![]() |
Citiraj:
|
Je li prekasno uci sada u crypto svijet? Sto se preporuca uzeti pa drzati 2-3 godine? Znam da nitko nema kristalnu kuglu ali eto, mozda imate kakve tipove.
Kupio sam ADA jedno 200injak komada pa nek se safta. Vidim da su ostale valute dosta skocika zadnjih nekoliko dana. Je li sad mozda najlosije vrijeme za kupiti (ako padne sve uskoro potencijalno). Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
nikad nije kasno
a to dal ce bit zesca korrekcija i bear to nemoze niko rec. hope for the best. i ne zaboraviti rules: No1: never invest money that you can't afford to lose No2. never forget No1. No3. Not Your Keys, Not Your Coins HODL |
WTF, BNB se zadnjih tjedan dana poduplao :D
|
Citiraj:
Eventualno odjednom veću količinu kada vidiš da svi psuju crypto, da najavljuju propast sve, da je to najveća prevara na svijetu i slično. |
Citiraj:
Sreća pa mi je ostao 1 BNB, iako su i drugi porasli xlm xrp čak se i BCH probudio, a bitcoin stoji ko usidren. |
Citiraj:
|
Do tell odakle ta doom and gloom priča?
|
Citiraj:
u isto vrijeme coinbase procjenjeni market cap je 100milijarde dolara, a Binance oko 65, a svi vjeruju da ce biti vrijedan kao i coinbase tako da trpaju pare u BNB. ja sam nazalost izasao iz BNB kod 225 nakon sto sam kupio oko 127. sada cekam priblizni pad oko 500njak ako se desi da kupim i drzim do 1k vrijednost. ali zivi bili pa vidjeli sta ce se desiti. |
Osobno sam odustao od ganjanja razno raznih coina. Kupujem redovno BTC, ETH, BNB, SOL i FTT. Za njih sam ocijenio da imaju budućnost u vremenskom periodu ulaganja od cca 2 godine.
|
Citiraj:
|
Tko zna što će bit za 2-3 godine, trenutna situacija je da BTC raste, i to na račun altcoinova. Moji šitkoini stoje samo :D
U daljoj budućnosti je skoro sve moguće, ako btc zamijeni zlato (što sumnjam) kao sredstvo protiv inflacije a ne za spekulacije (kao što je sad), onda mu cijena neće bit 60k nego 600k. Ako vam se riskira, zašto ne. FIAT zamijeniti neće nikada, eventualno u slučaju nekakve globalne katastrofe i/ili svjetskog rata. Naravno način da se to dogodi je i da FED počne izdavat crypto dolar kojeg će naravno oni kontrolirat :D Ono što sam ja naučio o kryptu je da se najviše nagrađuje strpljenje, tko može isključit emocije dok ga market baca u svim smjerovima i bit strpljiv će najviše profitirati. |
crypto dolar, a i ostale svjetske samo sto nisu, al to je AFAIK isti k ko i sad, samo sto nece biti vise šuške za po rukama. to me no interesa uopce. to mogu drzavice prodavati njubovima da je to crypto.
crypto kao pravi crypto, meaning BTC, ETH i jos njih par ce itekako esplodirat. freedom here I come :D. |
Teško da će vrijednost ijednog coina skočiti onoliko koliko je skočio BTC u zadnjih par godina, ali će sigurno svi oni rasti.
Što god se kupi od poznatijih coina, teško da se može izgubiti lova u slijedeće 2-3g. |
Citiraj:
Može ić gore, može ić dole, smisao bitcoina sad je kao neko virtualno zlato, ja rađe ko cigan držim fizičko zlato, a pod fizičko zlato mislim komad zlata ne nekakve tokene i pizdarije. Nemoš više kupit ni drogu ni igrice, jebo to... |
ajde sa fizickim zlatom va đepe probaj preko grane ili na avion nedajboze, I dear you ;-).
sa BTC-om mozes ko miljuner bilo gdje u svijet bez da te itko kara i glumi bega. |
Citiraj:
|
poanta je bila da u BTC kao SOV ti nitko nemoze zavirit/pokrast/zaplijenit/oduzet... pod uvjetom da znas sta radis i ne drzis seed na stolu u dnevnom lol.
sve drugo ti na ovaj ili onaj nacin moze biti izmanipulirano/oduzeto... you get the picture. |
Citiraj:
Kao što sam rekao nisam novi u ovome, i ima novčanika koje sam izgubio....štoviše mislim da ima jako puno ljudi poput mene koji su izgubili lovu zbog nemara. |
Takvi koji izgube lovu zbog nemara sigurno je nisu krvavo zaradili pa nisu niti zavrijedili da je imaju NHF :roller:
|
Citiraj:
meni se takve pizdarije sigurno nebu desile. a drzanje hrpe para na walletu na mobu necu ni pokusavat komentirat. :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zaista je frapantno kolko ljudi vjeruje u to da su im banksteri best friends :D.
good luck with that. |
Nema razloga sumnjati u garanciju tih 100.000 EUR-a, ako slučajno neka banka propadne sa vašim parama unutra, dobit ćete to nazad, do 100k. Ne garantiraju vam to banksteri nego država.
Ako vam netko digne kripto koji nije offline spremljen, vaša greška :D EUR-e je lako garantirat kad ih štampaš, mogu i sve banke propast, opet vam mogu garantirat da će vam vratit eure, jedino što se lako može dogodit da u tom slučaju za 100k možete kavu kupiti. Ovo sa btc-om i tim da možeš po svijetu kao milijuner mi nije baš jasno, kako su milijuneri išli okolo prije pojave bitcoina:D Krypto je zanimljiv i može se fino zaradit ali se ne bih previše zanosio nekakvim idejama o tome kako će transformirati ovo i ono, spasit nas od države/banaka i sl. Čitava stvar je i dalje na klimavim nogama. Dovoljno bi bilo priopćenje trećerazredne državne agencije da se ponovi krah iz 2017, (samo za primjer kažem, ne mislim da će se to dogoditi) |
Citiraj:
Samo 25 godina je čekala da ih dobije nazad. |
Exy priznaj da pizdis sto nisi uso prije bull-a :)
|
Ja sam neki dan prebacio neke novce izmedju exchangea, u BTCu bi me fee dosao 40$, pa sam konvertirao u XLM, par centi sam platio i doslo prakticki instant.
Pa eto, mozda XLM bude novi BTC za kupovinu... |
Citiraj:
Mislim da sada ima više tih tokena koji jeftino i brzo odrade. Čak i BUSD na BC ili BSC protokolu je jeftin za prebacivanje, cca 0,50$, samo što nema još puno burzi koje ga podržavaju. |
Citiraj:
Pa obogatila se samo na kamatama :-) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:24. |