![]() |
Zašto imam debilan feeling da će ovo biti gusto večeras..1:1 nije ni počelo.
|
je sam ja rekao da je ovaj mali zeleni lud ko pracka!! :D
Citiraj:
|
evo puka si ka i ja
|
Gotovo.
|
Messi,Messi,Messi - šta reci?Genijalno.
|
Ahahahahha ... hebeš ti i nogomet i sve kad ti frajer zabije TRI gola u 10 min
:roller: :roller: :roller: |
Šta čovjek radi to je čudo.
|
1 privitaka
:eek: Pa dobro jel igra tu još netko osim ove desetke ! :lol2:
|
Čini mi se da će Barcelona drugi put zaredom osvojit Ligu :)
|
Ovaj Messi je životinja:)
|
Da je najbolji igrač trenutno - je
Ali u sinočnjoj utakmici mu je lopta 3 puta pala pred nogu i zabio je gol (četvrti nisam vidio), stoga malo pretjerujete sa tim odama kao da je sinoć svaki gol dobio loptu na centru, prešao sve i zabio :) |
Ovo mi je jedna od najboljih Liga Prvaka dosad!
|
Citiraj:
Čitam malo na thesun-u komentare tipa Messi-ah,a ekipica dolje komentira još uvijek nije bolji od Rooneya :D:D:D,možda u nekom drugom sportu ili jedenju,ali u fuci je. |
Citiraj:
Neznam kak itko tko je iole odrastao može navijati za Scum :D Koda je Rooney bog-zna-što. Torres, Eto'o, Ibra, Villa, svi su redom bolji, kvalitetniji i potpuniji igrači. Nisu svi u formi kao Rooney, ali postoji jedna stara ali zato dobra: "Form is temporary, class is permanent" Sinoć mi je bio najbolji trenutak kod gola Arsenala kad je onaj klaun od sukomentatora rek'o "Bender je odlično reagirao" :D :D http://files.myopera.com/Reed_J/blog...a_bender02.jpg :D |
Pa nije sva 4 :)
Kažem, najbolji je, ali da sam nešto preimpresioniran njegovom igrom sinoć - i nisam, viđao sam i bolje njegove predstave, ne u smislu realizacije, nego opčenito igre. |
Citiraj:
SVi su zaboravili na naš derbi šmrc :( hihi :P |
Citiraj:
:stoopid: Otkud ti to? Nemam nekih prevelikih osječaja prema Barceloni, ali draži su mi i od Reala, Intera, Juventusa, Milana, Arsenala, Chelsea (MUFCa da ne pričam) :) Nije da ih obožavam, ali ih sigurno ne mrzim :p 3 kluba su klubovi baš koje volim - Liverpool, Valencia i Ajax, za sve dalje mi je svejedno. Enivej, vidio sam sad i taj četvrti gol... pa viđao sam i bolje :) Mislim, ni Messi neigra svaki dan protiv panja kao što je Silvestre :D :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Misliš 4? :D :D :D |
:D
Mene baš i ne boli, nisam posebno sretan zbog remia ili poraza, ali taj se klub voli through good times, and bad, kako bi rekalo najveći Bill Shankly. Nije sve u pobjedama i trofejima, ima i nešto dublje. Volim ga svim srcem i fanatik sam, i svaku utakmicu gledam sa istim oduševljenjem i ljubavi. Pokušavam ne propustiti nijednu utakmicu, no i to se mora nekad zbog posla. A prošle sam godine išao sa ekipom na pripremnnu utakmicu u Beč protiv Rapida :) Prošle su sezone sve pred sobom gazili, nakon 2 kola prvi, boxing day dočekali na prvom mjestu i ostali tako do 2. mjeseca, ali eto... jbga, prošla godina je trebala biti ta, no još nije, nažalost. http://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE - jedan od najljepših videa ikad : ) |
Igraaaa Rooooneeeyyyyyyy protiv Bayernnnnaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Sad ja pun optimizma čekam tekmu i dođe drug brko i uništi me:hitthewal:
|
Hebote, vec 2:0...
Golijada se sprema :D |
Sad treba razbit Bayerna ko Romu :D:D
|
E ljudi! Dajte slušajte Sušca juniora kak je glup, ja neznam čemu je on komentator kad je več do 20min 10 puta krivo imenoval igrača/e i sad kad je bila ponovljena snimka kak Van Buyten lupi po nozi Rooneya i lik veli "da je evidentno kak se je sam lupil po nozi i kak to jako boli" a snimka pokaziva kak ovaj udara Rooneya ...
Inače ljepo su spičili ta dva gola, ljepi golovi. |
Uff, postaje gusto... Sad kad Olić zabije drugi gol, i odvede Bayern dalje :D
|
Pa i zabili su drugi:)
|
Bye,bye MAN UTD. Sad voda teče na drugi mlin malo. Sad su navijači pljunuli sami sebi h zube, kad su rekli da G.N nije za današnju utakmicu, a sad ih košta maldost i neiskustvo Rafaela....ajmo Bayern još malo...ovaj BUTT je nije normalan, kaj radi lik kad mu se vrati lopta!
|
Kak mi je samo žao MU...nemrem ni opisat:p:D
|
Da da, sisanje...
Ode Bayern dalje. Cvatem! :D |
Citiraj:
Evo baš gledam čime da si zarežem žile :D :lol2: Uf da mi je sad vidit facu Roožnia :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:29. |