![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
TV Jadran; Kanal 5; MrežaST; Kanal RI; TV Istra; Osječka TV; Vinkovačka TV; Slavonska TV; TV Zapad; TV Sibenik; RTS 2; Federalna TV. |
Meni puca kita za TV jer u prosjeku je gledam dnevno možda ali možda pola sata. Ali brzina downloada je bitna. 50% posto je skuplji paket brzine a samo 20% brži... kurvinski... ali pošto se radi o deci jamničke mjesečno onda me isto BK :D
Sent from Mobara |
Citiraj:
|
Zato jer nisi novi korisnik.
|
Gledajući postotak poskupljenja u odnosu na postotak povećanja brzine (sa 120 na 150) izgleda puno, ali to je 5kn mjesečno. Ili 15kn ako nije bila uključena opcija 120, što je kikiriki. Vjerojatno nemam mogućnost (postojeći korisnik) uzimanja brzine 150, ali nebi uzeo ni da imam mogućnost jer 120 u potpunosti zadovoljava moje potrebe.
A što se tiče programa izgleda da je povećan broj u osnovnoj ponudi samo da bi mogli puknut reklamu imamo 90 programa. Ništa sadržajno što bi korisnike zanimalo. Recimo meni je sport najzanimljiviji, zašto nisu SK2 stavili u osnovnu ponudu? Ili recimo vratili Eurosport. Ili stavili i Arene u ponudu. Ovako mi je, ha, ništa novo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Suska li se sta o Discovery-u, di bi se mogao pojaviti? Zasad samo EvoTV koliko znam.... |
Citiraj:
http://www.bnet.hr/ubrzaj_svoj_internet Citiraj:
|
Citiraj:
stoga velim da 15 nije vrtoglavo čak dabaće ,vrlo skoro će ih i bakar prešišat što se uploada tiće. |
Citiraj:
A Arenasport je exkluziva T-coma tako da to nema šanse imat na VIP/Bnetu. Sent from Mobara |
Citiraj:
Pricao s agentom, odbili ga nadlezni....zvao szk i dobijem odgovor da je to ponuda za odredjene korisnike!??? |
Čekaj, u tom novom osnovnom paketu je Food Network, uz 24kitchen najbolji kuharski program?
Da li ga dobivaju postojeći korisnici koji su još dugo pod ugovorom? Jer ako ne, horoskop ljudi koji rade u SZK se na naglo pogoršao... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ništa ne pišete da su stavili skoro sve HD kanale ( uključujuči SK) u prošireni paket kao i VIP . Pa to je još najbolja vijest od ovih promjena danas.
|
To su stavili ali bas sve HD TV programe u Turbo prosireni paket. Ide samo uz novi Turbo osnovni paket.
http://www.bnet.hr/content/download/...5.03.2018).pdf |
Nisu svi. Nisu Nat Geo HD,Nat Geo Wild HD i History HD. Tako je isto u VIP-u. Ali ovo je dobra ponuda, jer sami HD paket je do sada bio 60 kn, a prošireni se može i dalje dobiti za 25 kn. Ja plačam samo sportski 45 kn na ugovor od 12 mjeseci.
|
Da skratimo: znači NOVI osnovni VEĆI paket i NOVI prošireni paket koji ide uz NOVI osnovni je SAMO ZA NOVE korisnike ili one kojima je ugovor pri kraju pa da ga produže? Znači za postojeće korisnike osnovnog i proširenog paketa ta ponuda ne predstavlja ništa?
|
Vrijedi za nove i produljenja napravljena od danas. Ostali jbg.
|
Citiraj:
Zar nije taj novi prosireni 35 kn. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da li je netko uspio pokrenut bnet za van na Android boxu?
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:00. |