PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

MadBoY 01.06.2006. 10:24

A zashto ne mogu pokrenut mape na mom kompu? :(
Pure NO ... i nece Pure YES i nece... samar mu dam i opet nece... :(

zippo 01.06.2006. 10:28

Citiraj:

Autor MadBoY

Probaj toljagom ili macolom od 2 kg :D :D :D :D
Jesi stavio novu verziju mapa ili onu prvu koja je izasla ? Ja sam sad skinuo ponovo pa kad zavrsim sa poslom isprobam. Znam da je sa prvom verzijom mapa bilo problema, Rak je ispravio i trebalo bi sada biti u redu

Renesis 01.06.2006. 10:30

joj jučer na burgundyu je rak pao par puta. :)

mislim da barem mene nije problem nać...

MRKONJA 01.06.2006. 10:31

Citiraj:

Autor MadBoY

Kod mene izbacuje script compile error

Gabre 01.06.2006. 10:33

još 3mb za download pa i j aprobam... :D

zippo 01.06.2006. 10:34

Citiraj:

Autor MRKONJA
Kod mene izbacuje script compile error

Rak je jucer odgovorio kad sam ga to isto pitao. Ako si skinuo onaj prvi paket mapa izbrisi ga, skini mape isponova i onda probaj

MadBoY 01.06.2006. 10:43

Skinuo jutros u 9 sati... i javlja gresku...

RAK 01.06.2006. 11:14

Map pack je postavljen za PAM mod. Bez njega ništa od isprobavanja. Zbog toga se i događa script error. Na našem serveru će sve raditi normalno jer on ima PAM mod. Ukoliko netko ima jaku želju za isprobavanjem može si i njega instalirati ali samo za probu jer bi to moglo raditi probleme kod igranja na serveru.

To sam napisao kasnije jer sam zaboravio za tu stvar sa PAM-om. Svaka od novih mapa poziva PAM mod kojeg nemate i tu je greška.

Gabre 01.06.2006. 11:23

da, to se i meni sad dogodilo - script neki error..
nago, jel tko za malo puc puc sada? bum bum

MisterM 01.06.2006. 11:26

Citiraj:

Autor Newbie Pro

The Bridge

..MM, ovdje će te jako za***************avat sunce, stoga bi ti bilo pametno da daš svojoj snobovskoj grafi ;P da diše punim plućima na dx7. Eh, zaboravio sam, onda nećeš vidjet dlačice na ruci koja pušku drži, pa i sjaj asfalta...

Snobovska grafa ha...ccc...:smoke:
Ja bi u tu kategoriju ubacio X1900XTX u "EDIT - CROSS FIRE - EDIT - A NE SLI!!!!!!!!" ali...

Kakav bi ja to general bio da prvo ne provjerim da li su svi vojnici svježe obrijani:rolleyes:

Kaj se tiče sunca i ostalog - prošao sam Bridge sa DX9, full detalji, sa dimnim bombama i napucavanjem : FPS max 85-90 min 40-45... ccc ...: nono : morat ću preči na X1900...:rolleyes:

RAK 01.06.2006. 11:28

Citiraj:

Autor MisterM
Snobovska grafa ha...ccc...:smoke:
Ja bi u tu kategoriju ubacio X1900XTX u SLI-u ali...

Glavno da je on kupio, a ne zna se njome ni služiti. Sljedeći puta ću previdjeti da želiš kupiti dvije ATI kartice za SLI. Onako, slučajno.

MisterM 01.06.2006. 11:34

Citiraj:

Autor RAK
Glavno da je on kupio, ane zna se njome ni služiti. Sljedeći puta ću previdjeti da želiš kupiti dvije ATI kartice za SLI. Onako, slučajno.

OK - fuckin cross fire - nisam se mogao odmah sjetiti - ali vjeruj mi da ću se sjetiti kad drugi puta provališ nešto iz engleskog...:smoke:

RAK 01.06.2006. 11:38

Citiraj:

Autor MisterM
OK - fuckin cross fire - nisam se mogao odmah sjetiti - ali vjeruj mi da ću se sjetiti kad drugi puta provališ nešto iz engleskog...:smoke:

OK, OK, nemoj se srditi. Slobodno kupi 2x x1900XTX za crossfire na ploči zasnovanoj na nVidia chipsetu i AMD procesoru. Jedino ti ja to neću spajati jer me strah brzine i snage.

Moje znanje engleskog je proporcionalno mom druženju s ljudima iz engleskog govornog područja. Da li to važi za tebe i informatiku?

Newbie Pro 01.06.2006. 11:48

Dečki, osobne razmirice ostavite za nedjeljni ručak :D
Zasad se svi divite mojem baljezganju!!!

MisterM 01.06.2006. 11:51

Citiraj:

Autor RAK
OK, OK, nemoj se srditi. Slobodno kupi 2x x1900XTX za crossfire na ploči zasnovanoj na nVidia chipsetu i AMD procesoru. Jedino ti ja to neću spajati jer me strah brzine i snage.

Moje znanje engleskog je proporcionalno mom druženju s ljudima iz engleskog govornog područja. Da li to važi za tebe i informatiku?

Ništa od novog željeza do AM2 socketa:smoke:
Kaj se tiče informatike uvijek mogu dobiti posao u T-HT help desku.:smoke: Ili sam prekvalificiran: stoopid - mislim ne expert ali ...:rolleyes:

atha 01.06.2006. 11:54

A da skocite na pivu?

atha 01.06.2006. 12:08

@zmaj

Posalji mi na PM svoj mail da ti napisem kako podesiti Kasdu.

@RAK
Slazem se sa preuzimanjem inicijative i odgovoriniste za ucenike.
Ocekujem uskoro skenirane knjizice i indexe. Tko na zadani datum ne posalje scan, dobiva ban. To znaci da nije bio dobar u skoli. Pa nece biti niti na serveru.
Nadalje. Radnici moraju poslati kopiju buste sa placom, ili izvadak, da se vidi dali zaista rade, te je potrebno na nase tekuce uplatiti 10% od ukupne place.
Nadam se da sam bio jasan.

Btw, RAK... Dali se mora skinuti ponovno paket sa mapama, ili je ista stvar i sa prvim paketom?

RAK 01.06.2006. 12:14

Citiraj:

Autor atha
[B]
Btw, RAK... Dali se mora skinuti ponovno paket sa mapama, ili je ista stvar i sa prvim paketom?

Moraš ga skinuti ponovno ako si zadnji skinuo prije 17.00 jučer. Neće raditi sa starim.

MisterM 01.06.2006. 12:19

Citiraj:

Autor Andeo
: stoopid
Hm... nisi bio jasan...

Da li da uplatimo svakome posebno po 10% od svoje place odnosno 30% sveukupno ili da uplatimo samo 10% i to raspodijelimo na tri racuna ili da uplatimo 10% na bilo koji pa ce te vi djeliti principom sve Raku za graficke? : stoopid

Dakako da skolarci moraju od roditelja poslati izvadke ili se mogu dogovoriti o drugim oblicima kompenzacije :eek: a ako su nezaposleni od zavoda za zaposlavanje potvrdu.

Svakome posebno po 10% od svoje place...nezaposleni - 10% od socijalne skrbi...:smoke:

E.T. 01.06.2006. 12:22

Zule baci oko na sticky...
@Andeo
Vidim na poslu je radno kao i inace : nono :

Isus 01.06.2006. 12:34

Citiraj:

Autor MisterM
Najbolji kill nije tvoj ni Rakov ni Zuletov.... sjeti se dobio si u glavu rafal:D:clap:

Da taman kad sam te htio dokrajčiti padnem mrtav, WTF? I piše Killed by teammate Roby.

Rafal Brena u vugle.

al na koncu si ipak pao, od istog rafala. :D:D:D

atha 01.06.2006. 12:34

Normalno da je radno, svuda se "radi". :D

Nego...Andeo, pa naravno da svakome 10%, dzizs... : nono :

RAK 01.06.2006. 12:45

Citiraj:

Autor Andeo
: stoopid
Hm... nisi bio jasan...

Da li da uplatimo svakome posebno po 10% od svoje place odnosno 30% sveukupno ili da uplatimo samo 10% i to raspodijelimo na tri racuna ili da uplatimo 10% na bilo koji pa ce te vi djeliti principom sve Raku za graficke? : stoopid

Ja ne razumijem kakvo je ovo pitanje. Zar netko ne zna koliko košta x1900XTX?

Imam mali plan. Srediti mape da 9800pro može sasvim normalno igrati sa DX9. Izgubili bi tako neke fičure ali bi igra išla vrlo glatko. Što mislite o tome? Još ne znam da li da to napravim server ili client side.

atha 01.06.2006. 12:52

A sto si mislio izvuci sa mapa da to ucinis?

Iako smatram da je to nepotebno, jer oni koji bi zeljeli igrati sa karticama toga ranga na dx9,
opet to nece moci u potpunosti jer ce biti skinuti pojedini featuri.
Dali onda i ti featuri nestaju ovima sa jacim karticam? Pretpostavljam da da, sto onda naravno i nije neko rjesenje.

Renesis 01.06.2006. 12:57

hmm, interesting? kolko se gubi?

E.T. 01.06.2006. 13:11

Pa dosad su igrali na dx7 (igram i ja na drugom kompu sa 6600GT jer mi ne smeta, a i malo za promjenu)? Sumnjam da bi stavili na dx9 i da im uspijes izvuc average frame rate na 40 , a minimum na 25! Zasto? Pa upravo zbog tog minimuma(na dx7 je konstantno 90 i nema padova fps-a) i starih mapa. No sto se mene tice meni svejedno..

MisterM 01.06.2006. 13:14

Citiraj:

Autor RAK
Ja ne razumijem kakvo je ovo pitanje. Zar netko ne zna koliko košta x1900XTX?

Imam mali plan. Srediti mape da 9800pro može sasvim normalno igrati sa DX9. Izgubili bi tako neke fičure ali bi igra išla vrlo glatko. Što mislite o tome? Još ne znam da li da to napravim server ili client side.

Pa ne gubi se ...khm... ostaje samo zvuk:rolleyes: Dakle objekti, ljudi i oružje nestaju a ostaje... http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/a014.gif http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/c026.gif

Renesis 01.06.2006. 13:29

ne znam, zanimljivo je, ali kao što et kaže, ne može se dobit puno...

uostalom meni je sasvim ok dx7 sve na full...

E.T. 01.06.2006. 13:30

Citiraj:

Autor Andeo
Vidim da nikada nisi radio u firmi : nono : Postoji jedna stvar koja se zove pauza, a kako sam tek oko 12h dosao na posao normalno da sam onda prvo morao nadoknaditi sve pauze koje sam do tada propustio i vec je doslo vrijeme za rucak. :D Sad sam na pauzi izmedu 13h i 14h.:smoke:

Nazalost jesam, ali ovo di ti radis je ni ne zovem firmom :p

atha 01.06.2006. 13:41

Neka radije ostane i grafika uz zvuk u igri. :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:31.