![]() |
Citiraj:
pozz :) |
Citiraj:
Probaj opteretit CPU sa Orthosom pa vidi jesu li temperature približno jednake! :kafa: |
Real temp laže , meni pokazuje 26° a u sobi mi je 29°c - to je nemoguce ! Core temp pokazuje 42°c - vjerovatno tocno .
|
kad opteretim sve 4 jezgre sa prime95 razlika mi se poveća na 14 stupnjeva,trebao bi možda pogledati baze,od proca nebi polirao da ne izgubim garanciju,dok za hladnjak nije problem ako je uopće do toga.
|
Intel grijanje
je normalno da sta stock coolerom na cpu jezgri je 54 stupnjeva a na drugoj 48,to sam sada provjerio nakon igranja,znaci 2 min poslije igranja
btw intel e7300 je u igri :) |
Citiraj:
|
nije ocan,ali mi se bas i nije svidjelo kada sam to vidio :P
|
dok nepredje 70 nemoras se brinuti :)
|
ty for information :D
|
Temp E5200
Kaj velite na ovo(tjunction duplo veći od tcase)? Radi se o normalnom E5200 sa box coolerom od E6750.
http://img523.imageshack.us/img523/8...6555ar2.th.png |
42°C je sasma okej idle temperatura sa box hladnjakom.
|
To stoji, ali da je temperatura jezgri duplo veća od temperature proca, to još nisam vidio...
|
To zahvali "kvalitetnoj" maticnoj ploci "renomiranog proizvodjaca" :D
|
Fazon je u tome sto everest ne ocitava kako treba 45nm procove! Znaci skin Real temp v2.60,samo on ispravno mjeri!
|
Nemas pojma o cemu pricas, ono sto njega jebe je los senzor na maticnoj ploci koji je zaduzen da cita CPU temp i tako se prijavljuje u Everestu i BIOS-u maticne ploce. Idle temperatura dvojezgrenih procesora ispod 35 celzijusa je sve samo ne realna. Osim ako zivis u jebenoj hladnjaci, ali onda si ili poremecen ili imas tijelo kao vodozemac. Sve ploce su poznate po tome kako imaju prekrasne senzore na ploci, zato i postoji CoreTemp i RealTemp aplikacije kako bi nas dodatno zbunile.
Jel ti radi? Radi. Opusti se i uzivaj ;) |
Citiraj:
|
pogledaj sa real temp programom.....i ja dok sam gledo sa everestom imao sam oko 60 c u ide a kad sam pogledao sa real temp pokazao mi je 40c tak 20 c manje !!!
|
Citiraj:
|
U sobi je 15-16 stupnjeva... http://max-save.org/pix/4a1jvsd_thumb.jpg ...i vidi se tko laže...
|
Citiraj:
cek, cek quad na 3.2 na samo 1.3v stabilno? uf, ovo bash i nisam vidio cesto - ali da, temp po jezgri bi mogle biti priblizno tocne uz ovakvu temp. okoline (ipak je sad u 2-3 zadnja dana temp pala s +30c na 15-20c), s time da temperaturu koju everest prijavljuje kao cpu nema smisla uopce gledati |
Sasvim normalna "pojava". Quadovi (G0) za tako relativno male frekvencije ne trebaju puno struje.
|
Citiraj:
|
Da je na real tempu Tj. max 100 stupnjeva umjesto na 95 stupnjeva,temperatura bi bila u redu...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
malo mi je teško povjerovat da klokani e4300 radi na 20°c http://img205.imageshack.us/img205/5...7587ex9.th.jpg
|
Pa nemoj, sto ti pricamo cijelo vrijeme?!
|
pa, neki kažu da ne laže
|
mozda sobarice.
|
Nekužim,ako očigledno laže,kaj tu uopće onda radi na komu;meni hwmonitor uvijek dobro pokazuje,jednostvan je najbolji po meni(tj. meni)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:05. |