![]() |
Mislim da bi se ova tema mogla lagano preimenovati u "Steam daily deals" :).
P.S Za one koji neznaju - Steam je od jučer uveo "Daily deals" - Od jučer pa do uvjek, svaki dan ce neka random igra biti na popusti. I taj popust traje 24 sata od objave akcije (od 19h do sutra 19h). |
|
|
|
aj da pitam... ako ubijem slucajno HDD, jel steam sprema i save-ove odnosno kompletno napredovanje kroz igre?
ili bi to trebao solo backupirat? tx |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pocela nova tjedna akcija na steamu...
Ubisoft tjedan :) danas Prince of Persia serijal... nadam se da ce tokom tjedna stavit splinter cell i rainbow six serijal :D |
Citiraj:
Ufff :D Ako budu dobri popusti uzimam i SC i R6. |
ja cekam ghost recon akciju od 50+ % popusta kao i brothers in arms za takvim popustom =P
|
Ja se nadam Silent Hunter danu.
Očekujem da bi petica mogla bit oko 10€ sa 66% popusta a tko zna, možda stave i 75% :) Nakon 2 godine igranja trojke i još jedne godine GWX-a, mislim da je vrijeme za evoluciju i osvajanje nekih drugih voda :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ipak imas srece,zajebo sam se :D ghost warrior je bio na akciji, a ne ghost recon ..sry :)
|
evo jedna stranica od iste ekipe vlasnika kao i cd key online , zanimljive stvari i cijene
http://www.onlinekeystore.com/ |
Citiraj:
zanima me,jer na steamu je dnf 200kn skuplji:nono: |
jesu nema beda , to je isti lik sa cdkeyhouse , a i tamo je duke nuke 30€ , a to je 20 manje nego steam , a sa cdkeyhouse sam kupovao više puta
http://www.cdkeyhouse.com/video-game...em-forever_343 |
|
eto meni stigli jucer brothers in armsi na akciju,citav paket ispod 9 eura, e zbog takvih akcija volim steam =D
|
danas Tom Clancy naslovi -66%
malo upozorenje, orginalni Splinter Cell navodno ne radi dobro na novom hardwareu (ima problema s teksturama/sjenama) iz istog razloga Splinter Cell: Pandora Tomorrow se ne moze ni kupit :( |
Citiraj:
:chears: Ovaj End War je čisto OK igra ali neznam dal ju baš ljudi igraju. |
evo i ghost recon akcije od 66% !!
sve želje su mi se ostvarile =P |
|
Sinoć sam uzeo GRAW 2, R6 Vegas 2, SC Chaos Theory i Double Agent.
Šteta sad sam na poslu pa ih ne mogu provozat, vjerovatno su doma već skinute do sada :D |
ja sam ubo samo r6 vegas i r6 vegas 2, ghost recon-e imam jos od bozica... nikako ih nisam stigo probat :(
|
|
Ja isto recone imam od božića :), danas uzeo vegas 1&2 te chaos theory.
|
kakvu bedastoću radi jer nisam čito sad 2 puta skidam 7,5 gb retributiona,smotani,uopće nisam trebo skidat s tog impulsa nego kupit i odmah ić na steam upisat cd key i downlodat.
|
Citiraj:
|
ja nisam našo skinute fajle,ni pod impulsom ni pod steamom ne znam di ih skida,sad skidam sa steama trebo sam odmah.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:17. |