![]() |
Evo bas sam malo benchao Shiftaru...
Na mojoj konfi (proc je 3.2) sve max (1680x1050) AF:max, AA: disabled, sa frapsom koliko sam vidio na Nurbu samo na prvom zavoju kad se svi pokrse najnizi fps 36, ostalo nepada ispod 50, tu i tamo kratki izleti do 45, max sto sam vidio je 76.. Uglavnom zadovoljan sam :) dobro jos uvijek zvace ova 8800GTX :) Meni je zasad sa 15 protivnika uz dva tri izleta na travu 9min 19sek (morat cu ici brusit vrijeme bez ovih debila na stazi): http://slike.hr/slike-male/u/untitled_c5eca.jpg |
Vidim ganjate se vi na veliko. Nema sta moram opet instalirat i pridruzit vam se.
Btw izaso je nekakav patch za lan podrsku pa jel tko probo da se odigra koja preko hamachia? |
Citiraj:
Je, pogledaj dvije strane unazad :) Sad sam solo bio na stazi iste postavke vrti se oko 70fps-a max 116 :) |
jel neko za provozat se malo sad prek hamachija?
|
Ja sam za jednu utrkicu da vidim kak radi...
Aj neka netko kreira... |
ja sam kreirao i cekam :D
|
Name?
Pass? |
Citiraj:
|
BMW, malo nabrijan, sad sam napravio novi profil pa cu sa stockom probat...
Gle ovoga Keyser-a :) Ja sam kreirao Name: Shiftara Pass: pcekspert |
Instalirao i ja igru...Svidja mi se jako,pogotovo sto su mi Audiji tamo(najdrazi auti :D)..Samo da bar imam volan,nije bas fora preko tipkovnice igrati :S
PS na 1680x1050,sve na HIGH(samo je blur na MED,te AF na 4x) igra ide dobro,bez zastajkivanja itd(moram jos kasnije pogledati FPS-e)..ja prezadovoljan za sad...Idem jos malo igrati da se malo vise "upoznam" s igrom :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sa m3 e36 načvrljen kolko ide (osim works-a jer se nema para) imam vrijeme 8.36min .... Idem bas neakav rekord probat opicit sam na stazi... |
Citiraj:
Koje tvoj pass i name? |
Citiraj:
shift21 1234 |
hehe
sta nije lakse da si podjelite brojeve mobitela, pa se dogovorite oko LANa haha ovako se do sutra nećete dogovoriti :beer: |
Citiraj:
@Gjurovski: Stock BMW koji? Pa ima barem 3 BMW-a :S Kolku ocjenu ima BMW? |
Pa stock, onakav kakav kupis bez icega...
Sad smo bacili ja i Soze, jel se moze gdje u igri onaj tko hosta namjestiti i opcije automobila? Tipa iskljuciti ABS i ostalo? |
Citiraj:
Model?? :) :chears: |
imate na netu doodle, stavi svaku vecer 3 vremenska razdoblja, te dane u tjednu pa neka ekipa ispuni skup sa svojim podacima i rijesili ste sve. A svatko moze editirati kada hoce.
|
Pa BMW 135i Coupe, kad prvi puta odes na car lot to je jedini bmw koji ima...
|
oo , vidim da moj krug 9.03 sa stok "jedinicom" nije za bacit......
offtopic ; ubija bi za provozat NSX type R po Ringu |
ja sam uspio 8:30 sa e36 (full tuning bez works-a)
|
Pozdrav svima, novi sam na ovom forumu i mogu reći da sam iznenađen :)
Imam jedan problem sa Need for speed Shift-om.. Igra uredno radi ali kad se očitava... jednostavno stane i neće dalje i onda moram gasit komp (ručno) jednostavno blokira... čuo sam da to može bit jer imam ati chipset na grafičkoj kartici koja ne podržava neki psixiy od nvidia-e ...tako nešto Pa molio bih vas za pomoć |
sa zondom bi vjerovatno i brze , nekako nema smisla s razlicitim autima - zar ne ? Jel itko proba ostvarit ono sta ekipa Nisana tvrdi da su napravili na Ringu ( 7.26.7 - Vspec verzija ) ili sa ZR1 ( 7.26.4 ) . Idem kupit oba auta pa se malo provozat.....
|
dajte pomozite....
|
Oce tko nabaciti?
Name: Shiftara Pass: 1234 Pomoci sve off po mogucnosti... Meni je sve off jedino clutch i na volan vozim pa da neostanem solo na stazi :D |
Pozdrav svima, novi sam na ovom forumu i mogu reći da sam iznenađen :)
Imam jedan problem sa Need for speed Shift-om.. Igra uredno radi ali kad se očitava... jednostavno stane i neće dalje i onda moram gasit komp (ručno) jednostavno blokira... čuo sam da to može bit jer imam ati chipset na grafičkoj kartici koja ne podržava neki psixiy od nvidia-e ...tako nešto Pa molio bih vas za pomoć |
tvoje pitanje nisam vidio jer si očito posla dok sam ja tipka odgovor na prethodno...ne znam sta je tvoj problem ali physx sigurno nije . Hrpa ljudi ima ati pa igra nfs isto ko i oni s nvidiom
|
Citiraj:
ups...zajeba se , mislija san stisnit edit |
ali pazi ovo, imam ati grafičku, a taj physx je od nvidia-e.. pa možda zato blokira :/
Ako netko zna zašto mi blokira nek se javi..:( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:37. |