![]() |
Citiraj:
|
i ti si vidio trejler na jutjubu? :lol2:
|
IGN prije pola godine.
Postoji mogućnost da bude bolje odrađeno nego Arrow. Tamo su krivo postavili atmosferu na početku pa su ljudi očekivali Dark Knight doživljaj, a u konačnici dobili kvazi Twilight. S druge strane, Flash je u startu imao taj veseljački pristup tako da je još i gledivo u tom kontekstu. Ali u konačnici sve se svodi na meku stolicu. Čeka se Daredevil 2. sezona i Jessica Jones. |
Citiraj:
|
TWD neloš nastavak,konačno bez ljudske drame.
Bio je tu prije jedan koji je svaki nastavak pisao:EPIC....tja,valjda je odrastao :) |
BTW Fargo kreće
|
TWD iznad očekivanja. Reko bit će mlijeko i nešto vrhnja, a ono napravili sasvim lijepi zaplet. Izvedba epizode me oduševila.
|
Citiraj:
|
Fargo ist Das brutaaaaal
|
a da?
imalo bi baciti oko... |
Bojao sam se da će usrat ko True Detectiva.....ali nisu
|
Neznam jel netko vec spominja al uskoro izlaze sve sezone x-filesa na blu rayu:care:
https://www.foxconnect.com/x-files-c...s-box-set.html http://www.zavvi.com/blu-ray/x-files.../11181491.html |
Na preporuku odavdje, gledam Blindspot. Nije loše. Ali nije baš ni originalno. Neki miks serija Blacklist, Prison Break (i još nekih čijih se imena trenutno ne mogu sjetiti) + film Memento.
|
Novi Homeland odličan!
|
Fargo S2 dobro počeo... Ni vidi se da ni blizu prvoj sezoni neće biti. Nema tog lika koji će nadjebat Billy Boba...
Ako sam dobro shvatio, ovo je sada tata od murjakinje Molly koji u prvoj sezoni drži šank... Fora u svakom slučaju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel tko gleda Flasha? Sada se svi pitaju ,tko je zoom? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dali je Mob City završio na prvoj sezoni ili će se snimati druga?
|
Otkazan još prije godinu i pol.
|
Citiraj:
moze, ak mu odrezes glavu :D Flash? [SPOILER] prema zadnjih 15 sekundi zadnje epizode, ja bi reko da je Zoom isto Dr. Wells samo s ove druge paralelne zemlje ;) vidjet cemo jos ;) |
Citiraj:
|
Homeland :care:
|
The Walking Dead razvalio ovaj tjedan, odličan nastavak!
|
Kao i Fargo....ona scena s kažiprstom je epic :D
|
fargo ovna vatikan
|
Bosch 2014, odlicna serija
|
Auuuuu, kakav Walking Dead danas....
|
Izasla nova sezona "Da Vinci's Demons" :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:53. |