![]() |
Citiraj:
Fadolf nemoj više postat, pjesme su ti koma :) http://www.youtube.com/watch?v=HP4vz...eature=related |
Citiraj:
Royksopp - Remind me |
majke - vrijeme je da se krene
|
Anathema-Forgotten Hopes
|
|
Guru Josh Project - Infinity (2008)
|
Gojira - Torii
|
Staind - Schizophrenic Conversations (Acoustic)
|
Novi album The Cure...
|
Citiraj:
Guru Josh - Infinity Guru Josh - Whose Law... |
Hehe nisu originali loši, čak dapače :))
Visage, znaš li možda o kojoj se pjesmi radi koja se vrti u pozadini novog Van Heldenovog Ski Harda (fićuring Christian Rich)? Čuo na MTV-u i nekako mi se učinilo poznatim... Armand Van Helden - Ski Hard feat. Christian Rich |
Citiraj:
Citiraj:
Ovaj prvi spot i glazba su toliko hladni da se bojim ucitati i pogledati na sto lici waveform. Vecina ovakvih uradaka, kad ih ucitas, izgledaju kao daska ravni. Kao i vecina danasnje lakonotne glazbe. Toliko je kompresirana da nije za slusati :( Govorim o tretiranju pojedinacnih instrumenata, ne o kompresiji zapisa. Time jos i tragicnije zvuci ;) |
Fala Visage :)
|
Depeche Mode - Stripped
Jamiroquai - Little L |
Emperor | Towards The Pantheon
|
majke-budi ponosan
|
|
Testament - Chasing Fear
EDIT: Testament - Last Call |
.
Cliff Richard-Some people * Cliff Richard - Lean On You One Step Ahead - Nik Kershaw Nik Kershaw - Wouldn't it be good The Specials - Ghost Town Madness - Our House * = 1) Daft Punk je "posudio" ideju iz ovog spota ........2) Glazbena spica legendarnog "Sastanka bez dnevnog reda" Sase Zalepugina |
Dominic Miller - Denver Sun
Jučer bio na koncertu gore spomenutog gitariste u Rijeci, bilo je predobro! Definitivno preporuka svim ljubiteljima akustične gitare. Inače samo za referencu, tip već 15 godina svira sa Stinogm i koautor je mnogih njegovih poznatih pjesama :) |
Way Out West - Earth
|
EKV - Anestezija
Ako će netko ić večeras u Tvornicu nek javi dojmove(može i na PM):) Nekako mi "koncert" zvuči lešinarski... |
Testament - Practice What You Preach
|
ROLLING STONES - Wild Horses
|
Die Mannequin - Fatherpunk
|
Testament - The Burning Times
|
|
Bloodbath-Bastard son of god
|
|