![]() |
|
Citiraj:
Bolje pitanje bi bilo koliko puta je BMW bio u nadzoru Tomića kojemu su dali licencu za radi i da ih predstavlja? Također, ocjenu kvalitete usluge koja ti je pružena danas ima skoro svaka ozbiljnija firma. Nemam BMW pa ne znam da li postoji, ali što ne bi BMW (Njemačka) napravio shemu da kupac ocjenjuje rad u servisu i kvalitetu usluge preko e-maila/aplikacije, koja se onda šalje u Njemačku? Pa kad dobiju stotine negativnih ocjena na određen ovlašten servis, da nešto poduzmu? A možda smo nebitno tržište pa ih baš zaboli za probleme, čekanje i sl... |
Citiraj:
Ali da se digne neka class act optužba (ako išta takvo postoji u RH) onda bi već morali reagirati. Ali hej, mi smo balkan. Zar nije neki lik zapalio svoj Merc drito pred zgradom zastupništva ili je to samo ostalo na riječima? Kaj ni Merc onda ne valja? Hoćemo svi Škode kupovat, zapravo Zubak...ček malo :D |
Moje iskustvo s opozivom kod Tomića.
Na neki način došao preko veze, sve unaprijed dogovoreno. Dođem tamo, tog čovjeka nema, navodno na sastanku. Uredno zaprime, objasne sve i kažu da će auto biti za 3h gotov. Zovu za 1h, nemaju dijelova, moram čekati tjedan dana zbog problema s dostavom (tad je krenulo sranje u Ukrajini, pa su se na to izvlačili). Kažem ok, nema problema. Dodatno pitaju za čišćenje usisne grane jer kao to nije u opozivu, ali da je preporuka i da je trošak od nekih 200€ ako se dobro sjećam. Nazovem čovjeka koji je sve dogovorio. Za 2h zovu iz Tomića da je auto gotov i da ga mogu preuzeti. Prodali priču da je netko odustao, pa im se oslobodio taj dio na lageru (sure :D). Tad je već i čišćenje usisne grane bilo u opozivu i nije trebalo ništa nadoplatiti. Ukratko, ako nemaš vezu ili ako nemaš neku "veću" klasu koju si kupio kod njih, nisi im uopće zanimljiv. Trojke, jedinice i base modeli nisu uopće zanimljiva klijentela :) |
Citiraj:
Lijepo je napisao ferguson, odnosno misli na IMT traktore gdje su prve serije imale auspuh dolje iza, mali traktori tipa 533, 540. npr spomenuti 540 https://www.njuskalo.hr/image-w920x6...-122175470.jpg loša je slika od iza ali se vidi https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...uWtgsaZAdD-g&s |
Bate bouk, ja imam B47.
|
Možda da pošalješ upit u servis ili nekaj?
Ili investiraš pare https://www.bauhaus.hr/pretrazivanje...er_search=true :D :D |
Nema bolje kad se hvale u oglasima kod prodaje, da je auto održavan redovno u ovlaštenom servisu hahahaha.
Pa da Tomića zatvore, pa to bi bio općenarodni ustanak hahah |
Slao sam u Sloveniju u Selmar, tamo mi budu zamijenili čas posla ako bude trebalo.
Nije se baš time za igrati... Btw sudar na obilaznici neki dan, neki ludi Mađari divljali po kiši |
Vrlo saren vokabular oko i prema klincu, impresivno u najmanju ruku :|
|
Citiraj:
I meni izleti pred malcem, desi se, al kad je rekao malom "daj odjebi" 🤣🤣🤣 Najgore sto ni ne kuzimo kako se razgovaramo dok nas netko ne snimi 😅 |
Nažalost, da. Vokabular mi je divan.
Nisam ni poslušao audio dosad. Morat ću malo taj gubac zapret. |
žasu jbt... daj zabrij da ides svojevoljno objavit ovakav video na forum :stoopid:
|
Ajde svi ste akademici i nitko ne psuje. :D I ja se trudim ne psovati pred djecom ali zna izletiti. :D
|
Fina gospoda ne psuju, a na ovom forumu su samo takvi ljudi :D
|
I svi servisiramo u ovlaštenom servisu i vozimo se po ograničenju
EDIT: Ekipa priča da Slovenci odmah zamijene na prvom pregledu sve, nisu ko Tomić da te naruče ponovo jer nemaju dijelova |
Znači da aute servisirati okd ovlaštenog auto partnera u SLO. Glavno da je gara važeća.
|
BMW servisiram u 1. Alternativi u Dobovi ili kod tvorničkih akcija u Makomi u Novom mestu.
Jedino što znam je da taj auto neće vidjeti unutrašnjost radionice u Hrvatskoj dok je kod mene. |
Ne znam kak je s autima ali to isto vrijedi i za motore. Masa ljudi koje znam a da su 100% u motorima voze sve na servis u SLO.
|
Bio sam davno u ovlaštenom u Sloveniji, nebo i zemlja od ovlaštenog kod nas.
Kod nas me doslovno potjerali kad su preuzeli auto, a u Sloveniji me pozvao u radionu i sve pokazivao što rade |
imam jedno pitanje... kia ceed iz 2017. g... kada "si napumpam" sjedalo (vozačevo, jer samo ono ima tu mogućnost) na određenu visinu, kroz cca. neko kraće vrijeme, mic po mic neprimjetno, se opet spusti samo od sebe na najnižu moguću točku
je li to uobičajeno, nekakav standard, nekakva greška kod mene u hardveru ili treća opcija za koju sumnjam da bi moglo biti moguće, to da ne idrži sjedalo dulje od nekoliko sati mojih 105 kg opterećenja na sebi? :-( p.s. koliko pamtim, megane 2 mi nije radio taj "problem" |
Vjerojatno je nešto pokvareno sa mehanizmom kojim se to sjedalo diže/spušta. Kako ga dižeš, elektromotorom ili ručno?
|
Citiraj:
|
ručno pumpam, na manicu :D
onda bi mogao reći mehi da mi to pogleda kada mi bude provlačio kablovinje sa rear camera s alije :D ovako me bilo malo sram ako je do tereta-kilaže :D |
Citiraj:
Nego recite mi koji je najbliži BMW službeni u Sloveniji, da šalje mail, možda mu se isplati iz Hercegovine odvesti gore nego ove dočekati. :D |
A jel itko od vas odvezao auto u bmw vuko u sl. Brodu?
Koliko znam i oni su sluzbeni servis. |
Citiraj:
https://www.onlineclassicworld.com/s...?itok=y1bXmERD Rolbar je skinut i stavljeni su blatobrani od IMTja. I stavljen je auspuh otraga. Pa je sad Vaki. https://heritagemachines.com/wp-cont...s/Pic-3-51.jpg |
Citiraj:
Sent from my CPH2449 using Tapatalk |
Koje gume da uzmem materi na fokusa, 500-1000 km godisnje, sad su conti premium 5, al su popucale od sunca,mislim da nema smisla, sta da uzmem a da njie ching chong a i da nije premium, znaci neki best buy
205 55 16, ljetnje Kumko ok? https://www.tyrereviews.com/Tyre/Kumho/Ecsta-HS52.htm |
Citiraj:
Meni su se Nexen NFera SU4 pokazale odlične. Ili za nešto više para Uniroyal RainSport 5 |
Je li tko ovdje radio geometriju kotača u Molydonu? Ako jest, jeste li zadovoljni i koja je cijena?
Kod mene lokalno nitko ne zna odraditi taj posao kako treba. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:03. |
|