![]() |
Citiraj:
Druga je stvar koliko bi euro vrijedio u slučaju nekakvog velikog kraha, ali najmanji je problem izdati fiat valutu pa je staviti nekom na račun. Citiraj:
Ne, samo sam realan. Trenutno je kripto sigurno područje gdje su najveće zarade moguće, ali ne zanosim se time da će zamijeniti fiat, spasit nas od poreza i sl. To su tlapnje. No to nema nikakve veze sa time da u krypto treba ulagati i dić pare, niti to znači da je krypto bezvrijedan i sl. Citiraj:
|
https://www.theblockcrypto.com/post/...utm_medium=rss
to su ti prekrasni banksteri. jer oni su tu za nas :roller: reminder: First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. :chears: |
Čisto mali info zašto sada sve raste, danas Coinbase izlazi na NASDAQ burzu i od tuda ovaj rast od jučer...
Procjena Coinbase vrijednosti je $68 mlrd dolara a nakon što izađe može doseći i $100 mlrd dolara. Vidjeti ćemo koji dan nakon toga da li će biti pad kriptovaluta i koliki. |
Može mi ko objasniti zašto ovaj DOGE shitcoin ima rast od 100% ?
|
zato jer ga je elon shill-ao zestoko. neznam dal jos to radi.
kao ni kriple, ja ga nebi tako stapom jer prije il poslje ce ljudi ostati bag holderi. |
Citiraj:
|
Zbog debila. Realno isto kao i crypto 😂
Dok nam odgovara svi imamo koristi ali da je sranje i 99% glupost, Imho je |
DOGE poludio... sta reci... samo nocas preko 100%... pa dokle vise, oce postat #3 valuta na svijetu? ce pretec i eth i btc? kako je krenulo, ne bi cudilo.
|
Reći ću samo da mi je na shortu već par mjeseci, i još se držim ali imam isto pitanje.. dokle?
|
Uzas
|
to gofno od doge-a ce na kraju bacit jednu ogromnu mrlju na crypto svijet u glavama njubova kad ostanu bag holdat tonu teske vrece.
elon iz not a najs gaj. |
Citiraj:
nadam se da nije prevelika pozicija, nemoj gonjati inat, vidiš da nema nikakvih pravila, i koliko god smješno zvučalo, može ovo još gore. |
Haha, koja debilana taj dogecoin. Nemam uloženo ništa što si ne mogu priuštiti da izgubim ali svejedno neću ni euro stavit u dogecoin :D
Vjerojatno glupa odluka s obzirom na opće ludilo, ali ovo kad padne će past jako :D |
Da sam iskren ovo me sad vec pocelo poprilicno frustrirat. Pratim trziste, forume, grupe itd i lagano zaradujem a neki poludebil kupi dogecoin ( crypto bez ikakvog smisla) i zaradi u 2 dana vise nego ja u par mjeseci... Takoder necu ulozit u njega iz principa a da i valjda ulozim bi za 5 min pao jedno 500%
|
https://cryptobriefing.com/bitcoin-c...ing-operation/
i turska zabranila bitkonj :roller: ajmooo sell sell sell :zdero: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo nakon mog posta poceo pad i vec je na -50%.. Sva sreca da se drzim principa i nacela. Al svakako mi cudno ovo s DOGE posto pratim kolko stignem crypto news. Nigdje se nije uopce dao naslutiti takav rast. Ima ko da je imao nekakvu takvu informaciju ? |
nije ti potrebna informacija. samo kretenoid od elon-a.
sta ne vidis da je to cjeli kult oko tog doge-a. pogledaj samo trollbox od polo-ta. strasno. |
Ne mora imati smisla, to je crypto. Ako ideš investicijski, gledaš neki crypto koji ima smisla i nade. Ako gledaš kao treader, briga te, bitno da ide puno gore/dolje.
|
Pad, gdje? :D
Meni se čini da je to neka verzija reddit manije sa gamestop dionicama. Kad su shvatili kako se može kolektivno iskoristit shortere. Puno je sve meme-a sa hodlom dogea do 1 dolar :D Kako je krenulo.... Pitam se dokle će ovo otić Mene ne brine toliko doge koliko moji šitkoini koji sad padaju jer svi izlaze iz svega pa u doge :roller: Ovo je predobro |
ozbiljno razmisljam sljedeci put kad dobro zadipa do 0.1 baksa, kupit 1000 ker-ova samo da prekinem svo to s*anje oko njega. garant zavrsava samnom :D.
aj šal bi di end ov it :roller: |
|
imao sam i ja prije par mjeseci 6000 za cca 300dolara.. Ali ono ne znam tko bi ih držao za duži rok kad je unlimited supply, kao da držiš novac uz negativnu kamatu.
Samo nisam znao da potražnja može tako brutalno narast i sve poništiti, ali opet sve je to kratkoročno. |
Netko je ranije bio spominjao da Binance ima dosta dobar bot za trade. Ne znam jesam li ćorav, ali ja ga ne vidim. :stoopid:
|
Citiraj:
Ako ces za spot trading, mozes koristiti Bituniverse. Radi sa binanceom. Ali ne garantiram za sigurnost. Jos me nije nijednom pokrao, sto ne znaci da nece ;) |
Citiraj:
Izadu van a ostatak ekipe place. :D |
Citiraj:
|
Naso stari DOGE wallet jucer. Sta se nije jos vise minealo u 2013....
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Da li je počeo treći svjetski rat? Padamo....
|
Gledam i križam se... još pred tjedan dana odvojio USDT za slučaj ovoga pa u međuvremenu kupio..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:27. |