. Mada mislim da to glasovanje ništa neznači.
|
....
|
gledam falsh forward i heroje, nadam se novim epizodama chucka i eventualno numb3rs, vidim da od knight ridera ne bude nista vise :(
|
Pratim legendarnu seriju cobra 11.
|
Juče pogledao zadnju epizodu Spartacusa, brutalnooo
|
kome god se svidio aktualni američanski the office, sigurno će uživati i u novom izdanju od jednog dijela ekipe koja je radila ne us office - parks and recreation ;)
hf |
Citiraj:
A prirodnosti dosta pridonosi to što je većina dijaloga improvizirana.:D I kraj je vrhunski. Serija je sad totalni kult, a kad je izašla, jedva da je itko vidio zbog konstantnog mijenjanja termina i svakakvih sranja. |
....
|
Iz mase izdvojio bi Spartacusa. Brutala pretrpana CGI i audio efektima, ali to je ono sto se trazi :D
|
Citiraj:
|
Jel gledao tko V danas i primjetio hrvatsku zastavu? :)
|
ja sam pogledao prije par minuta ali nisam nista skuzio.
no epizodaje predobra,mozda i najbolja do sada. |
Tko bi rekao. V epizoda bez okolišanja :)
Slažem se da je najbolja do sada :) Citiraj:
|
Citiraj:
Ajmo, traži se hrvatska zastava! :D |
Citiraj:
Nikako da se povezem sa likovima u seriji, americka propaganda je ocita, sve u svemu nema mi nekak smisla uopce, previse je plitka. Izgleda da su je zamislili samo kao muzaru na temelju BoB-a. Chucka sam rijesio u svega par dana i da mi nema izuzetno interesantnog ljubavnog para ne bi je isao gledati dalje od prvih par epizoda. Valjda jedina serija koja me radi "romantike" privukla :D Mislim da nema puno sansi da se spasi posto su u trecoj sezoni definitivno izvukli sve sto se dalo makar ne na odvise dobar nacin. |
Spartacus samo-orgije i krv,odusevila me serija,12 epizoda gledas i onda ono There is but one path - We kill them all,i eto ti 13. epizode,ma genijalno.
|
Agreed :D
Spartak je jedna od jačih serija ikad, a posebno mi je dobro kako su više-manje svi expendable i nema cenzure :D |
....
|
Evo 24 ide kraju zadnje sezone :D
Pratim inače i Housa koji se još uvijek nije izlizao, te Flash Forward i ''V'' koji su me lagano razočarali. FF je svake epizode sve dosadniji i razvodnjeniji, a V nikako da krene. Doduše, u zaostatku sam zadnje dvije epizode, možda se nešto promijenilo |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
24 je super zadnju polovicu sezone i veselim se kraju jer ipak snimljeno je po meni previše sezona te serije, da su poslije 4. sezone napravili još jednu završnu bila bi savršena serija. |
Počeo gledati Californication. OK serija iz ovih par epizoda šta sam odgleda, iako mi glavni lik nije sio na misto. Nastavljam dalje, jer volim ovakav tip serija (ljubiteljima Nip/Tucka će se vjerovatno svidit) a i ima potencijala.
Pripremam se za The Pacific, i Spartacus, samo neka se skupi buffer :). |
Ti si svjestan da već po 3 put pišeš istu stvar o istoj seriji, glumcu u istoj temi?:D
Preporuka za Spartacus, naravno ako možeš pogledati relativno loše animacije. Novi House je dobar, iako mi na momente već dosađuje. |
Citiraj:
Spartacus sam pogledao pilot, i ok mi izgleda iako su animacije nategnute. :kafa: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:57. |